Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 4. června

Foto: bbernard, Shutterstock.com

Foto: bbernard, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chodit kolem horké kaše vás brzy přestane bavit a oznámíte, k čemu jste se konečně odhodlaly. Nemusíte si lámat hlavu tím, co si příbuzní pomyslí o vašem rozhodnutí ohledně vašeho stálého partnera, nového přítele, nebo životního stylu. Však s vámi z vlastního soukromí probírají jen to, co sami uznají za vhodné, a navíc vás nežádají o svolení, takže není důvod, abyste na ně braly ohledy.

Článek

Beran

Na sex si najdete čas i v případě, že byste ho na nic jiného neměly. Přesto by bylo lepší, abyste erotické radovánky po zralé úvaze odložily na večer. Budete trochu unavenější, takže si mazlení lépe vychutnáte. Navíc vás ani miláčka nebude honit čas. Oba si uvědomujete, že se můžete věnovat sami sobě podle libosti. Můžete se milovat dlouho do noci, protože zítra nemusíte vstávat.

Býk

Když miláček nechce mluvit, neberte si to osobně. Patrně přemýšlí o něčem, co je pro něho důležité, ale s čím by vám nerad dělal starosti. Tvařte se, jako by bylo všechno v nejlepším pořádku. Je možné, že se odpoledne rozpovídá sám od sebe. Pak vás seznámí nejen s tím, o čem dumá, ale i s tím, co s tím hodlá udělat. Pokud dáte podnět k večernímu milování, zafunguje jako skvělý způsob, který rozpustí úzkosti a navrátí klid jemu i vám.

Blíženci

Nejspíš přemýšlíte o dobrodružství se zadaným člověkem. Než však v tomto směru učiníte nevratné kroky, zvažte, kam to povede. Ve vašem případě totiž hrozí, že budete za pár dní radosti platit týdny a možná i měsíci, kdy budete psychicky rozhozené a budete se potýkat s výčitkami svědomí.

Rak

Ideální čas na sex nastane poté, co se v 1.34 hodin Venuše dostane do trigonu s Jupiterem. Ve všem, co se týká lásky, vás obdaří skvělou intuicí. Když se budete chtít miláčka na něco zeptat, udělejte to. Když mu budete chtít nabídnout nějakou erotickou inovaci, klidně se do toho pusťte. Bude nejdřív hodně překvapený, ale následně nadšený.

Lev

Při Luně v Beranu se nedostatku sexuální energie obávat nemusíte. Naopak hrozí nebezpečí, že jí budete mít až příliš. Pokud máte miláčka, který patří k Beranům, Lvům nebo Střelcům, není se čeho bát. Takový partner vaše ohnivé rozpoložení uvítá. Když však máte Raka, Váhu, nebo Kozoroha, bude to horší. Od něho se můžete dozvědět, že byste se pořád jen milovaly a na nic jiného nemyslíte.

Panna

Konečně se můžete těšit na víkend, kdy nebudete muset nic vymýšlet, jelikož se iniciativy rád a s chutí ujme miláček. Když přijde večer s tím, že byste se spolu mohli osprchovat, nebo vykoupat, nedivte se, ani neříkejte, že je to nesmysl. Musíte si jen dát pozor, abyste při erotickém dovádění neuklouzly a nenarazily si koleno. Bolelo by to tak, že by veškeré nadšení pro sex rázem zmizelo.

Váhy

Čím pozdější bude hodina, v níž se pustíte do milování, tím to pro vás bude lepší. Od odpoledne stoupá intenzita sextilu mezi Lunou a Saturnem. Vy samy se rozhodnete pro zpomalené tempo, které však erotickým prožitkům na kvalitě neubírá. Budete si vychutnávat každé gesto i každé pohlazení. Pozdě večer zkonstatujete, že jste si sex užily tak krásně, jak už dlouho ne…

Štír

Pocit, že to s láskou nejde tak lehce, jak jste si představovaly a jak byste chtěly, je stále silnější. Kromě jiného za to můžou neshody nebo nedorozumění mezi vámi a partnerem. To, co vy berete jako vlídné žertování, může on vnímat bezmála jako urážku na cti. Kdybyste méně mluvily a s pomocí trigonu mezi Venuší a Jupiterem se s ním víc mazlily, bude to rázem o poznání lepší.

Střelec

O člověka, který vás zaujal, se musíte ucházet tak, aby si toho všiml, ale zároveň taktně, aby všechno, co se mezi vámi stane, považoval za své přání a vlastní nápad. Při Luně v Beranu to nebude tak obtížné, jak to vypadá. Své city umíte dát najevo způsobem, kterému neodolá. Večer se dokonce můžete dovědět, že jste jeho splněný sen.

Kozoroh

To, že chcete miláčka rozpovídat a dozvědět se o něm co nejvíc, je celkem pochopitelné. Měly byste si však uvědomit, že to nebude snadné. Kdybyste však využily doby, kdy budete večer po milování odpočívat a kupodivu se nebude ani jednomu z vás chtít spát, mohlo by to vyjít. Na to, aby se vám začal svěřovat, stačí jedna správně položená otázka.

Vodnář

I když nahlas moc rády tvrdíte, že jsou pro vás řeči o lásce ztráta času, ve skutečnosti je to jinak. Moc rády byste se tomuto tématu věnovaly. Musely byste ovšem partnera vnímat i jako nejlepšího přítele, před kterým dokážete odhalit nejen fyzická, ale i psychická tajemství. Dosud jste měly dojem, že na někoho takového nemůžete narazit. Už odpoledne si však vytipujete jedince, s kým by to možná šlo.

Ryby

Trigon mezi Venuší a Jupiterem vrcholí v 1.34 hodin a posiluje vaše touhy i erotickou fantazii. Navíc ho můžete brát jako skvělý způsob, jímž sobě i miláčkovi zajistíte dobrou náladu. Když využijete energii planetárních konstelací, zajistíte si vydatný spánek, krásné probuzení a den plný skvělých, možná i divokých vzpomínek na to, co jste spolu vyváděli. Zároveň se můžete těšit na to, co prožijete večer a v noci.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám