Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 19. 11.

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Foto: MJTH, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdysi vás někdo zklamal, to ale přece neznamená, že předem vzdáte všechny, byť jen lehce komplikované vztahy. Momentálně bude nejlepší, když nebudete nic řešit, neboť i nedokonalý vztah je pro vás lepší než samota. Za stávajících konstelací případné chmurné myšlenky zaplašíte sexem. Dokonce vás začne bavit vymýšlet, čím byste miláčka nejen překvapily, ale taky ho maximálně vzrušily.

Článek

Beran 

Ve vztahu neriskujte. I když vás partner vybízí, abyste mu všechno říkaly, zejména o erotických zážitcích, zkušenostech a přáních, nedělejte to! Hry na pravdu by nemusely dopadnout dobře. Když poskytnete jeho fantazii něco, čím může živit svou žárlivost, máte o malér postaráno. Navíc by podobný rozhovor ohrozil váš soulad na hodně dlouho.

Býk

Erotika při zatmění Měsíce vyžaduje trochu tajemství a hodně neznámého. Kdybyste si s miláčkem dokázali zahrát třeba na to, že jste se nikdy neviděli, osud vás svedl dohromady, zajiskřilo to, a tak spolu strávíte jednu jedinou opojnou noc, dodá to vašemu vztahu ten pravý náboj. Než se na sebe naladíte, bude to sice chvíli trvat, ale pak to bude stát za to.

Blíženci

Když chcete miláčka trochu povzbudit, je to snazší, než si myslíte. Na to, aby zapomněl na všechno kromě vás, stačí, když si obléknete krajkové prádlo. Klidně si vezměte to, které si necháváte pro nějakou zvláštní příležitost. Je sice úplně obyčejný pátek, ale vy budete přesto rády, že ho máte na sobě, neboť s ním i s vámi udělá divy.

Rak

Trigon mezi Venuší ve vašem partnerském sektoru a Uranem v sektoru přátel se vám postará o zásadní překvapení. Člověk, jehož jste dosud považovaly za kamaráda, se začne chovat tak důvěrně, jak by se pouhopouhý přítel v žádném případě chovat neměl. Budete nejdřív překvapené, ale pak se vám to začne líbit.

Lev

Pozor si dávejte na člověka, který hned po ránu začne rozvíjet teorie, že si nepřeje vztah, který bude založený jen na fyzické přitažlivosti a sexu. Řeči o duševním souznění se sice hezky poslouchají, ale zároveň signalizuje možné nebezpečí. Pokud vám to spolu nebude klapat v posteli, je velká pravděpodobnost, že bude pokulhávat i všechno ostatní.

Panna

Nepodceňujte první dojem, který na vás nově poznaný člověk udělá. Díky dnešnímu lunárnímu zatmění ve svém sektoru duchovna se naladíte tak, že pomyslně dokážete dohlédnout až na dno jeho duše. To, co uvidíte, berte velice vážně. Pokud přiznáte, že vás přitahuje nejen fyzicky, ale i po duševní, duchovní i erotické stránce, patříte ke šťastným ženám, kterým se dá jen závidět.

Váhy

Když vám miláček začne tvrdit, že není zdaleka takový, jak si myslíte, měly byste jeho sdělením věnovat soustředěnou pozornost. Pokud se překonal natolik, že se rozhodl, že k vám bude upřímný, neměly byste mu oponovat, že je všechno ve skutečnosti jinak. A pokud řeč stočí na sex, dejte mu raději za pravdu úplně.

Štír

Při trigonu mezi Venuší a Uranem ve svém partnerském sektoru se můžete těšit na sex, který je sice rychlý a neplánovaný, ale zato neobyčejně vášnivý a obohacující. Dokážete samy sebe i partnera přimět k výkonům, o nichž jste možná jen četly v románech pro dospělé. Na závěr vám vysekne zvláštní pochvalu ve stylu, že jste ho totálně utahaly.

Střelec

Sex raději odložte na večer, kdy můžete plně využít energii Luny ve svém partnerském sektoru. Měsíc je sice bez aspektů, ale právě to je moc dobře. Nic vás neovlivňuje, takže máte plnou svobodu v rozhodování. Můžete dát zelenou své i partnerově erotické fantazii a doufat, že vám navrhne to nejlepší, co ho kdy napadlo.

Kozoroh 

Sex zejména ráno berte jako ten nejlepší ventil, který zafunguje na vaše případné stresy, úzkosti a deprese. Zejména poté, co se v 5.56 hodin Luna dostává do trigonu s Plutem ve vašem znamení, vesmírné vlivy parádně využijete. Milováním se uvolníte natolik, že si dokonce začnete prozpěvovat a vůbec dávat všemi možnými způsoby najevo dobrou náladu.

Vodnář

Dosud jste se domnívaly, že se vám sex zamlouvá za všech okolností, ale teď zjišťujete, že jste se mýlily. Když vás miláček vzbudí kolem 3.24 hodin s tím, že po vás velice zatoužil, budete reagovat hodně nevrle. Kdybyste se však překonaly a nakonec si daly říct, budete spokojení a uspokojení oba. Však si pak ještě můžete zdřímnout, takže ráno bude fit.

Ryby

Zakládáte si na tom, že slavíte u mužů nepopiratelný úspěch. Tentokrát se však dostanete do situace, z níž budete mírně řečeno rozhozené. Musíte konstatovat, že okouzlíte všechny kromě člověka, kterého byste oslnit opravdu chtěly. Dotyčný vám odolává a vy nevíte, co s tím máte udělat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám