Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 17. května

Foto: Daria Ahafonova, Shutterstock.com

Foto: Daria Ahafonova, Shutterstock.com

Reklama

Milostný vztah můžete klidně považovat za stabilní. Nepropadejte tudíž panice, když se začne ubírat jiným směrem, než jste si vysnily. Jak čas ukáže, nic lepšího se vám nemohlo stát. S jásáním ovšem počkejte, ať výsledek nezakřiknete. Jste přece jen trochu pověrčivé. Připravte se i na to, že se někdo nehezky vyjadřuje o vašem rozhodnutí nebo životním stylu. Dozvíte se to odjinud, neboť nemá odvahu říct vám svoje výhrady do očí.

Článek

Beran

To, jak bude váš erotický život v reálu vypadat, máte ve svých rukou. Dopoledne však hvězdy vytvářejí atmosféru, která zábavě moc nepřeje, tak byste se ve svádění a flirtování měly poněkud krotit. Nechtějte po miláčkovi nic, co vám nenabídne sám. Večer můžete přitvrdit. Luna bude ve Lvu, takže partner bude mít pro vaše milostné touhy pochopení.

Býk

To, že byste mohly lásku rozdělit mezi dva jedince současně, vás sice občas napadlo, ale zůstalo jen u teorie. Teď se taková reálná možnost objevila a vy s údivem konstatujete, že se vám vlastně docela zamlouvá. Naštěstí nemáte potřebu mluvit o tom, co prožíváte. Skutečnost, že máte kromě oficiálního partnera ještě milence, se nedozví ani vaše nejlepší kamarádka. Nechcete, aby ztratila iluze, které o vás má.

Blíženci

Trigon mezi Lunou a Neptunem sice vrcholí v 00.43 hodin, ale vám připraví citové zmatky na celé dopoledne. Najednou nevíte, zda jste tam, kde chcete být, a jestli s tím člověkem, kterého máte opravdu rády. Zkuste se překonat a svého partnera neposuzujte tak přísně. Zároveň se těšte na večer, kdy se všechno rychle a přirozeným stylem vrátí do starých kolejí.

Rak

Opozice mezi Lunou a Plutem se vám postará o bouřlivé jitro. Když miláček začne loudit o sex, protože prý bez vašeho objetí už nevydrží ani minutu, raději se nechte přemluvit. Když ho budete přesvědčovat, že do večera určitě vydrží, jen ztrácíte čas. Neriskujte, že kvůli miláčkově nezvladatelné touze a vlastnímu oddalování přijdete oba pozdě do práce.

Lev

Nic z toho, co se na obloze děje, váš citový život přímo neovlivní. Všechno je tedy pouze ve vašich rukou. Když usoudíte, že miláček konečně musí pochopit, že jsou vaše city silnější, než si dosud myslel, dokážete mu to dát zřetelně najevo. A kdyby mu to v křesle v obýváku nedošlo, v posteli ho o tom přesvědčíte zcela jistě.

Panna

Neposlouchejte osoby, které mají plno řečí o tom, jak se máte chovat k partnerovi. Když se zaměříte na jejich vztahy, dojde vám, že jim to doma moc neklape. Ve vlastním zájmu tedy místo rozkazů, nařizování a výtek vsaďte na budování erotického souladu. Zejména kolem 11.46 hodin, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Sluncem a Plutem, bude miláček na libovolné podněty, které v tomto směru učiníte, reagovat přímo ukázkově.

Váhy

Opozice mezi Lunou a Plutem vrcholí v 8.24 hodin a zahrne vás erotickými fantaziemi ve chvíli, kdy je budete nejméně čekat. Třeba hrozí, že na poradě místo řešení pracovních úkolů začnete přemýšlet, jaký je kolega asi v posteli a jaké by to s ním bylo. Naštěstí se nenecháte svými představami unést natolik, že byste v tomto směru začaly podnikat nějaké kroky.

Štír

I když se vám obvykle nechce vstávat, dnes byste měly udělat výjimku. Kdybyste miláčkovi dovolily, aby vás vzbudil o půlhodinku dřív, prožijete spolu nádherné ráno. Navíc byste si mohly být jisté, že se na žádnou jinou ani nepodívá, protože bude mít plnou hlavu vás, vašich půvabů i erotických talentů.

Střelec

Pocit, že vám partner nerozumí tak, jak by měl a mohl, není opodstatněný. Když k sobě budete upřímné, musíte přiznat, že se s ním v poslední době vlastně vůbec nebavíte o tom, co potřebujete. Na jeho jasnozřivost a na to, že pochopí, co chcete, spoléháte dokonce i v sexu. Kdybyste se překonaly a jasně mu sdělily, co má dělat, bude to super.

Kozoroh

Váš erotický život spolehlivě, a hlavně pozitivně ovlivní polední trigon mezi Sluncem a Plutem. Pod jeho patronací se dokážete projevit tak vášnivě, že miláček bude jenom nevěřícně koukat. Ještě větší milostné dobrodružství vás čeká v případě, že potomky vyexpedujte k jejich prarodičům. Oni si spolu užijí hodně legrace a vy s miláčkem tuplované orgasmy.

Vodnář

Raději nespoléhejte na štěstí, jelikož vztah můžete ohrozit dřív, než se nadějete. Pokud si chcete začít pletky s někým bokem, důkladně to zvažte. Neriskujte, že kvůli jednorázovému, a navíc nepříliš kvalitnímu sexuálnímu potěšení přijdete o něco, co jste takovou dobu budovaly. Jsou hry, které se prostě nevyplatí ani začít, natož hrát.

Ryby

Trigon mezi Sluncem a Plutem, který váš erotický život přímo ovlivňuje, vám kromě sex-appealu poskytne i nadprůměrnou dávku až živočišné energie. Pokud jste single, měly byste ji bez váhání využít ve svůj prospěch. Možná konečně připustíte, že erotické souznění je stejně dobrý důvod pro vztah jako každý jiný.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám