Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 6. června

Foto: bbernard, Shutterstock.com

Foto: bbernard, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nad partnerovými rozmary jen velkoryse mávněte rukou, však ho zase brzy přejdou. Usilovně přemýšlet, proč se tak chová, skutečně nemá význam. Ohledně plánů na léto se však nebojte udělat první krok, hlavně žádné kličky, jděte rovnou k věci. Dosáhnete svého a můžete být na sebe právem pyšné. Pomyslnou odměnou pro oba bude, že se necháte něžně hýčkat.

Článek

Beran

V sexu dbejte na přirozenost, spontánnost a otevřenost. Pokud partnerovi připadá, že je mezi vámi v poslední době až moc napětí, tedy nejen erotického, vezměte jeho postřehy na vědomí a trochu zmírněte tempo. Snažte se využít ten vzácný čas, až budete vyčerpaní po milování ležet vedle sebe, a vytěsněte z mysli alespoň některé rozpory.

Býk

Iluze, které jste o partnerovi a erotickém životě dosud měly, můžete klidně opustit. Když k sobě budete upřímné, pochopíte, že to, co nyní prožíváte, je mnohem lepší než vaše tajné sny. Nahlas mu to však alespoň prozatím neříkejte. Je natolik sebevědomý, že je zbytečné, abyste ho ještě utvrzovaly v tom, že je dokonalý. Když mu dáte svou spokojenost v posteli najevo pohlazením nebo polibkem, bude to stačit.

Blíženci

Uvědomte si, že partnerovo a vaše životní tempo se můžou podstatně lišit. I když máte pocit, že nedělá nic užitečného, nahlas to neříkejte. Začne totiž fungovat až během dopoledne, kdy se dostane do obrátek. Pak vás taky může překvapit svými erotickými záměry. Začne mít vyzývavý pohled i řeči přesně ve chvíli, kdy máte plné ruce práce. On si to uvědomuje, ale ze svých představ neustoupí.

Rak

Důvody pomilovat se přece nemusíte hledat, jelikož k sexu máte přirozeně kladný vztah. Kdybyste čirou náhodou narazily na filutu, který má pocit, že vás zkusí erotikou kapánek vydírat, s přehledem si s ním poradíte. Bude to snadné a jednoduché. Stačí, když ho suše upozorníte, že nepotřebujete partnera, který se k vám chová tímto způsobem. To, že není jediný a poslední na světě, dodávat nemusíte. Pochopí to…

Lev

Energii Luny v Býku dokážete při vylepšování erotického života velice mazaně využít. Musíte si však dávat pozor, abyste z milování nedělaly test, kterým musíte s miláčkem projít. Když dovolíte, aby ve vašich důvěrnostech převládala hravá složka, která vám oběma přináší nejen uspokojení, ale i uvolnění, bude to pravé ořechové.

Panna

Je jen na vás, zda budete erotiku vnímat jako další položku na seznamu úkolů, která čeká na odškrtnutí, nebo k ní přistoupíte jako k aktivitě, která vám i partnerovi spolehlivě vylepší náladu. Kdybyste se dokázaly přesvědčit, že dopoledne není nic důležitějšího než relaxace, kterou si dopřejete ve dvou v posteli, bude to skvělé. Sobota tak získá punc odpočinkového dne, v němž to mezi vámi bude parádně jiskřit.

Váhy

Čekají vás hovory, které se nejspíš budou týkat majetku. Kdyby měl dotyčný pocit, že vás získá řečmi na téma, co všechno si může dovolit a co všechno vám může koupit, musíte ho ujistit, že fungujete jinak. Bude velice překvapený. Dokonce se dozvíte, že na podobné reakce není zvyklý. V takovém případě mu doporučte, aby to buď přijal za vlastní, nebo se odporoučel.

Štír

Než dotyčnému padnete kolem krku, dobře si promyslete scénář. Zdá se, že spíš zabodujete zdrženlivějším projevem citů. Nesmí mít ani na chvíli pocit, že vás snadno získal. Kdybyste mu ještě dokázaly dát najevo, že vás sice přitahuje a vzrušuje, ale že je podle vašeho názoru na sex příliš brzy, neurazí se, naopak budete mít další bod k dobru.

Střelec

Nad důvody, proč se najednou tak vášnivě milujete, raději nepřemýšlejte. Spokojte se s tím, že sex mezi vámi zase funguje bezchybně. Kdybyste se nad vším zamyslely, musíte připustit možnost, že při erotických hrátkách oba myslíte na někoho jiného. Není to příjemné zjištění, ovšem nikde není psáno, že to tak musí zůstat napořád.

Kozoroh

Zkuste se trochu krotit a nebuďte tak tvrdohlavé. Kdybyste zejména v projevech citů i v sexu dokázaly přenechat iniciativu partnerovi, vyděláte na tom. Vy samy omezte aktivitu na návrh, aby vám během odpolední siesty namasíroval záda. To, že se pak situace sympaticky zvrtne, se rozumí samo sebou. K tomu ho naštěstí motivovat nemusíte.

Vodnář

Pocit, že se vám v erotice nedaří tak, jak si zasloužíte, je stále dotíravější. Občas máte dokonce dojem, že miláček považuje něžnosti, milostnou předehru i vyznání lásky za zbytečnou ztrátu energie i času. Než docílíte toho, aby začal k vašemu vztahu přistupovat jinak, bude vás to stát spoustu práce. Šance, že se to nakonec podaří, je však vysoká.

Ryby

Nejspíš se vám zdá, že nestíháte tak, jak byste chtěly a jak by partner ocenil. Potíž je v tom, že se zbytečně ostýcháte, a on vám to nikterak neulehčuje. Snažte se překonat a začněte jako první mluvit o tom, co k němu cítíte, patrně se chytí. Kdyby ani pak nemluvil, alespoň si uvědomí, že je nejvyšší čas, aby byl v tomto ohledu otevřenější.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám