Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 5. 9.

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zažijete něco, co se nedá označit jinak, než jako zásah osudu. Nejspíš narazíte na člověka, který vás zaujme na první pohled a zanechá ve vás hluboký dojem. Zatím sice není jasné, jak se situace vyvine, nicméně je zřejmé, že vaše první setkání rozhodně není poslední. Obezřetnost je na místě, pokud je zadaný. Docela klidně by se časem mohlo stát, že nebude ochotný vzdát se stálé partnerky ani vás. Ani mimořádně vydařený sex by však nevyvážil vaše citové strádání.

Článek

Beran

To, že byste partnera chtěly vytáhnout z problémů, je sice hezké a navíc pochopitelné, jenže nerozumné. Ve vašem případě by bylo lepší, kdybyste ho nechaly „podusit ve vlastní šťávě“, aby příště důkladněji zvážil důsledky svých rozhodnutí a činů. Až si uvědomí, že nešel správnou cestou, můžete ho utěšovat něžnostmi či sexem.

Býk

Milování si parádně užijete pod podmínkou, že vytvoříte náležité podmínky. Především je potřeba, abyste vyhnaly z hlavy, tím pádem i z postele nepěkné vzpomínky, které ve vás vyvolávají nostalgickou náladu, ba dokonce rozčarování. Lunu ve Lvu můžete využít k tomu, abyste v sobě naopak probudily sebevědomou bytost, kterou hned tak něco nerozhodí, a když se dostane do úzkých, potížisty pomyslně „nabere na rohy“.

Blíženci

Je to vynikající nápad, že na partnerovi vyzkoušíte erotickou masáž, kterou jste si nastudovaly třeba na internetu. Nejdřív bude překvapený, pak naprosto nadšený. Když k tomu, co děláte „podle návodů“, přidáte ještě vlastní erotické fantazie a nebudete je blokovat rozpaky, dopadne to tak skvěle, že překvapíte i samy sebe.

Rak

Máte chápavého partnera, jemuž konečně došlo, že bude lepší, když bude uskutečňovat vaše fantazie, než aby prosazoval ty vlastní. Vy totiž máte na zdokonalování a dotažení představ a vizí víc času než on. Klidně zkuste navrhnout, že dnešek strávíte v pyžamech, ideálně v posteli. Bude to příjemná změna.

Lev

Opět se přesvědčíte, že na miláčka za žádných okolností nesmíte tlačit. Kdybyste mu ještě dokázaly dát taktně najevo, že na erotiku zrovna nemáte náladu, případně se na postelové dovádění necítíte fyzicky, nebude si připadat odstrkovaný. Nejspíš se roztomile postará o to, abyste chuť na milování přece jen dostaly.

Panna

Pocit, že se partnerovi při milování nedokážete odevzdat naplno, si nepřipouštějte. Kdybyste změnily postoj, nebyly samy k sobě tak přísné, kritické a nekompromisní, naopak byly laskavější, rázem se uvolníte. Přestanete přemýšlet o tom, jak má vypadat dokonalý sex, a začnete si intimnosti naplno užívat všemi smysly.

Váhy

Když se rozhodnete, že rády a dobrovolně půjdete do něčeho, co byste označily za riskantní vztah, udělejte to bez váhání. Se svými záměry se však nesmíte svěřit kamarádce ani příbuzné, zejména sestře. Odhadly by situaci, připomněly vám pár minulých zklamání a záměry by vám rozmluvily. Vy byste následně litovaly, ale už byste s tím nic nenadělaly.

Štír

Balancování mezi tím, abyste partnerovi vhodným způsobem projevily svoje sympatie a zájem, ale přitom na něho nevyvíjely tlak, který ho odrazuje, bude dost náročné. Bude to snazší, když komunikaci povedete v lehčím a vřelejším tónu. Z rozverné výchozí pozice se snáz dostanete k erotice a sexu.

Střelec

Na to, co v lásce opravdu potřebujete, musíte nejdřív přijít vy osobně. Teprve ve chvíli, kdy v tom budete mít jasno, můžete svoje požadavky a přání přednést miláčkovi. Optimální by bylo, kdybyste ho k tomu dovedly tak, aby ho ani nenapadlo, že právě plní vaše záměry. Bude se mnohem víc snažit, když bude mít dojem, že jsou to jeho nápady.

Kozoroh

S city si poradíte, ovšem sex bude tvrdší oříšek. Miláček si myslí, že vás konečně přimějte, abyste se v posteli chovaly odvázaně, něco jako „neřízené střely“. Vy ale nevíte, co máte vlastně dělat. Sice byste si nějakou rozvernost rády dopřály, jenže nechcete, aby si myslel, že bude po jeho. Měly byste si uvědomit, že tím neškodíte jenom jemu, ale i samy sobě.

Vodnář

Ohledně sexu a erotiky nemáte zábrany a komplexy už vůbec. To, co chcete partnerovi sdělit a o co ho hodláte požádat, mu řekněte otevřeně a přímo. Jelikož nemusí tápat, zda pochopil správně vaše signály, udělá všechno pro to, abyste byly spokojené. Vy můžete směle konstatovat, že se mu to podařilo nad očekávání.

Ryby

Musíte rozlišovat mezi neopodstatněnou žárlivostí a oprávněným podezřením. Jakmile začnete mít dojem, že vašemu partnerovi nadbíhá třeba nová kolegyně, nic neříkejte, jen pozorujte. Hned ráno vám dojde něco, co vaše obavy buď potvrdí, nebo vyvrátí. V každém případě budete mít už v poledne úplně jasno a podle toho se zařídíte.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám