Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 30. dubna

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Ze zdánlivé maličkosti se může vyklubat rozhodující záležitost. Pro jistotu se tedy raději nevměšujte do věcí, které se vás osobně netýkají. Jakmile se totiž zamotáte do cizích sporů, poznamená to i váš milostný vztah, protože nedorozumění vyhodnotíte jako pokus o citové vydírání. Máte pravdu tak napůl, zkuste aspoň připustit, že partnerovi vlastně nedáváte na výběr.

Článek

Beran

Až příliš se ohlížíte na fyzickou krásu nebo přitažlivost. Je proto možné, že vám uniknou důležitější věci, jako jsou postoj k praktickým věcem nebo chování v krizové situaci. Chcete být sice příjemně překvapované, ovšem šoky si rády odpustíte. Tím spíš, že pocítíte touhu obšťastnit jen toho, kdo potěšil vás.

Býk

Zamilovávat se do lásky jako takové není pro vás nic nového. Stejně tak platí, že vás opět bude víc vzrušovat lov než samotný úlovek. Tentokrát vás ovšem čeká zkušenost, díky níž si uvědomíte, že dokonalý idol v reálném světě neexistuje. Odradí vás to od dalšího sbližování, ale jen nakrátko.

Blíženci

Pohltí vás zvědavost a touha po nepoznaném a najednou s úžasem zjistíte, že zase máte chuť pokoušet osud, a to bez ohledu na to, zda jste single, nebo zadané. Ocitnete se v pomyslných náručích a neubráníte se pokušení hovořit o důvěrných, až intimních záležitostech, ale bohužel i s těmi nesprávnými lidmi.

Rak

Dokážete být vším, co si jen partner může přát, tedy laskavé, štědré, věrné a hýčkající bytosti. Otázkou zůstává, zda vám to oplácí stejně. S nutkavou potřebou láskyplných citů a povahou ochránkyň rodinného krbu totiž snadno přehlédnete skutečnost, že víc dáváte, než dostáváte.

Lev

Nestačí vám pouhé splynutí těl, protože od milostného vztahu vyžadujete také souhru ducha, ideálů a fantazie. Pokud vám už štěstí přálo a máte po boku odpovídajícího jedince, budete ho všemožně hýčkat. V opačném případě nepropadejte panice, jakmile bude možné cestovat, toho pravého neminete.

Panna

Vsadíte na velkorysost a diplomacii. Díky tomu, že se přestanete nimrat v minulosti a malichernostech, v citové oblasti se začne vyjasňovat. Pokud jste doposud nezakotvily ve stálém partnerství, je celkem reálné, že shodou náhod narazíte na spřízněnou duši a navzdory vrozené opatrnosti ztratíte hlavu.

Váhy

Emoce máte plně pod kontrolou, nebo se o tom alespoň budete přesvědčovat. Jelikož lásku nepovažujete za samozřejmost, neustále o ni bojujete a nehodláte se jen tak vzdát, přestože vám rozum a intuice našeptávají něco jiného. Je proto nejvyšší čas připustit, že energií plýtváte tak trochu zbytečně.

Štír

Nastala vhodná doba na vyřešení vleklých nedorozumění. Vzhledem k tomu, že dokážete být velice náročné a zároveň hodně upřímné při sdělování svých kritických postřehů a výhrad, nejspíš kvůli vyřešení jedné vztahové lapálie způsobíte akorát další nepříjemnosti. Vlídným přístupem získáte mnohem víc.

Střelec

Nespokojíte se pouze s formálním objetím a polibkem, protože budete potřebovat pádnější důkazy lásky. Čím rafinovanější, tím lepší. Pokud ovšem miláček nebude dostatečně obdivovat váš vzhled, intelekt nebo úspěch, vaše vznětlivá povaha se projeví a nebude nouze o hádky ani o usmiřování.

Kozoroh

Můžete se těšit na nové příležitosti a překvapivé události. Protivné stereotypy se zvolna začnou vytrácet a opět stanete na výsluní lásky. Objevíte nejenom nový smysl života, ale také přátelé, z nichž se můžou vyklubat roztomilí ctitelé. Osoby, které vám doposud bránily ve štěstí, se na čas odmlčí.

Vodnář

Synonymem lásky je pro vás porozumění a zodpovědnost. Jste dost konzervativní a každé vybočení ze zavedených zvyklostí nesete těžce. A to je hlavní důvod, proč si v první chvíli vůbec neuvědomíte, že zásadní změna je jednoznačně ve váš prospěch. Už se dál vášním nebraňte, můžete jen získat.

Ryby

Fyzická rozkoš bude pro vás znamenat únik od všedních starostí a povýšíte ji na pochybný důkaz vlastní dokonalosti. Pokud to okolnosti dovolí, vaše rozpoložení se může projevit tak, že budete laškovat s osobami, které nedosahují vaší úrovně. Za mlhavý příslib potěšení budete ochotné slevit v jiných oblastech.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám