Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 30. 7.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stane se dost zvláštních věcí, naštěstí se vás osobně netýkají. Jen dění a okolí pozorujte, budete se výborně bavit. Rozhodně nedávejte najevo, co si opravdu myslíte, a to zejména v případě, že vám miláček předestře nějaký údajně úžasný plán. Nic mu nevymlouvejte, stejně by si nedal říct. Můžete mu decentně naznačovat možné potíže. Obvykle na takovou taktiku nemáte dost trpělivosti, ale tentokrát vám to půjde jako po másle.

Článek

Beran

Vhodná doba na milování nastane kolem 12.45 hodin. Pokud jste na dovolené, bude naplnění vaší touhy poměrně snadné. Stačí, když vyhlásíte odpolední siestu, kdy vás dva nikdo nesmí rušit. V práci to bude obtížnější. Tam se musíte spokojit s tím, že miláčkovi pošlete zprávu v tom smyslu, že vám hodně chybí, a taky ho můžete navnadit, ať se se těší na večer.

Býk

Neustálé úvahy o tom, co jste v minulých vztazích měly udělat jinak, jsou absolutně k ničemu. To, co se stalo, stejně změnit nedokážete. Můžete však z toho vyvodit poučení pro sebe a třeba i pro děti. Když jim úměrně jejich věku upřímně povíte, kde jste chybovaly, je určitá naděje, že si to zapamatují a vyhnou se podobným přešlapům. I když, některé zkušenosti jsou nesdělitelné…

Blíženci

Dotyčného milujete, to je skvělá věc. Nicméně to neznamená, že se zcela podřídíte jeho zvykům a životnímu stylu. Když na to dojde, upozorněte ho, že se hodláte i nadále věnovat dosavadním zálibám a stýkat se s přáteli. Představa, že byste se kvůli němu všeho vzdaly, je vám hodně protivná. Dobře děláte, takové sebeobětování by stejně nic dobrého nepřineslo.

Rak

V první řadě přiznejte samy sobě, že ho milujete. Jakmile to uděláte, máte napůl vyhráno. Když se budete nadále tvářit, jako by vás nezajímal, a všechny kolem zkusíte přesvědčovat, že je vám naprosto lhostejný, snad i nesympatický, je to špatně. Nakonec totiž o tom, že mezi vámi nic není a být nemůže, přesvědčíte i samy sebe. Zkuste být k sobě upřímné a nechat událostem volný průběh.

Lev

Něžnou, neuspěchanou milostnou předehru i vášnivý sex si zajistíte tak, že důvěrnosti odložíte až poté, kdy se v 21.39 hodin Luna dostane do sextilu s Jupiterem ve vašem partnerském sektoru. Poskytne vám vynikající, a hlavně různorodé inspirace. S miláčkem se rádi pustíte i do experimentů, na které jste vy dosud neměly dostatek odvahy. Zdá se, že budete moc spokojené.

Panna

Představa, že byste fungovaly jako sexuální kouč nebo poradce v erotických záležitostech, se vám vůbec nelíbí. Na to prostě nejste stavěné, ale přesto, nebo právě proto se může objevit někdo, kdo vás do takové role zkusí vmanévrovat. Čím víc to budete odmítat, tím bude urputnější. Až za dlouho pochopíte, že mu nešlo o rady ohledně nepovedených milostných vztahů, nýbrž vás chtěl dostat do postele.

Váhy

Milování na vás má prokazatelný „léčivý“ vliv. Jakmile se ještě celý udýchaní s miláčkem obejmete a začnete si povídat o tom, jak jste si právě užili, bude to jako balzám pro vaše duše. Klidně můžete nahlas vyjádřit i různé obavy, které vás občas straší po nocích. Jakmile budou venku, zjistíte, že se vlastně nemáte čeho bát, což bude osvobozující. Navíc se poté můžete pomilovat ještě jednou a v pevném objetí slastně usnout.

Štír

Zatímco vy si myslíte, že byste mohli erotickou stránku vašeho soužití posílit, partner má dojem, že nic měnit nemusíte, protože dělá, co může. Jeho výrok sice vyhodnotíte jako upřímný, ale zároveň pro vás bude varováním. Je vám jasné, že vám jeho opatrné tempo dlouho vyhovovat nebude, a navíc vás děsí, že je se sebou maximálně spokojený, a tudíž nehodlá na zkvalitnění vašeho vztahu zapracovat.

Střelec

Sex vás těší a baví, o tom není sporu. Miláčkovi dokážete vysvětlit, že je v jeho zájmu, aby se vám v tomto směru co nejvíc věnoval. Když nebudete mít pocit, že jste po erotické stránce zanedbávané, ochotně mu splníte snad každé přání ještě dřív, než ho stačí zformulovat a vyslovit nahlas. Bude mít dojem, že jste ztělesněním jeho tajných snů.

Kozoroh

Řeči o tom, že byste se v posteli měly projevovat aktivněji, vás vyloženě rozčilují. Jakmile totiž něco takového zkusíte, hned vám vyčte, že to s nátlakem a prosazováním sebe sama přeháníte. Jakmile se cíleně stáhnete a přenecháte mu vůdčí roli, můžete si být jisté, že se mu to rovněž nebude líbit. Otázkou tedy zůstává, zda je chyba ve vás, nebo v partnerovi…

Vodnář

Je potřeba, aby se miláček naučil lásku projevovat způsobem, který vám osobně vyhovuje a také posiluje váš vztah. Hned a najednou to sice nepůjde, ale to nevadí. Už to, že konečně pochopí, o co vám jde, vás velice potěší. První reálné pokroky zaregistrujete už večer, což ve vás vyvolá naděje, že se vše v dobré obrací.

Ryby

Jakmile vás někdo začne přesvědčovat, že byste s ním měly randit, či dokonce žít, protože se s ním budete mít dobře, dostane vás do kolen. Podobně neomalenou nabídku jste snad ještě nedostaly. Naštěstí dokážete zareagovat vtipně a tak, aby sám a hlavně rychle pochopil, že na to šel úplně špatně. Když pochopí, v čem chyboval, bezva. A pokud mu to nedojde, má prostě smůlu.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám