Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 29. 10.

Foto: ProStockStudio, Shutterstock.com

Foto: ProStockStudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občas máte dojem, že si miláček bez vaší pomoci neporadí ani s vlastním životem. Zejména dopoledne se na vás bude obracet s každou prkotinou, a to bez ohledu na to, zda jste v práci, nebo doma. Nejspíš zapřemýšlíte, jestli je opravdu tak nepraktický, nebo vás spíš zkouší nebo kontroluje. Určitou odměnou bude to, že splní vaše představy o klidném, něžném a tak trochu hravém milování. Večer se prostě bude snažit, abyste byly spokojené a uspokojené.

Článek

Beran 

Na to, že se v miláčkovi někdy nevyznáte, jste si už zvykly. Teď si však říkáte, že by trocha jistot, srozumitelnosti a praktičnosti vážně neškodilo. Když tomu pomůžete, situace se rapidně zlepší. Pak ale musíte zapřemýšlet, jak partnerovi promluvíte do duše, abyste se ho nedotkly. Zejména v záležitostech kolem sexu musíte „našlapovat“ hodně opatrně.

Býk

Na tom, aby to mezi vámi a partnerem bylo skvělé, zapracujete celkem ochotně. Pochopitelně chápete, že v pátek nemůžete vyžadovat nadstandardní výkony. Vy byste v sobě sílu a nadšení patrně našly, ale miláček by nedokázal adekvátně reagovat. Zkuste se smířit s tím, že se večer budete spíš jen mazlit a radovat ze společnosti toho druhého.

Blíženci

Při vaší povaze je potřeba, abyste si dávaly pozor na „alfa samce“ ve svém okolí. To, že vás získají, totiž považují za věc osobní cti, a jaksi zcela pomíjejí skutečnost, že do toho taky máte co mluvit. Vy si však možnost svobodné volby rozhodně nenechte vzít. Máte dost zkušeností na to, abyste věděly, že sex je sice důležitý, ale pouhý soulad v posteli na vytvoření fungujícího vztahu nestačí.

Rak

Při Luně ve Lvu si sex užijete intenzivním, ale přesto zvláštním způsobem. Máte sklony brát miláčka jako cenný „majetek“, o který se musíte ve všech směrech náležitě starat. To, že mu zajistíte veškerý možný komfort, k této péči neoddělitelně patří, jenže do postele se příliš nehodí. Mohl by si totiž připadat jako úplně nemožný milenec, když „všechno uděláte“ za něho.

Lev

Milování si parádně užijete pod podmínkou, že využijete možnosti, které vám osud nabídne. Jedna nastane v 1.04 hodin, kdy se Luna ve vašem znamení dostává do opozice se Saturnem ve vašem partnerském sektoru. Pod jejím vlivem sice nemůžete čekat gejzír vášní, ale partner bude mít obdivuhodnou výdrž. Další šance se rýsuje v 12.26 hodin díky kvadratuře mezi Lunou a Uranem a postará se o takové erotické překvapení, že se nestačíte divit.

Panna

Milování se stabilním partnerem zvládnete tak, aby se líbilo jemu i vám. Trochu horší to bude se sexem v neformálních, ba přímo utajovaných vztazích. S milencem si moc rádi popovídáte o spoustě zajímavých věcí, ale intimností, něžností, a zejména orgasmů bude poskrovnu. Z toho plyne, že když jste zadané, přijdete si na své, a jste-li singl, budete se mu spokojit s četbou či filmem pro dospělé.

Váhy

Miláček nemá pro své jednání žádné logické zdůvodnění. To, co dělá či vypráví, ve vás dokonce vzbuzuje těžko vysvětlitelný, nicméně výrazný vzdor. Naštěstí ho umíte umlčet, nejdřív něžnými polibky, pak vzrušujícími doteky a nakonec náruživým sexem. Skutečně zapomene na to, co měl v úmyslu, a zcela se oddá vašemu hýčkání.

Štír

To, že někoho milujete, ještě neznamená, že vás s ním čeká život plný radosti a pohody. Zejména při Luně ve Lvu máte tendenci vyvolávat spory. Miláček se totiž vůči vám vymezuje prazvláštním způsobem. I když se vám to, co říká nebo dělá, vůbec nelíbí, nesmíte se nechat vyprovokovat. Pokud to uděláte, riskujete hádku, která by vedla k tomu, že budete mít o víkendu tichou domácnost a na sex můžete zapomenout.

Střelec

Hovory na téma vzájemné partnerské odpovědnosti, opory a podpory, si raději odpusťte. Miláček by to vyhodnotil jako naléhání, kterým ho chcete dotlačit někam, kam nechce. Kdybyste chtěly situaci odlehčit tím, že zavedete řeč na sex, vytkne vám něco v tom smyslu, že s ním chcete manipulovat, což bytostně nesnáší. Vás sice nic takového nenapadlo, ale to mu nevysvětlíte.

Kozoroh

O tom, že byste partnerovi nakoukly do mobilu nebo počítače, vůbec neuvažujte. Zaprvé byste nic inkriminujícího nenašly. Zadruhé byste se samy před sebou cítily hloupě. A zatřetí je zejména odpoledne pravděpodobné, že by vás při tom načapal. Vy byste se sice vymlouvaly, že jste tím nic zlého nemyslely, ale on by vám stejně nevěřil. Navíc by nic neřekl, jen se na vás podíval tak, že byste se nejraději propadly do země.

Vodnář

Způsoby, jimiž vám miláček dává najevo své erotické zaujetí, vás vyvádějí z míry. Když budete samy k sobě upřímné, přiznáte, že jste se s tak intenzivními projevy zájmu dosud snad nesetkaly, a to jste prožily hodně bouřlivé vztahy. Navíc vás zahrne vynalézavými lichotkami a slovy obdivu. Moc hezky se to poslouchá, ale večer v posteli budete na ještě větším vrcholu blaha.

Ryby

Než někoho ze sociálních sítí propojíte se stávajícími přáteli v reálném životě, dobře si to rozmyslete. Zhoubné můžou být zejména kontakty s lidmi, kteří dokážou mistrovsky maskovat svoje emoce a skutečné zájmy, dost možná jsou dokonce zákeřní. Hrozí, že budou mezi vaše blízké vnášet nesoulad jen proto, že je to baví. Miláček by sice jejich tlaku odolal, ale vy byste si vyčítaly, že jste rádoby kamarádům umožnily proniknout do vašeho soukromí, kde můžou natropit neplechu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám