Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 11. června

Foto: Viktoriia Hnatiuk, Shutterstock.com

Foto: Viktoriia Hnatiuk, Shutterstock.com

Reklama

Budete v jednom kole, což vám ve své podstatě náramně vyhovuje. Ostražitost je však na místě, neboť hrozí riziko, že nedomyslíte důsledky a plácnete nebo uděláte něco, co se miláčka dotkne. Zdánlivě banální událost vám ale může pořádně zkomplikovat život. S odstupem času však připustíte, že vás nemohlo potkat nic lepšího. Vždyť jste si pořád stěžovaly, že je jeden den jako druhý, takže si pro změnu užijete inovací, a to i v posteli.

Článek

Beran

Vzhledem k Luně v Raku vás čeká jedno překvapení za druhým. Nedojde ani na tradiční, dost možná až stereotypní sex, kterému byste daly přednost. Miláček vyžaduje citová vyznání a chce podrobně rozebírat váš vztah. Za jiných okolností byste se ho snažily popohnat k akci, ale tentokrát máte dojem, že si víc vaší pozornosti zaslouží. Všechno s ním tedy proberte a teprve pak ho začněte líbat.

Býk

Je potřeba, abyste se nespokojily s tím, co vidíte a slyšíte, ale abyste si jednotlivé informace dávaly do souvislostí. Díky tomu zjistíte, že se partner vlastně nehádá s vámi, ale že jakoby přehrává situace, které v předešlém vztahu nezvládl, a podvědomě si ověřuje, že už je nad věcí. Vytkněte mu to jemně, ale tak, aby pochopil, že vás takovým jednáním zlobí a rozčiluje.

Blíženci

Mars se v 15.35 hodin dostává do Lva, takže vás nepochybně probere z poněkud ospalé nálady a erotické netečnosti. Už odpoledne budete miláčkovi posílat lechtivé zprávy, v nichž budete naznačovat své představy o průběhu večera. Nesmíte to však přehánět. Kdyby usoudil, že si z něho děláte legraci, zatvrdí se a místo milování bude třeba hrát počítačové hry.

Rak

Při Luně ve svém znamení se máte nač těšit. Vaše erotické fantazie se totiž dostanou do maximálních obrátek. To, co se vám honí hlavou, je navíc převelice vzrušující. Pokud máte miláčka Raka, Štíra nebo Rybu, můžete si být jisté, že se naladí na stejnou vlnu energie a bude vás ve smělých aktivitách ještě povzbuzovat. Ostatní znamení sice tak bujnou představivost nemají, ale zase se vámi moc rádi nechají vést.

Lev

Ohledně sexu máte naprostou volnost. Pokud se rozhodnete, že sobě i partnerovi „naordinujete“ erotický půst, nic vám nestojí v cestě. To, že by mohl něco namítat, ho ani nenapadne. Kdybyste se však rozhodly, že si vášně hodláte parádně užít, odložte něžnosti i postelové hrátky až na pozdní hodiny. Využijete tak energii Marsu, který se v 15.35 hodin dostává do vašeho znamení, a postará se, aby večer i noc byly nezapomenutelné.

Panna

S erotickými sny je to složitější. Týká se to zejména případů, kdy v nich hlavní roli nehraje váš partner, ale někdo jiný. Pokud si ho při milování představujete za zavřenými víčky, svět se nezboří. Průšvih nastane ve chvíli, kdy toho stávajícího v návalu vášně oslovíte cizím jménem. Pak mu budete těžko vysvětlovat, že jste se jen a pouze spletly.

Váhy

Váš skvěle pojatý a do posledního detailu promyšlený erotický plán naruší kamarádi. Zavolají buď partnerovi, nebo vám, a budou vás přemlouvat, abyste s nimi večer vyrazili na nějakou zajímavou akci. Vy byste se sice na ni moc rády vypravily, ale je vám jasné, že to na váš milostný vztah nebude působit povzbudivě. Bude to těžké dilema, zda zábava s kamarády, nebo milování s partnerem v zájmu utužování soužití.

Štír

Ideální doba na sex nastane kolem poledne, kdy můžete využít velice pozitivní planetární vlivy. Luna i Mars se setkají ve znamení Raka. Je to velice slibný úkaz, který vás vybaví nejen smyslnými touhami, ale i erotickou fantazií. Pokud jste i s miláčkem doma, je váš program za zavřenými dveřmi ložnice jasný. Kdybyste ale museli z provozních důvodů odložit intimnosti až na večer, nic se neděje. Vesmírné konstelace se postarají, abyste si vzájemného hýčkání užili do sytosti.

Střelec

Mars, který se v 15.35 hodin dostává do Lva, aktivuje vaši touhu po erotickém dobrodružství. Naštěstí k němu nepotřebujete změnu partnera. Ve vašem případě naprosto stačí, když změníte kulisy, ve kterých probíhají důvěrnosti a intimnosti. Když se vyhnete ložnici a pomilujete se třeba v koupelně, postaráte se partnerovi i sobě o velice vzrušující zážitek.

Kozoroh

Erotické touhy pociťujete nezvykle intenzivně celý den. Dokonce i při práci se vám honí hlavou smyslné představy. Když se však tím, co vás napadlo, po návratu domů pochlubíte partnerovi, bude naprosto nadšený. Dokonce přizná, že od vás by něco takového nečekal. Když přidá náměty, po čem zase jeho srdce a tělo touží, vyvine se z toho vášnivá debata, která patrně skončí ještě vášnivějším milováním.

Vodnář

Ohledně sexu není nic jasné ani předem dané. To, že se s miláčkem domluvíte na krásném večeru, ještě neznamená, že se uskuteční. Při dnešní zlomyslnosti osudu je docela možné, že hlava nezačne bolet vás, ale jeho. Naštěstí patříte k chápavým ženám, které ani nenapadne, aby si z toho dělaly legraci. Nabídněte mu osvědčený prášek proti bolesti a erotické hrátky odložte na zítřek.

Ryby

Některé události byste raději neměly oživovat. Když se potkáte s kamarádem, s nímž jste si kdysi byli hodně blízcí, ale kvůli nepřízni osudu mezi vámi k ničemu nedošlo, raději mu to nepřipomínejte. Zkuste připustit možnost, že to má v živé paměti, ale nejraději by na všechno zapomněl. Pokud nedáte pokoj a pořád budete „vyvolávat duchy“, kouká z toho výstavní trapas.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám