Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 25. června

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejspíš máte pocit, že nepostupujete vpřed, nýbrž se točíte v kruhu. Zavinila to přepracovanost a nepromyšlené kroky, jimiž se vzdalujete od vysněných plánů. Měly byste proto víc přemýšlet, než konat. Tím spíš, že se na scéně objeví někdo z vaší minulosti, s nímž vás spojovala horoucí láska. Není prozatím zřejmé, zda zase podlehnete jeho uhrančivému pohledu, sladkým řečem a spalujícím polibkům, nebo tentokrát zvítězí váš zdravý rozum.

Článek

Beran

V lásce byste neměly riskovat. To, co vy berete jako celkem dobrý vtip, vnímá miláček v lepším případě jako urážku, v tom horším jako důkaz vašeho cynického přístupu ke všemu. Vy se mu sice pokusíte vysvětlit, že je to jinak, ale k ničemu to nebude. Snažte se mluvit co nejméně a komunikaci omezte hlavně při milování.

Býk

Luna v Kozorohu sice romantickým citům nepřeje, ale stacionární Neptun situaci výrazně zjemní. Pod jeho vlivem se konečně donutíte dešifrovat signály, které k vám muži vysílají. Dosud jste je buď nevnímaly, nebo nebraly vážně. Teď si však uvědomíte, že je o vás podstatně větší zájem, než jste si myslely. Pokud pořád zůstáváte single, nemůže za to osud, ale vaše vědomé rozhodnutí.

Blíženci

Ohledně sexu to nemáte jednoduché. Hrozí, že vaše konkrétní představy narazí na stejně konkrétní představy miláčka. Bude lepší, když necháte věcem volný průběh. S tím, že se erotické sny převádějí do skutečného života jen velice obtížně, přece máte dlouhodobé zkušenosti. Navíc víte, že se to často nevyplácí…

Rak

Díky Luně ve svém partnerském sektoru dokážete miláčkovi city vyjádřit tak, aby pochopil, že je pro vás opravdu ten nej. Neptun vám pomůže, abyste se naladily na jeho náladu a potřeby a splnily mu i nevyslovená erotická přání. Navíc zjistíte, že se těm vašim podobají víc, než jste si myslely.

Lev

Neptun, který se zastaví ve vašem sektoru sexu a erotiky, se vám postará o zajímavé zážitky. Partner sice nahlas skoro nic neřekne, ale vy přesto správně vytušíte, co po vás chce. Těšte se, s odstupem času dnešní večer nezávisle na sobě označíte jako přehlídku splněných přání. Do vašeho erotického života vnese obohacení, ve které jste už ani nedoufaly…

Panna

To, zda v lásce aktuálně prožíváte úspěch, je téma k úvahám i diskusi. Může se stát, že to, co nyní vnímáte jako totální průšvih, časem vyhodnotíte jako začátek cesty vzhůru. Dnes, kdy se ve vašem partnerském sektoru zastaví Neptun, bude lepší, když v milostných sférách necháte všechno raději při starém. Na změnu partnera opravdu není vhodný čas.

Váhy

Při Venuši v Raku a Luně v Kozorohu to s láskou moc snadné nemáte. Neustále se opakuje situace, kdy vás blízcí z dobré vůle ženou do něčeho, co se vám nelíbí a do čeho se vám nechce. To, že vás někdo z okolí přesvědčuje, že pro vás má ideálního partnera, ještě neznamená, že jím opravdu je. Když jiskra nepřeskočí, je zbytečné, abyste se do něčeho nutily.

Štír

Při stacionárním Neptunu ve vašem sektoru lásky a romantiky jsou vztahové zážitky vesměs krásné, jenže taky nebezpečné. Máte sklony zamilovat se, ale nikoli proto, že by vám ve stávajícím vztahu něco zásadního chybělo, nýbrž proto, že jste dlouho necítily „motýly v břiše“ a nedokážete odolat iluzorním touhám.

Střelec

Člověk, který vás chce okouzlit, se opravdu snaží. Není jeho vina, že mu to pořád nevychází. Vy totiž máte pocit, že příliš tlačí na pilu, takže vám upírá možnost volby. Zkuste mu to naznačit, ale velký úspěch nečekejte. Ještě nepochopil, že si svým jednáním zadělává na prohru a přichází o šance, které zatím byly docela slibné.

Kozoroh

K tomu, abyste do milostných sfér vnesly čerstvý vítr a do lásky zakomponovaly neutuchající vášně, vás kolem 13.05 hodin bude vybízet trigon mezi Lunou ve vašem znamení a Uranem. Pod jeho vlivem se rozhodnete, že chcete konečně prožít to, co jste si dosud odpíraly a v čem vám zdravý rozum bránil. Toho, že byste na své nové cestě za vzrušujícím dobrodružstvím neměly průvodce, se bát nemusíte. Budou a bude jich hodně.

Vodnář

To, že v pátek nemáte na sex pravou náladu, pochopí každý rozumný člověk. Miláček vaši zdrženlivost dokonce uvítá. Když však přijde s tím, že byste tradiční sex mohli nahradit tím, že ho namasírujete, budete na rozpacích. Velice dobře víte, jak v případě vás dvou podobné aktivity končí, a jste si jisté, že ani dnešek nebude výjimka.

Ryby

Trigon mezi Lunou a Uranem vaše vztahy výrazně vylepší. Navíc získáte odvahu, abyste se partnera přímo zeptaly na jeho představu o vaší společné budoucnosti. Počítejte s tím, že ho zaskočíte. Může dokonce nahlas říct, že podobně upřímnou otázku nečekal. V takovém případě se můžete sice chápavě usmát, ale na jasné odpovědi přesto trvejte. Usnadní vám další rozhodování.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám