Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 31. 12.

Foto: Parallax Production, Shutterstock.com

Foto: Parallax Production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na sex po ránu nejste zrovna stavěné, ale tentokrát byste měly udělat výjimku. Pokud nevyužijete relativní klid hned po probuzení, pak už vznikne příhodná situace maximálně na líbání a objímání, ovšem milování budete muset nejspíš odložit. Každopádně dbejte na to, abyste nepromarnily veškerý čas chystáním silvestrovského občerstvení. Tím se do povznesené nálady nedostanete. Raději se vydejte do přírody nadýchat se čerstvého vzduchu a odpoledne si dejte šlofíka, ať večer vypadáte k světu a máte chuť se bavit.

Článek

Beran 

S láskou si dokážete poradit. Když vás chce ten, který se vám líbí, bez zábran si to užijete. Když vás ale nechce, nohu za krk si kvůli tomu rozhodně nedáte. To, že na silvestrovskou párty vyrazíte samy, nic neznamená. Tam půjdete sólo a domů se už docela klidně můžete vracet ve dvou.

Býk

Musíte omezit legrácky, které si děláte z partnera, a on je prozatím láskyplně přijímá. O tom, že byste si utahovaly z jeho erotických schopností, ani neuvažujte. Spolehlivě by se naštval. Kdyby se s vámi pohádal, bylo by to ještě dobré. Dnes však hrozí, že byste si navzájem řekli něco, co by zapříčinilo tichou domácnost, a hlavně utlumilo erotické touhy.

Blíženci

Miláčka naprosto spolehlivě vzruší masáž zadečku. Když mu důkladně prohnětete hýžďové svaly a přiberete i bederní páteř, bude efekt vašeho snažení naprosto dokonalý. Na to, abyste si prohodili role, však patrně nedojde. Vy byste sice chtěly, jenže on bude natolik rozvášněný, že se už nedokáže krotit.

Rak

Díky lásce zvládnete i nemožné. Když vsadíte na citlivý přístup, dokážete miláčka přimět, aby odsouhlasil vaše nápady. Na jejich probírání sice nebudete mít moc času, ale vám stačí i předběžný příslib. Sex byste měly iniciovat hned ráno. Večer budete mít sice taky chuť, ale okolnosti se postaví proti vám.

Lev

Se stálým partnerem problémy nebudou. Starosti vám ovšem může nadělat člověk, který se uchází o vaši přízeň, jenže vy o něho nestojíte. Dokážete si poradit i s ním. Začněte třeba hrát o čas v naději, že během dalších dní jeho intenzivní zájem vyšumí. To, že o něm jako o partnerovi neuvažujete a představa sexu s ním vás vůbec neláká, mu ale raději neříkejte.

Panna

O dosavadních úletech a o tom, co jste s kým kdy měly, se raději s nikým nebavte. Při Luně ve Střelci si můžete být jisté, že by se všechno rozšířilo rychlostí blesku, navíc ještě řádně okořeněné smyšlenými pikantnostmi. Když ve chvíli, kdy se k něčemu takovému začne schylovat, odvedete nenápadně řeč jinam, ušetříte si dost starostí.

Váhy 

Přiznejte si, že máte slabost pro partnery, které by ostatní označili jako rizikové. Vy se však do vztahů s nimi pouštíte rovnou po hlavě. Když k tomu připočítáte nepochybnou erotickou přitažlivost, kterou dotyční oplývají, je jasné, že se váš život může během silvestrovského večera obrátit naruby.

Štír

Když nevíte, zda si z vás člověk, který se vám zamlouvá, náhodou nedělá legraci, klidně se ho zeptejte. Šok, který mu tím přivodíte, bude odměnou za vaše trápení. Následně přizná, že tak přímou otázku od vás nečekal. Jeho odpověď vás nakonec velice potěší. Jak se ukáže, zájem je na obou stranách velice silný, jen jste to tutlali.

Střelec

Při Luně ve svém znamení jste na sex naladěné kdykoli a kdekoli. Zejména kolem 21.02 hodin, kdy se Luna ve vašem znamení dostává do konjunkce s Marsem, jste dokonce mimořádně při chuti. Naštěstí to miláček rychle pochopí a aspoň na chvilku se s vámi velice rád nenápadně ztratí někam, kde budete mít klid a soukromí.

Kozoroh

Když miláček přizná, že v něčem důležitém udělal chybu, berte to jako to nejlepší, co od něho můžete slyšet. Vy byste se měly zachovat velkoryse, takže navrhněte, že se už o tom nebudete bavit. Kdybyste si chtěly dopřát sex, který váš vztah ještě vylepší, udělejte to odpoledne. Při stoupající energii konjunkce Luny s Marsem bude milování stát za to.

Vodnář

Partner na sebe jen tak mezi řečí prozradí i to, co vůbec neměl v úmyslu. Je pouze na vás, zda na to zareagujete, nebo budete předstírat, že jste si ničeho nevšimly. Hlavně však nedělejte žárlivé scény. Zejména odpoledne by nebyly k ničemu. Zkazily by vám náladu a znemožnily jakékoli erotické laškování. Jedná se nejspíš o nedorozumění, takže by vás následně mrzelo, že jste tak vypěnily.

Ryby

Miláčka možná napadne, že uplatní svou autoritu, a doslova vám nařídí, co máte dělat. Koleduje si tím o problémy. Když pak vyrukuje s tím, že byste erotické hrátky mohli doplnit o takové, kdy on bude dobyvatel a vy se mu ve všem podřídíte, skončí to neslavně. Nenechte situaci vyhrotit a usměrněte ho hned na počátku.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám