Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 6. 8.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Při výměně názorů se snažte krotit. Touha vítězit by totiž mohla potlačit vaši ženskost. Sice byste nakonec slavily úspěch a hlavně muže argumenty převálcovaly, jenže by vám přišlo líto, že místo vás galantně obskakují ty, které tak urputně netrvaly na svém. Přestože večer dá o sobě vědět únava, partnerova nespoutanost na vás zafunguje jako životabudič. Při milování úplně ztratíte kontakt s realitou a prožijete přímo mystický orgasmus.

Článek

Beran

Do milování dokážete zakomponovat vzrušení, ochotu experimentovat a vyzkoušet nové věci a taky zábavy. Miláčkovi dost možná navrhnete hry, které mu málem vyrazí dech. Nakonec se dozvíte, že nepočítal s tím, že byste se něčím takovým přišly jako první. Následným jednáním ale potvrdí, že jste se trefily do jeho gusta, takže budete spokojení oba.

Býk

Sextil mezi Lunou a Venuší napovídá, že nejlepší čas na intimní radovánky nastává kolem 11.19 hodin. Na dovolené, kde si můžete dopřát i siestu před obědem, příznivé konstelace rozhodně využijte. Pokud chodíte do práce, bude to složitější. Nicméně si kratochvíle ve dvou můžete dopřát hned po ránu a po zbytek dne na ně se zasněným výrazem vzpomínat.

Blíženci

Poslouchejte velmi pozorně, když vám někdo bude vyprávět o rozchodu se svou láskou s tím, že žena byla hrozná, takže s ní zametl. Teď vám sice tvrdí, že vás miluje, ale raději mu moc nevěřte. Zkuste připustit možnost, že to, co provedl jednou, může klidně udělat podruhé i vám. Poznání nebude příjemné, ale zase se vyhnete zklamání, slzičkám a nejspíš i drbům, jaká jste, či nejste.

Rak

Čas na sex zvolte podle toho, po čem toužíte a co vlastně chcete. Časně ráno, kdy budete pod vlivem sextilu mezi Lunou a Uranem, budou milování provázet výbuchy vášní a fyzicky náročnější pozice. Večer spíš přeje romantice a téměř snovým zážitkům, jelikož v 19.44 hodin vrcholí trigon mezi Lunou a Neptunem. V každém případě se máte nač těšit.

Lev

Den je jako stvořený na odstartování pikantního, letního, ale hlavně nezávazného románku. Než se však pro takovou akci rozhodnete, přemýšlejte o člověku, kterého jste si vybraly. Pokud usoudíte, že hledá především romantický, pevný vztah, raději co nejrychleji vycouvejte. Riziko prozrazení je příliš vysoké, protože se do vás bleskově zamiluje.

Panna

Ohledně sexu máte jasno. Vy chcete mít nejdřív všechno hotové, tedy všechny povinnosti splněné, protože jinak se nedokážete pořádně uvolnit. Miláček má zase pocit, že byste si klidně mohli během dne dopřát vášnivou pauzu, díky které zapomenete na starosti a jen si budete užívat radostí. Otázkou zůstává, kdo koho přesvědčí.

Váhy

S miláčkem sice můžete vytvořit harmonickou atmosféru, ale měly byste si předem rozmyslet, co je pro vás priorita. Realizace totiž bude náročnější, než se zdá. Kdybyste byli spolu sami, okruh potíží se maximálně zúží. Jakmile vám však začnou do života mluvit jeho příbuzní nebo společní kamarádi, zásoby trpělivosti vám záhy dojdou.

Štír

Při harmonické Luně ve vodním znamení se o kvalitu erotického života nemusíte strachovat. Všechno bude probíhat přesně tak, jak si přejete, jak se vám líbí a jak jste zvyklé. Kdybyste však překonaly vliv tradičně nastavené Luny z Raka a začlenily aspoň do milostné předehry nové prvky, budete oba tak vzrušení, že vás čeká parádně divoká jízda.

Střelec

To, že erotické radovánky neprobíhají tak bouřlivě, jak jste zvyklé, vám kupodivu nevadí. Vychutnáte si naopak poklidné milování, něhu, hýčkání a smyslná vyznání lásky. Pokud je miláček mazlivý, ochotně mu poradíte, co má dělat, abyste byly nadmíru spokojené. Jestli moc přítulný není, dokážete mu názorně předestřít, o co přichází, a přimět ho, aby to alespoň zkusil.

Kozoroh

Dopřejte sobě i miláčkovi možnost volby. Když přijde s tím, že by chtěl o trochu víc svobody a volnosti, nemusíte ho hned podezírat z nějakých nekalostí, natož ze „zaječích úmyslů“. Zdá se, že jen potřebuje sejít se občas s kamarády a popovídat si s nimi o něčem, co vás nebaví. Zkuste změnit postoj a uvidíte, že se váš vztah o hodně vylepší.

Vodnář

S láskou a sexem problémy nebudou, pokud je ovšem samy nepřivoláte. Když si řeknete, že jste se už přizpůsobovaly dost, takže teď je řada na partnerovi, můžete se komplikacím vyhnout. Správně vytuší, že se sice usmíváte, ale ani v nejmenším nežertujete. Pod vlivem tohoto prozření se konečně začne chovat tak, abyste mohly být spokojené.

Ryby

Pátek sice bude příjemný, ale vy ani partner ho nebudete považovat za nijak převratný. Zásadní změna nastane bez varování večer, protože se aktivuje vliv trigonu mezi Lunou a Neptunem ve vašem znamení. Najednou si uvědomíte, že jsou letní noci jako stvořené pro plnění erotických přání, které se jindy stydíte přiznat i samy sobě.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám