Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 1. 10.

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Foto: Monkey Business Images, Shutterstock.com

Reklama

Ani během milování nešetřete vtipem a humorem. Přehnanými projevy citů a vážným výrazem partnera rozhodíte. Začal by si namlouvat, že něco dělá špatně, a vášeň by vystřídaly pochybnosti. V důsledku toho by mohlo dojít k dočasným sexuálním výkyvům, což ale rozhodně není důvod k nevěře. Snažte se své touhy udržet na uzdě, jelikož je pravděpodobné, že byste úlet neutajily. Čekal by vás v lepším případě emočně vypjatý víkend.

Článek

Beran 

Sex vás baví. Právě proto se mu hodláte věnovat v každé volné chvilce. Kdybyste hned po návratu z práce partnera svedly, dalo by se to hodnotit jako geniální tah. Vy se příjemným způsobem zásobíte energií a on se uvolní, takže bude zbytek dne maximálně vstřícný a milý. Víkend prostě odstartujete s plnou parádou.

Býk

Miláček vám rozkoš poskytuje, vy ji nadšeně přijímáte a oplácíte mu vášní. Právě proto vás překvapí kamarádka nebo příbuzná, která se vám svěří, že ji sex vůbec nebaví. Když s ní celou záležitost proberete, přestanete se divit. Dokonce usoudíte, že by vás milování za takových okolností nezajímalo taky. Hned po jejím odchodu partnera svedete, abyste se ujistily, že mezi vámi je všechno v pořádku.

Blíženci

O tom, že byste si s partnerem hráli na pravdu a bavili se o dosavadních erotických zkušenostech a zážitcích, raději ani neuvažujte. Oba byste si sice mohli myslet, že to váš vztah neovlivní, jenže obratem zjistíte, že jste na omylu. Když si svá tajemství necháte pro sebe, bude to prozíravější. Kdyby miláček pořád naléhal, můžete ho umlčet třeba vášnivým polibkem nebo horoucím vyznáním lásky. Sexem jeho zvědavost vyřešíte docela.

Rak

Než padnete kolem krku člověku, který vás silně přitahuje, měly byste se nenápadně zajímat o jeho život. Právě proto je potřeba, abyste poslouchaly i klepy, což jindy považujete za nedůstojné. Když se dozvíte, že jeho vztah není definitivně ukončený, jak vám tvrdí, zařaďte zpátečku. Sejít se s ním můžete, ale do postele s ním prozatím nehupněte.

Lev

S miláčkem to snadné není a nebude. Během dne o erotice filozofuje a vypráví, jak se na večerní dovádění s vámi těší, jenže pak bude všechno jinak. O to, aby se s vámi mazlil a pomiloval, se vůbec nesnaží. Jakmile spustí, že se mu chce spát, nejspíš vás napadne, že vás provokuje, abyste dobývaly a sváděly vy jeho. Nejste daleko od pravdy…

Panna

Konečně je šance, aby se situaci mezi vámi začala zlepšovat. Uvědomíte si, že miláček chce, abyste o svých citech k němu mluvily častěji, košatěji a smyslněji. On zase pochopí, že svou lásku vyjadřujete spíš skutky a péčí než slovy. Naštěstí se oba můžete těšit z vynikajícího sexu, kterým drobné neshody zahladíte a srovnáte.

Váhy

Zkuste aktivovat svůj herecký talent, připravíte tak sobě i partnerovi nezapomenutelné odpoledne a vášnivý večer. Je jen na vás, zda se rozhodnete pro roli rozverné zdravotní sestřičky, nebo učitelky, která kárá nezvedeného žáka. V každém případě zjistíte, že v sobě skrýváte touhy, o nichž jste dosud měly jen mlhavé tušení.

Štír

To, že bývalému podáte ruku, berte jako zdvořilost, jak se mezi vychovanými lidmi patří a sluší. Přidejte neutrální úsměv a zkuste projevit lehký zájem o to, jak žije. Bude to poučné, jelikož díky tomu zjistíte, že s vámi konverzace nic nedělá a dotek jeho ruky vás nerozechvívá, zatímco on klidný a nad věcí rozhodně nebude. Vychutnejte si pocit zadostiučinění. Máte na něj plné právo.

Střelec

Milování vám sice vyhovuje, nicméně zatoužíte po novotách. Při Luně ve Lvu máte bytostnou touhu experimentovat a zkoušet všechno, co se jen dá. Zkuste třeba miláčkovi zavázat oči šátkem a pak ho nejrůznějším způsobem laskejte po celém těle. Následně si můžete role prohodit. Na tyto postelové hrátky budete dlouho vzpomínat.

Kozoroh

Při kvadratuře mezi Merkurem a Plutem je pro vás sex téměř nutností. Berte to jako něco, co vám pomůže utřídit myšlenky a dopracovat se k duševní rovnováze. Z vašeho hlediska by bylo nejlepší, abyste se do milování pustili hned ráno pro probuzení. Psychicky se srovnáte tak, že budete celý den ve stadiu příjemného útlumu a rozverné nálady.

Vodnář

Průběh vašeho sexuálního života klidně nechte na partnerovi. V této oblasti má momentálně podstatně víc nápadů a fantazie než vy. Vy si však pro každý případ ponechte právo veta. Kdyby večer vyrukoval s tím, že by třeba rád vyzkoušel „švédskou trojku“, musíte mít dost argumentů, abyste mu to rozmluvily.

Ryby

Při sexu si dávejte pozor na záda. Je potřeba, abyste partnerovi vysvětlily, že ho sice milujete stejně ohnivě jako v dobách, kdy jste spolu randili, ale už nejste tak pružné a ohebné jako tehdy. Když mu nenápadně připomenete, jak dopadl, když si namohl páteř a nemohl se ani hnout, usoudí, že nějaké krkolomné pozice raději riskovat nebude.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám