Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 10. května

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Reklama

Mezilidské vztahy byly pod tlakem nejen kvůli událostem ve společnosti, ale i v důsledku planetárních konstelací. Všechno nasvědčuje tomu, že milostné krize zvolna odezní, minimálně se už nebudou dál prohlubovat. Pro jistotu se však ještě vyhýbejte tématům, která se stala příčinou rozepří. Ožehavými jsou zejména debaty o bývalých láskách, erotických stereotypech, letní dovolené, majetku, nebo penězích.

Článek

Beran

S překvapením zjistíte, že váš pečlivě promyšlený plán má zásadní slabinu. Kdepak, nic jste nezanedbaly, jenom se okolnosti změnily tak, jak jste nemohly předpokládat. Pokud na sex dojde, tak až poté, co se v 23.13 hodin Luna dostane do sextilu s Marsem. Snažte se tedy předčasně neusnout.

Býk

V tom, koho chcete, kdo vás přitahuje a o kom sníte, máte naštěstí úplně jasno. Teď je jen potřeba, abyste dotyčného přesvědčily, že jste ty pravé a jediné, které mu poskytnou to, co zrovna nyní potřebuje. Dopoledne se vám to nejspíš nepodaří, ale odpoledne nebo večer se situace obrátí ve váš prospěch.

Blíženci

Při Venuši ve svém znamení se nemusíte ničeho bát. Dokážete intuitivně postupovat tak, abyste stávající soužití stabilizovaly, nebo navázaly nové perspektivní vztahy. Prozatím není jasné, co se z nich ve finále vyklube, nicméně jisté je, že se rozroste jak okruh vašich dobrých přátel, tak ctitelů.

Rak

Díky Luně v Býku srovnáte a vyladíte vztahy s lidmi, kteří vás pravidelně obklopují, takže si konečně nemusíte dávat pozor na to, co, komu a jak říkáte. Místo prudkých vášní si sice budete užívat spíš projevů přátelství, ale to nevadí. Výbuchů citů bylo v poslední době na váš vkus víc než dost, a proto dáváte přednost klidu.

Lev

Při Luně v Býku se můžete chovat docela jinak než obvykle. Není vyloučeno, že dojde i na prudký záchvat žárlivosti, takže i scény, za které se nejspíš s odstupem času aspoň v nitru zastydíte. Rozum vám sice říká, že vaše podezření jsou naprosto nesmyslná, jenže srdce to vnímá jinak.

Panna

Nestyďte se za to, že máte zájem právě o dotyčného. Vůbec se nemusíte obávat, že se ztrapníte tím, když dáte svoje city najevo. Budete si totiž počínat tak obratně, diplomaticky a roztomile, že nakonec bude v hloubi duše přesvědčený, že svádí on vás a že to měl udělat už dávno.

Váhy

Při Luně v Býku se při důvěrných chvilkách zaměřte na partnerovu šíji. Využijte k masírování této oblasti všechny možné rafinované způsoby, které vás jenom napadnou. Kdybyste použily i něžné škrábání nehty, bude hned v sedmém nebi a vy o něco později.

Štír

O lásce se nestyďte mluvit konkrétně a nahlas. Zejména večer to miláček ocení. Nastupující sextil mezi Lunou a Marsem vám dodá ta pravá slova, která ho rozvášní i v případě, že s milováním původně vlastně ani nepočítal.

Střelec

Pocit, že vám emoce přerůstají přes hlavu, je velice intenzivní. Když budete večer jako obvykle rekapitulovat den, nejspíš dojdete k závěru, že jste se chovaly jako puberťačky. Spíš vás to pobaví, než zahanbí. Ostatně dotyčný nad vašimi bláznivými nápady bude kroutit hlavou ještě hodně dlouho, což je dobře, protože tím pádem na vás bude myslet.

Kozoroh

Při Luně v Býku zjistíte, že když chcete, tak dokážete flirtovat s chutí, a dokonce na vysoké úrovni. Je však potřeba, abyste se tolik nehlídaly, ale naopak si dokázaly noblesně pohrávat nejen se slovíčky, ale také s emocemi. Zkuste se odvázat a zjistíte, že je to příjemná zábava.

Vodnář

Problémy s láskou jsou už naštěstí na ústupu. Hlavní je, že jste si udělaly pořádek v tom, koho a proč milujete. Teď vás čeká jeden z posledních náročných či nepříjemných úkolů, abyste svoje rozhodnutí vysvětlily dětem, nebo rodičům. V obou případech to nebude snadné, ale vy to zvládnete.

Ryby

Někdo se bez varování vyzná z toho, že vás už dlouho tajně miluje a že jste jeho osudová láska. Budete na něho zírat dost vyjeveně a svoje rozpaky se ani nepokusíte skrývat. Nevymýšlejte žádné kličky, ale po pravdě mu povězte, že jste o jeho citech neměly ani tušení, a proto vás upřímně mrzí, že s tím nevyrukoval dřív. I když mu dáte košem, zlobit se na vás nebude.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám