Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 9. července

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

O výrazném posunu v milostném vztahu sice sníte, ale až dojde na věc, stejně vás zaskočí jakoby nepřipravené. Uvědomíte si, že nemáte žádný rozumný důvod, přesto se budete snažit vývoj přibrzdit. Naštěstí marně… Ve vlastním zájmu však neotvírejte citlivé téma těsně před odjezdem na dovolenou, ať se místo slunění na sebe zbytečně nemračíte.

Článek

Beran

Ohledně sexu je situace dost nevyrovnaná. Zatímco partneři z Raka, Štíra a Ryb se budou milování občas dožadovat až přehnaným způsobem, Berani, Váhy a Kozorozi usoudí, že je to aktivita, která není tak důležitá a klidně může počkat. Ostatní budou svůj postoj k erotickým hrátkám střídat. Je na vás, abyste je přesvědčily, že chtějí to, co chcete vy.

Býk

Díky Luně v Raku umíte sebe i partnera naladit tak, abyste byli oba v pohodě a na intimní prožitky se náležitě těšili. Je možné, že miláček z práce dorazí podstatně dřív než obvykle. Pravidelné posezení s kamarády si odpustí úplně. V rámci zachování dobrých vztahů byste se měly taktně zajímat, co se děje. Když začne koktat něco v tom smyslu, že domů pospíchal kvůli vám, bude se vám to příjemně poslouchat.

Blíženci

O lásce sice můžete přemýšlet, ale veškeré změny byste si měly zakázat. I když vám připadá, že váš vztah není dokonalý, ve skutečnosti je v pohodě. Veškeré změny, ke kterým byste přistoupily, by vedly spíš ke komplikacím než k vylepšením. Navíc existuje reálné nebezpečí, že novotami partnera akorát otrávíte nebo popudíte, a stejně nic nevyřešíte.

Rak

S vašimi erotickými potřebami je všechno v nejlepším pořádku, přesto můžete mít pocit, že prioritou jsou jiné věci. Když se však podíváte na svého miláčka, je vám jasné, že vaše pochybnosti nesdílí. Ve vlastním zájmu mu hned ráno řekněte, že sice máte spoustu práce, ale s večerním sexem může počítat. Jde o aktivitu, které se nehodláte vzdát.

Lev

Radost vám udělá člověk, s nímž sice oficiálně nemáte nic společného, ale přesto vás zajímá, dost možná i přitahuje. Zjistíte, že jste spřízněné duše víc, než jste si dosud připouštěly. Právě proto by bylo dobré, abyste se aspoň pokusily váš vztah posunout na důvěrnější úroveň. Na rande jít nemusíte, ale mezi přátele na sociálních sítích byste si ho přidat mohly.

Panna

Sex probíhá přesně tak, jak máte rády. Miláčka vnímáte celou svou bytostí a průběžně se ujišťujete, že cítí totéž co vy. Kolem 21.39 hodin, kdy se Luna dostává do sextilu s Uranem, však dojde ke změnám. Jasně vám dá najevo, že by raději dal přednost spalujícím vášním. Naštěstí pochopíte, co chce, a taky mu to poskytnete.

Váhy

Potíže můžete mít zejména tehdy, kdy zažíváte „poprvé“ s novým partnerem. Je logické, že chcete v jeho očích vypadat co nejlépe. V takovém případě bude prozíravé, když sex odložíte na pozdní hodiny. Při sextilu mezi Lunou a Uranem, který vrcholí v 21.39 hodin, budou erotické prožitky tak intenzivní, že na úvahy o tom, jestli jste upravené, nebude mít ani pomyšlení.

Štír

Sex vnímáte jako něco příjemného, bez čeho byste sice mohly žít, ale vůbec by se vám to nelíbilo. Teď je čas, abyste ke stejnému postoji přiměly i partnera. Potřebuje si konečně uvědomit, že sex není aktivita, která ho zdržuje od důležité práce, ale že je to zásadní součást vztahu, která vás spojuje a navíc má oběma přinášet radost ze života.

Střelec

Možná vám připadá, že vás opouští energie, což je však při Luně ve vodním Raku naprosto přirozené. Zatímco jindy se snažíte, abyste se pomilovali v každé volné chvilce, nyní jedete na volnoběh. O tom, že byste jak partnera, tak sebe do něčeho nutily, vůbec neuvažujte. Přece dobře víte, že sex, kterému necháte volný průběh, si vychutnáte mnohem víc.

Kozoroh

Když miláček navrhne, abyste si na rozjezd pustili „film pro dospělé“, vyhodnotíte to jako dobrý nápad. Pro jistotu se však ujistěte, že nehrozí obvyklý scénář. Jakmile si totiž pohodlně lehne, zhasne lampičku a pustí televizi, okamžitě usne. Bude vám sice tvrdit, že se nic takového nemůže stát, ale moc tomu nevěřte. Jen pro jistotu trvejte na tom, že se necháte prakticky inspirovat tím, co se odehrává na obrazovce.

Vodnář

Úspěchy, které v nemalé míře sklízíte u mužů, si náležitě vychutnejte. Partnerovi se však s tím chlubit nemusíte. Obvykle vám životní radosti přeje, ale tentokrát by ho pomyšlení na flirtující konkurenty vykolejilo. Pokud nechcete riskovat domácí dusno, tvařte se, jako by se nic zajímavého nedělo. Sice vaše přívětivé rozpoložení zaznamená, ale po jeho zdroji pátrat nebude.

Ryby

Díky lásce dokážete prosadit i to, co by se vám „po zlém“ nejspíš nikdy nepovedlo. S partnerem se domluvíte na všem, na čem potřebujete spolupracovat. Ještě lépe vše proběhne, když si na úvod dopřejete pomalou milostnou předehru a ničím nerušený sex. Opět se ukáže, že je to nejlepší vyjednávací platforma, kterou dokážete vymyslet.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám