Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 14. 1.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně se naskytne příležitost, abyste si s miláčkem promluvili o dalších společných plánech. Při večerních konstelacích to půjde samo. Dohodnete se rychle a pak se můžete bavit o příjemnějších věcech, třeba o sexu. I na reálné milování dojde a bude přesně takové, jak máte rády. Na závěr si třeba dejte dvojku vína a pusťte si oblíbený film, ať pohodově uzavřete náročný pracovní týden.

Článek

Beran 

Váš erotický život se bude zajímavě vyvíjet. Jako jedny z mála totiž dokážete sex nebrat vážně, ale umíte se i zasmát. Kdyby se vám podařilo ke stejnému přístupu přimět i miláčka, bude to vynikající. Konečně by pochopil, že v ložnici nemá předvádět, jaký je frajer, ale měl by se postarat, aby se milování líbilo vám oběma.

Býk

Kdyby to jen trochu šlo, doma se s nikým nehádejte. Hrozí, že byste si místo věcného vysvětlení událostí začali s partnerem vzájemně vyčítat všechno možné, včetně toho, co se událo před mnoha lety. Bylo by z toho akorát rodinné drama, takže na cokoli erotického byste mohly alespoň pro dnešek úplně zapomenout.

Blíženci

Ukáže se, že ani vy nejste vůči lásce tak odolné, jak jste si dosud myslely. Člověk, který s vámi začne žertovat v lehce erotickém duchu, naplno upoutá vaši pozornost. Pak budete pořád dokola přemýšlet, co ho k takovému jednání vedlo, a začnete netrpělivě čekat na pokračování flirtu.

Rak

Když zjistíte, že se miláček chystá na schůzku se svou letitou kamarádkou nebo spolužačkou, mávněte nad tím rukou. Jejich vztah vás v žádném případě neohrožuje. Kdybyste mu ztropily žárlivou scénu, bral by to tak, že mu nedůvěřujete, a to se ho hodně dotkne.

Lev

Díky stacionárnímu Merkuru ve svém partnerském sektoru dokážete dát city najevo tak, aby dotyčný rychle pochopil, že jde o vážnou záležitost, na niž musí rychle a správně reagovat. Když budete jenom trochu chtít, bude z vás už večer regulérní pár, nebo aspoň milenecký.

Panna

To, co vám miláček říká, se vám sice nemusí zamlouvat, ale přesto byste tomu měly věnovat pozornost. Pokud vám sdělí, že se ve vaší společnosti cítí nejistý, protože s obavami čeká, co mu zase vytknete, měly byste nad svým jednáním zapřemýšlet. Úroveň jeho sebevědomí se totiž podepíše i na vašem milování, a to jak v dobrém, tak horším slova smyslu.

Váhy 

Dokážete miláčka přesvědčit i o tom, o čem dosud nechtěl ani slyšet. Kdyby se vám stacionární Merkur ve vašem sektoru lásky a romantiky podařilo využít k obohacení milostných hrátek, ulehčí vám to vyjednávání. Budete-li správně argumentovat, můžete vytáhnout z „tajné“ zásuvky i dosud opomíjené erotické hračky.

Štír

Zásadní vztahový problém může nastat poté, co se v 22.52 hodin Luna dostane do kvadratury s Neptunem. Kdyby vás miláček třeba oslovil jménem vaší předchůdkyně, nedělejte z toho drama. Není to potřeba. Jeho nešťastný výraz vás přesvědčí, že toho lituje. Na něco se tak intenzivně soustředil, že se prostě přeřekl.

Střelec

Při Luně v partnerském sektoru uděláte dobře, když se poněkud stáhnete do ústraní a přenecháte slovo miláčkovi. Kdybyste ho s pomocí stacionárního Merkura ve svém sektoru komunikace rozpovídaly, dozvíte se tuze zajímavé věci. Pak můžete jen tiše sedět a bedlivě poslouchat, případně na něho vrhat obdivné pohledy.

Kozoroh

I když si oba říkáte, že by večerní sex vlastně vůbec nemusel být špatný, mlčky se rozhodnete, že to odložíte na zítřek. Je vám totiž jasné, že to, co byste dnes vykonávali jako povinnost, byť příjemnou, proměníte zítra ve vzrušující zábavu. Navíc nebudete únavou skoro usínat, což je výrazné plus.

Vodnář

Pokud se chcete pomilovat, na intuici miláčka spoléhat nemůžete. Bude lepší, když využijete stacionární, a tedy velmi silný Merkur ve svém znamení. Díky této konstelaci mu dokážete sdělit všechno, co potřebujete. Snad pochopí, že mu nezbývá nic jiného, než aby vaše přání splnil co nejrychleji a co nejkvalitněji.

Ryby

Je potřeba, abyste i v sexu a erotickém životě vůbec dokázaly odlišit představy od reálných možností. Dnes na vás v tomto směru negativně zapůsobí kvadratura mezi Lunou a Neptunem. Pod jejím vlivem miláčka tlačíte do romantických gest. Sice se snaží, ale protože jde o něco, co mu není vlastní, zamlouvat se vám to stejně nebude.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám