Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 16. července

Foto: Viktoriia Hnatiuk, Shutterstock.com

Foto: Viktoriia Hnatiuk, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdá se, že se rodinné oslavě nevyhnete, a tak udělejte všechno pro to, aby se vydařila. I když nebudete vědět, co dřív, partnerovi nevyčítejte, že vám vůbec nepomáhá a jenom se baví. Rozhodující totiž bude uvolněná atmosféra, a to i poté, co hosté odejdou. Úklid klidně odložte na zítřek, oba si zasloužíte pochvalu, něžná pohlazení a roztoužené milování.

Článek

Beran 

Ohledně sexu vás čekají překvapení. Partner se nechá slyšet, že na nějaké divočiny nemá chuť ani náladu. Když sex, tak klasika. Nic mu nevyvracejte, vždyť dobře víte, že mu jeho „postelové“ záměry stejně nevyjdou. Jakmile byste v jeho objetí sehrály roli pasivní milenky, hned by se začal zajímat, co se děje. Vzápětí by se moc snažil, aby se vám obvyklá touha experimentovat vrátila.

Býk

S pozorností, kterou partnerovi projevujete, je to komplikované. Když mu dáte zájem najevo příliš, usoudí, že si ho chcete podmanit, eventuálně jím manipulujete. Pokud se budete držet zpátky, patrně vám vytkne, že vám je lhostejný. V takovém případě však nesmíte dovolit, aby se rozvášnil v sebelítosti. Řekl by něco, co by se vás dotklo a jeho dlouho mrzelo.

Blíženci

S láskou to bude složité. Na jednu stranu chápete, že je potřeba, abyste miláčkovi dávaly své city najevo. Na druhou stranu máte obavy, abyste to nepřehnaly a spíš ho neodradily. Se sexem je to ještě komplikovanější. V tomto ohledu chcete, abyste mohly dostatečně projevit svoje touhy a potřeby, a přesto zachovaly zdání, že průběh milostného aktu řídí a kontroluje on. Naštěstí to zvládnete tak, abyste byli oba spokojení.

Rak

Objetí vašeho miláčka je ten nejlepší lék na vaši mizernou náladu, na které se podílejí přepracovanost, stres, případně povinnosti v souvislosti s dovolenou. Erotické radovánky si však nechte až na večer. Konstelace vám zaručí, že jakmile vás miláček začne hladit a líbat, hodíte všechny starosti za hlavu a parádně si milování užijete.

Lev

S láskou a sexem problémy nenastanou. Díky Luně, která prochází vaším sektorem komunikace, dokážete samy sobě vysvětlit, že harmonický milostný život je cenný dar osudu, který rozhodně nedostali všichni, takže si ho musíte považovat. Právě proto správně usoudíte, že veškerý čas, který s miláčkem věnujete milování, rozhodně není ztracený. Příjemným aktivitám se můžete věnovat celý večer.

Panna

S člověkem, jehož milujete, si dokážete užívat příjemné okamžiky, ale taky se navzájem povzbuzovat, když se vám vyloženě nedaří. Vy to berete jako samozřejmost, ale jeho tento systém očividně překvapuje. Jak přizná, ve své původní rodině, případně v minulých vztazích si každý hleděl sám sebe. A když mu nastíníte, že jedním z bodů „partnerské pomoci“ by mohl být i sex, bude koukat vyjeveně a přitom se šťastně usmívat.

Váhy

To, co momentálně prožíváte, vypadá sice jako improvizace, ale ve skutečnosti je to dokonale promyšlený a následně na jedničku zvládnutý scénář. Člověk, který o vás usiluje, velice dobře ví, jak na vás. Když to odhalíte, budete nejdřív překvapené a pak zaskočené. Nejspíš se zatvrdíte s tím, že se na první dobrou sbalit nenecháte. Škoda, neboť se kvůli tomu ochudíte o sexuální zážitky, které se můžou překulit do pevného svazku.

Štír

Kdybyste přesně věděly, co v milostné oblasti chcete a potřebujete, byl by váš život mnohem snadnější. Vy však bohužel stále tápete. Vaše nejrůznější představy a požadavky se střídají tak rychle, že se v nich už ani vy nevyznáte. Nic neřešte, zkuste všechno přehodit na bedra partnerovi, nechte se hýčkat a rozmazlovat. Udělá to dobře vám oběma.

Střelec

Je potřeba, abyste se na některé věci podívaly bez růžových brýlí. Když zjistíte, že partner dává přednost někomu jinému, zatímco vás odstrkuje na vedlejší kolej, je nejvyšší čas, abyste zjednaly pořádek. Zapomeňte na svoji vrozenou velkorysost a naplno mu řekněte, co se vám nelíbí a proč. Možná se dozvíte, že jste malicherné a vidíte problémy tam, kde nejsou. To vám ale může být jedno.

Kozoroh

I když jste si slibovaly, že nejdřív vykonáte všechny povinnosti a partnerovi se budete věnovat až potom, dopadne to přesně naopak. Už ráno si uvědomíte, že je vám s ním moc dobře a vůbec nikam se vám nechce. Pokud to bude možné, zůstaňte spolu v posteli až do oběda. Jestli to nepůjde, celý den vám bude upřímně líto, že nemůžete být spolu v těsném objetí. Nesmutněte, však si to večer vynahradíte.

Vodnář

Nestačíte se divit. Je docela možné, že do vašeho života vtrhne sympatický jedinec jako „uragán“ z naprosto nečekaného směru. Pak si musíte určit, zda přijmete lásku s drobnými výhradami, nebo hodláte dál čekat na tu, která by stoprocentně odpovídala vašim představám. Zároveň berte v úvahu, že všechno půjde nezvykle rychle. Není vyloučeno, že se ráno seznámíte a už večer budete pár se vším všudy.

Ryby

Máte čím dál větší jistotu, že nakonec miláčka přesvědčíte o své pravdě. Zejména byste měly zapracovat na tom, aby si uvědomil, že se ve všech směrech lišíte od jeho bývalé partnerky, takže nemá důvod bát se krachu vztahu. Opravdu to zabere a začne se chovat jinak. Ideální to sice ještě nebude, ale zase si můžete vsadit na to, že kvalita vašeho soužití je na vzestupné trajektorii.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám