Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 28. května

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Kapitonenko, Shutterstock.com

Reklama

Zkuste důsledně, ale taktně pozorovat chování i vzhled svého milovaného. Nejspíš odhalíte půvaby, kterých jste si dřív nevšimly. I tímto stylem se ujistíte, že jste si souzení, což je vzhledem k nedávné vztahové krizi krok správným směrem. Hlavně nemyslete na to, co bude za měsíc, za rok, za deset let. Plnými doušky si užívejte toho, že je vám spolu dobře tady a teď. Vzájemné city nejlépe zpečetíte vášnivým milováním.

Článek

Beran

Miláček bude provokovat. Neustále vám dává najevo, že by si přál, abyste byly v posteli vynalézavější a aktivnější. Když ale nějaké vstřícné gesto učiníte, začne trousit připomínky, že to přeháníte a vůbec neberete v úvahu, že je utahaný. Když o všem v klidu popřemýšlíte, správně usoudíte, že bude lepší, když nebudete dělat nic a počkáte, co podnikne on.

Býk

Člověk, který se vás pokusí citově vydírat, vůbec netuší, do jakého průšvihu se žene. Už dávno skončily doby, kdy jste pro každého široko daleko hledaly omluvy a pro nehezké chování vysvětlení. Když vyrukuje s tím, že si dokáže život představit i bez vás, nic to s vámi neudělá. Maximálně mu s líbezným úsměvem povíte, že je fajn, když vám to říká s předstihem, neboť se můžete urychleně rozhlédnout po novém milenci. Ten bude koukat!

Blíženci

Potřebujete-li posílit váš vztah, vsaďte na společné aktivity. Všechno, do čeho se pustíte, se vám navíc bude skvěle dařit. Vytvoříte si tak slibný odrazový můstek pro důvěrnější komunikaci. Erotiku následně můžete pojmout i jako příjemnou kratochvíli, která vám pomůže obnovit duševní rovnováhu a zlepšit náladu, které není nikdy dost.

Rak

Potíž je v tom, že partnera milujete až příliš. Ať udělá cokoli, hledáte pro jeho činy smysluplné vysvětlení. Naštěstí se vztah mezi vámi pomalu vyrovnává. Dokonce i on už pochopil, že tak silnou a bezpodmínečnou lásku, jakou mu dáváte, by hned tak jinde nenašel. Ráno se tedy můžete těšit na romantické zážitky, které jste kupodivu neodstartovaly vy, ale on…

Lev

Můžete si vybrat, zda při večerním sexu budete usínat únavou, nebo se rozhodnete, že důvěrnosti odložíte na víkendové ráno. Naštěstí máte partnera, který chápe, jak na tom jste, takže po vás nebude vyžadovat mimořádné výkony. Ze zkušenosti ví, že je lepší, když nechá v takových situacích rozhodnutí na vás. Když si odpočinete, zase budete ztělesněním milenky snů.

Panna

Luna v Kozorohu a navíc sextil, který v 6.32 hodin vytvoří s Jupiterem ve vašem partnerském sektoru, obohatí váš milostný život přesně o to, co mu dosud chybělo. Konečně jste pochopily, že pravidelný, vydařený sex je stejně důležitý jako pracovní úspěchy. Miláčkovi se s tímto zjištěním ale raději nesvěřujte. Jeho jedovatým poznámkám by nebylo konce.

Váhy

Návraty k tomu, co bylo a co vyvanulo, jsou sice možné, ale dost zrádné. Pokud se přesvědčíte, že mezi vámi erotická přitažlivost stále funguje, je to ještě zrádnější. Hrozí, že se opět zamotáte do vztahu, v němž si notujete při sexu, ale mimo postel se nedohodnete skoro na ničem. Přece kvůli jednomu vášnivému víkendu neztratíte duševní rovnováhu, na které jste tak tvrdě pracovaly.

Štír

I když to zní zvláštně, setkání s expřítelem vás potěší. Zlomyslně konstatujete, že žena, která vás po jeho boku nahradila, není taková životní výhra, jak se vás kdysi snažil přesvědčit. Když si ji pozorně prohlédnete, objektivně uznáte, že vypadáte o hodně lépe. A když promluví, zjistíte, že s její inteligencí to taky není nejlepší. Navíc je vám jasné, že si všechno uvědomuje i váš bývalý, což ve vás vyvolá slastný pocit zadostiučinění.

Střelec

Rozhodně nemáte důvod pochybovat o své přitažlivosti. To, že vám bývalý partner v tomto směru srážel sebevědomí, není důvod, abyste jeho názor přijaly za vlastní. Měly byste si uvědomit, že vedl hloupé řeči a kritizoval vás jen proto, že se nedokázal smířit s vašimi úspěchy, nebo rozchodem. Při troše snahy najdete někoho, kdo vás bude právem obdivovat.

Kozoroh

Jsou věci, s nimiž byste se alespoň prozatím partnerovi chlubit neměly. Pokud si nejste budoucností vašeho vztahu jisté, neříkejte mu to určitě. Nejdřív si v těchto záležitostech udělejte jasno vy osobně a s ním si o tom popovídejte až následně. Kdybyste vzaly v úvahu, že se něco takového čas od času stává v každém vztahu, a mávly nad tím rukou, uleví se vám.

Vodnář

Luna, která se pohybuje vaším sektorem tajemství, vám dává šanci zažít vzrušující románek. Jde však o to, abyste oba za všech okolností zachovávali diskrétnost, ještě lépe se scházeli v naprostém utajení. Ani tak si nemůžete být jisté, že se o vás nedozví někdo, kdo to rozhlásí po všech známých. Sex by byl prvotřídní, jenže si ho moc neužijete, když se budete pořád ohlížet přes rameno.

Ryby

Při Luně v Kozorohu vám sex sice nepřinese žádná velká překvapení, ale zato bude v nejlepším slova smyslu tradiční. Můžete si však být jisté, že se vám to s miláčkem bude tuze líbit. Když k sobě budete upřímné, přiznáte, že o inovace vlastně nestojíte. To, co spolu prožíváte posteli, vám dává jistotu a stabilitu, kterou v běžném životě potřebujete ze všeho nejvíc.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám