Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 19. července

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nějaká „dobrá duše“ vás s gustem informuje o tom, co před vámi miláček tají. Nedělejte z toho vědu, jedná se o nedorozumění. Prostě se domníval, že záležitost vyřeší dřív, než se k vám donesou zprávy, co se děje. V klidu si to nechte vysvětlit. Je reálná šance, že se přitom společně zasmějete i věcem, které ve vás ještě nedávno vyvolávaly vztek či vzdor, a vše zpečetíte v posteli.

Článek

Beran

Náladu na erotické laškování sice máte, jenže s realizací je to obtížnější. Zejména poté, když se v 18.28 hodin Luna dostane do kvadratury s Venuší, se milostné vztahy dostávají do presu, takže budou hodně komplikované. Pokud netrváte na tom, že se nejdřív bouřlivě pohádáte a pak si dopřejete usmiřovací sex, raději si „naordinujte celibát“.

Býk

Patrně budete naštvané a mít nepříjemný pocit, že se všechno vyvíjí jinak, než jste si představovaly. Na váš milostný život to bude mít zvláštní dopad. Zatímco vy se snažíte prostřednictvím sexu ze sebe dostat negativní energii, miláček ji podvědomě přebírá a dokáže ji proměnit na něco pozitivního. Když se v jednu chvíli na sebe zahledíte, začnete se smát. Vlastně už ani nebudete vědět, proč jste se tak rozčilovaly.

Blíženci

Když k sobě budete upřímné, přiznáte, že nevíte, jak máte dávat lásku najevo. Pokud budete s city šetřit, bude to vypadat jako nezájem. Jestli se necháte unést a budete ztělesněním rozbouřených emocí, budete mít pocit, že to přeháníte a že dotyčného citově vydíráte. Naštěstí se vpodvečer situace ustálí a vy objevíte zlatou střední cestu.

Rak

Je potřeba, abyste o vašem vztahu uvažovaly minimálně stejně zodpovědně jako třeba o péči o rodinu. Čím dřív si uvědomíte, že je potřeba, abyste city a touhy dávaly partnerovi najevo bez podmínek a bez toho, aby se musel doprošovat, tím víc se atmosféra bude zlepšovat. Vlastně je potřeba, abyste se oba naučili dávat otevřeně najevo, co chcete a co je pro vás nepřijatelné. Naštěstí v sexu podobné dilema řešit nemusíte.

Lev

Měly byste se hned ráno psychicky připravit na střet se žárlivou osobou, aby vás nevyvedla z míry. V tomto směru máte svědomí čisté, dotyčná skutečně nemá ke svému podezírání žádný rozumný důvod. Když s tím však začala, zacílíte svoji pozornost na jejího partnera, zda by třeba přece jen nestal za hřích. Z vaší strany by to byla pouhá zlomyslnost, což opravdu nemáte zapotřebí.

Panna

Když miláček začne složitě vysvětlovat něco, co je podle vašeho názoru ve skutečnosti naprosto jednoduché a snadné, měly byste ho přerušit. Pokud ho necháte mluvit, hrozí, že řekne něco, na co budete muset reagovat. On by se urazil a vy byste nejspíš „držely bobříka mlčení“. Výsledkem by byla tichá domácnost, která drásá nervy vám oběma, navíc ani náhodou nepřeje erotice a sexu.

Váhy

Pokud si chcete a potřebujete s partnerem popovídat o sexu, musíte mít trpělivost. Podobné hovory odložte až poté, co se v 23.08 hodin Luna dostane do vašeho komunikačního sektoru a zbaví vás ostychu. Eroticky laděné lichotky, kterými s pomocí příznivých konstelací partnera zahrnete, zafungují jako „startér“ vášnivého milování.

Štír

I když máte na sex chuť a jste v tomto směru ochotné udělat pro partnerovu spokojenost všechno možné, realizace tak snadná nebude. Luna ve vašem znamení totiž během dne vytvoří nejdřív kvadraturu s Marsem a potom s Venuší. Sice ho máte opravdu moc rády, ale taky si uvědomujete, že v jistých situacích vám příšerně leze na nervy.

Střelec

Ohledně sexu jste na tom dobře. Nicméně je možné, že vás Luna ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých začne navádět, ať si dopřejete prázdninový milostný románek. Dotyčný, na něhož budete dělat oči, se bude tuze snažit, abyste byly ve všech směrech spokojené. Sice konstatujete, že to bylo nadpozemsky krásné, ale zase se vrátíte na pevnou zem a do náruče stávajícího partnera.

Kozoroh

Vy osobně problémy nemáte, ale vaše kamarádky se potýkají s láskou. Právě proto zůstane odpoledne doma, abyste je mohly v klidu vyslechnout a v rámci možností vyléčit jejich zlomená srdce. Zejména kolem 15.41 hodin se projevíte jako zkušený rádce a terapeut, takže můžete být na sebe pyšné. Večer na vašem spokojeném naladění vydělá i miláček. Vůči jeho erotickým návrhům a nápadům budete mimořádně vstřícné.

Vodnář

Nejspíš se v partnerově jednání nevyznáte, tudíž si nejste jisté, zda je s vaším sexuálním životem spokojený, nebo v sobě hromadí tajené výhrady. Nezbude vám nic jiného, než abyste se ho otevřeně zeptaly. Odpověď vám může vyrazit dech. Jasně dá najevo, že vůbec nechápe, proč se ho na něco takového ptáte. Nakonec poznamená něco v tom smyslu, že kdyby nebyl šťastný, tak by s vámi přece nebyl…

Ryby

Člověk, který náležitě ocení vaše vtipné postřehy a rychlé reakce, to zdaleka nedělá jen proto, aby řeč nestála. Ve skutečnosti mu jde o to, aby upoutal vaši pozornost, získat vaše sympatie a začali jste se spolu bavit na důvěrnější úrovni. Upřímně totiž doufá, že od přátelské platformy chybí jenom krůček k tomu, že se spolu vyspíte. A co bude dál, to se teprve uvidí…

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám