Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 17. 12.

Foto: Albina Gavrilovic, Shutterstock.com

Foto: Albina Gavrilovic, Shutterstock.com

Reklama

I vesmír vás nutí zapřemýšlet nad vaším vztahem a jeho dalším vývojem. Prozatím však netlačte na pilu. Když počkáte aspoň do konce měsíce, budou konstelace příznivější. O co byste teď musely žebronit, to velkoryse dostanete darem. Pro sex to platí už tady a teď. Bude pro vás dokonalou fyzickou aktivitou, příjemnou psychickou relaxací a zároveň odměnou za to, co jste zvládly za celý pracovní týden.

Článek

Beran

Sex při opozici mezi Lunou a Marsem, tedy kolem 2.57 hodin, by se vám mohl hodně líbit. Byl by velmi energický a plně by odpovídal vaší bouřlivé povaze. Pak byste si mohly ještě krásně pospat, abyste vstávaly svěží a v dobré náladě. Tím překvapíte nejen miláčka, ale i sebe.

Býk

Osoba, která vám promlouvá do duše, že s dotyčným jen marníte čas, má bohužel pravdu. Vlastně vám to ani říkat nemusí, protože to víte. Když však nastane situace, abyste se ho mohly zbavit, stejně to neuděláte. Zatím jste totiž nenašly nikoho, s kým by vám to v posteli klapalo tak jako vám dvěma.

Blíženci

Luna ve vašem znamení se zejména odpoledne postará, abyste přímo rozkvetly. Pokud si chcete náladu vylepšit a pocit vlastní atraktivity posílit flirtováním, dostanete spoustu příležitostí. Naštěstí velice dobře víte, že jde jen o zábavu, která ani pro jednu stranu hlubší význam nemá a mít nebude.

Rak

Ve všem, co se týká sexu, vsaďte na upřímnost a otevřenost, jaké jste schopné. Tento přístup je sice s ohledem na vaši povahu poněkud nezvyklý, nicméně nutný. Zejména nový partner, který vás ještě nezná, jasné pokyny potřebuje. Překvapíte ho, ale zároveň bude rád, že jste mu ušetřily tápání a nevyhnutelné omyly.

Lev

Saturn, který pobývá ve vašem partnerském sektoru, vytvoří v 18.59 hodin trigon s Lunou, která momentálně pozitivně ovlivňuje vaše přátele. Právě proto, že dobré vztahy chcete zachovat, nesmíte dovolit, aby s vámi dosavadní kamarád začal mluvit o lásce. Tomuto tématu se vyhýbejte. O tom, že byste mu jako vánoční nadělení poskytly jednorázový sex, neuvažujte vůbec.

Panna

Při Luně v Blížencích hrozí, že si budete říkat, že máte spoustu jiných a důležitějších aktivit než je láska, potažmo sex. Záhy však pochopíte, že to je zásadní omyl. Partner právě při komunikativní Luně v Blížencích nutně potřebuje vědět, že jste mu nablízku a jeho doteky i něžnosti vnímáte stejně krásně jako on ty vaše.

Váhy

Zásadní planetární vliv, který ovlivňuje vaše soukromí, vyvíjí trigon mezi Lunou a Saturnem. Vrcholí v 18.59 hodin a nutí vás, abyste se na své vztahy podívaly jinak než dosud. Dojde vám, že to, co vy vnímáte jako zajímavou a vzrušující hru, může dotyčný brát zcela jinak, a hlavně vážně.

Štír

Kdybyste si chtěly dopřát milování s novým partnerem, máte zelenou. Vzhledem k Luně, která se nachází ve vašem sektoru erotiky a sexu, je velká šance, že všechno dopadne přesně podle vašich představ. Navíc dokážete, že pro vás erotická fantazie není prázdný pojem, nýbrž ji umíte parádně uplatnit v praxi.

Střelec

S láskou potíže nemáte, ale s vhodným vyjadřováním svých erotických tužeb ano. Samy nevíte, zda máte dát jasně najevo, co chcete, nebo doufat, že na to miláček přijde sám. Při Merkuru v Kozorohu by snad bylo lepší, abyste mluvily jasně a jednoznačně. Vyhnete se tak zbytečným trapasům či nedorozuměním.

Kozoroh

Obdiv, kterým miláček nešetří, si pořádně vychutnejte. Můžete si být jisté, že to, co říká, myslí opravdu vážně. Nepřemýšlejte o tom, kdo ho vědomě, či nevědomky donutil k tomu, aby vás srovnával. Není to důležité. Podstatné je, že jste z tohoto souboje osobností vyšly po všech stránkách vítězně.

Vodnář

Pokud si chcete sex pořádně užít, bude to vlastně docela jednoduché. Miláčkovi musíte hned odpoledne dát najevo, že je to ta nejdůležitější aktivita, které se spolu můžete věnovat. Bude překvapený, ale nakonec přizná, že se mu vaše představa společného večera zamlouvá.

Ryby

Zásadní vliv na váš erotický život má časně ranní opozice mezi Lunou a Marsem. Kdybyste se probudily s tím, že využijete svoje tvůrčí myšlení a fantazii k vylepšení erotického života, máte se nač těšit. Vášnivost, kterou v partnerovi i v sobě vyvoláte, bude mimořádná.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám