Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 3. 9.

Foto: Eduard Stelmakh, Shutterstock.com

Foto: Eduard Stelmakh, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cenné informace získáte náhodou, aniž by o tom miláček věděl. Sice se nemá poslouchat cizí hovory, jenže on bude do mobilu tak hulákat, že vám neujde jediné slovo. Díky tomu si ujasníte, že mu v nedávné době kdosi škodil. Pod věrohodnou záminkou se ho snažte udržet doma, jinak si s dotyčným vyřídí účty, což by skončilo skandálem. Také v ložnici preventivně pusťte hudbu, jelikož budete oba dost hluční. Bez zvukové kulisy by snad všichni kolem věděli, kdy jste dosáhli orgasmu.

Článek

Beran 

Sex se snažte odložit na večer, kdy už bude Luna ve Lvu. Pak si pro partnera vymyslete nějaké překvapivé zpestření, kterým ho potěšíte, a rovněž mu dokážete, že milování ani v dlouhodobém vztahu nemusí být stereotypní nuda. Zkuste třeba navrhnout, že si objednáte pokoj v hotelu. Další vývoj situace bude záležet na vaší fantazii a vynalézavosti.

Býk

Erotiku si báječně užijete pod podmínkou, že se překonáte a dokážete pomyslně vystoupit ze zajetých kolejí. Prvek překvapení způsobí divy. Všechno, co uděláte jinak, bude mít na vás, partnera i vaše milování velice pozitivní vliv. Nebojte se toho, že se zesměšníte, díky inovacím naopak budete za hvězdy.

Blíženci

V lásce i sexu vsaďte na moment překvapení. Miláček je zvyklý, že se sexem čekáte až na večer, takže bude příjemně zaskočený, když se k němu smyslně přivinete už odpoledne. V pozdějších hodinách si pro velký úspěch můžete všechno ještě jednou zopakovat. Když si posilníte libido třeba šampaňským, budete na vrcholu blaha klidně i potřetí.

Rak

Zkuste v sobě probudit něco, co jste už dlouho neprožívaly a s čím jste se málem rozloučily. Ověřte si, zda si ještě pořád umíte hrát, a díky tomu si sex užijete nejen ve fyzické, nýbrž i duševní, ba dokonce duchovní rovině. Partnerovi se s takovými plány však raději nesvěřujte. Kdyby zpochybňoval, že se něco takového dá zvládnout, spolehlivě by vám zkazil náladu.

Lev

V sexu se snažte o správné načasování. Dokud je Luna v Raku, hrozí, že ho budete k radovánkám přemlouvat. Dost možná se vám to nepodaří, jelikož bude trousit řeči v tom smyslu, že jsou na světě přece důležitější věci. Když vydržíte do večera, sám od sebe vás začne hladit, líbat, hýčkat a ujišťovat, že nic důležitějšího než milování s vámi prostě není.

Panna

Je docela možné, že vám objekt vašeho zájmu odpovídá na e-maily velice stručně, telefony nezvedá, nebo je při setkáních odměřený a strohý. Podívejte se pravdě do očí. Zdá se, že zbytečně marníte čas a energii kvůli někomu, kdo za to vůbec nestojí, zatímco perspektivního jedince si nevšímáte.

Váhy

Jisté věci byste měly vyslechnout, ale věřit jim nemusíte, vlastně ani nesmíte. Pomluvy ohledně partnera, které se k vám donesou, neberte vážně. Když se zeptáte jeho, zjistíte, že k němu také doputovaly zprávy o vás, které se mu nelíbily. Okamžitě však dodá, že zejména zvěstem o vašem bouřlivém milostném životě neuvěřil.

Štír

Ideální čas na sex je ve vašem případě kolem 2.53 hodin. Když se probudíte, nebo se rozhodnete, že zůstanete vzhůru, rozhodně nebudete litovat. Díky trigonu mezi Lunou a Neptunem dokážete v sobě i v miláčkovi vybudit dokonale snovou náladu. Ve svých představách se stanete tím, kým toužíte být. Pak si už jen vzájemně začnete plnit své nejodvážnější představy.

Střelec

Někdy se na lásku i sex vyplatí počkat. Zatímco ráno by došlo akorát na uspěchanou rychlovku, večer bude všechno jinak. Díky Luně ve Lvu se oba budete chovat nejen vášnivě, ale i velkoryse. Zvlášť úspěšné budete v cizině, kde byste spíš potřebovaly někoho, kdo by přebytečné nápadníky odháněl a nechal jen toho jednoho, pravého.

Kozoroh

Nevšímejte si lidí, kteří vám chtějí udílet rady ohledně erotického či partnerského života. Když se nad důvodem jejich jednání zamyslíte, dojde vám, že vám vlastně závidí. Nahlas jim to však neříkejte. Všechno by zapřeli a ještě by vás obvinili z toho, že si vymýšlíte. Místo dohadování se zakomplexovanými jedinci se rovnou s miláčkem zavřete v ložnici a dopřejte sobě i jemu pořádnou porci rozkoše.

Vodnář

První milování s novým partnerem bude sice náročné, ale taky zajímavé. Uvědomíte si, že jste konečně narazily na člověka, s nímž máte společného víc, než na první pohled vypadalo. Když ho rozpovídáte, zjistíte, že on to, co mezi vámi je, vnímá stejně. Navíc se nepokrytě těší na to, co mezi vámi ještě bude.

Ryby

V případě, že jste na dovolené, nebo máte volno, uděláte vám dobře sex v časných ranních hodinách, nicméně se může protáhnout na celé dopoledne. Zejména ráno totiž budete pod vlivem opozice mezi Lunou a Plutem, která se postará o intenzivní vášně, jaké jste už dlouho nezažily. Miláček bude nejdřív překvapený, pak nadšený a nakonec přizná, že tak krásně vyčerpaný už dlouho nebyl.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám