Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 2. 8.

Foto: Red Moccasin, Shutterstock.com

Foto: Red Moccasin, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V milostném životě se snažte zapojit fantazii a buďte kreativní. Ukažte miláčkovi, že nečekáte jen na jeho nápady, protože máte spoustu vlastních. Jste-li ovšem nezadané, buďte ve střehu, jelikož se kolem vás začnou motat jedinci, kteří si programově komplikují život. Poznáte je i podle toho, že o vašem návrhu budou zdlouhavě přemítat. Zeptejte se jednou, podruhé, ale potřetí už ne! S takovými váhavci byste to chytly...

Článek

Beran

Miláčka romanticky naladíte, rozněžníte i vzrušíte a vlastně se ani nemusíte moc snažit. Zejména odpoledne a večer, kdy bude Luna v Blížencích, ho vezměte za ruku a začněte mu hladit jeden prst po druhém. Tím, co to s ním dělá, bude překvapený i on. Následně vám hýčkání oplatí, a než se oba vzpamatujete, něha se změní na smyslné orgie.

Býk

Když se vám člověk, s nímž jste v poslední době vycházely naprosto luxusně, začne vyhýbat, musíte jeho postoj správně dešifrovat. V tom vám pomůžou informace, které vám bezděčně dodá kamarádka. Nejspíš se dozvíte, že má stálý vztah, jenž je momentálně ve vážné krizi. Nebyla jste pro něho hračka, jen má obavy, aby románek s vámi nezničil možnost dát doma zase věci do pořádku. Z vaší strany v tom naštěstí moc citů nebylo, takže nebudete trpět.

Blíženci

Na to, abyste jen odevzdaně čekaly, až bude mít partner tu pravou náladu na mazlení a následně i na sex, nejste stavěné. Zejména odpoledne, kdy už Luna bude ve vašem znamení, chcete mít všechno rychle, a pokud možno hned. Naštěstí vaše potřeby chápe, takže vás nebude napínat a v danou chvíli správně zareaguje.

Rak

Máte skvělou šanci, že si sex parádně užijete. V 1.02 hodin se Luna dostává do trigonu s Plutem ve vašem znamení, takže vytvoří atmosféru, kterou lze hodnotit jako maximální erotické jiskření. Pokud udržíte sebe i partnera do té doby v bdělém stavu, litovat rozhodně nebudete.

Lev

Ohledně lásky a sexu máte jasno. Velice dobře si uvědomujete, co chcete, co můžete partnerovi poskytnout a co na oplátku od něho požadujete. Navíc mu erotická přání dokážete podat způsobem, který ho ujistí, že ve vás získal to nejlepší, co mu osud a Venuše mohli seslat do života. V posteli si prostě nemáte ani jeden na co stěžovat.

Panna

V milostných sférách se mračna konečně rozplynula. Důkazem byl i víkend, kdy jste si společně užili mazlení i sexu. Teď budete vlastně rádi, že máte na chvíli klid. Dovádění v posteli tedy nahradíte četbou romantické literatury nebo sledováním filmů, v nichž všechno probíhá tak, jak jste si vždycky představovaly.

Váhy

Jakmile zjistíte, že si při milování místo stávajícího partnera představujete bývalého milence, zavání to malérem. Nezbude vám nic jiného, než abyste byly samy k sobě upřímné a ze všech sil se snažily rozklíčovat, proč se tak děje. Odpověď bude velice jednoduchá i složitá zároveň…

Štír

Nejspíš si myslíte, že sex je účinný lék na všechna trápení a že milování napraví i to, co je v totálním rozkladu. Dnes s touto taktikou však neuspějete. Partner výjimečně nepotřebuje jako důkaz lásky sex, nýbrž pochopení a vlídný přístup. Kdybyste ho místo pokusů o vášnivé objetí pohladily po ruce, zeptaly se ho na to, co si myslí o tom a onom, zabere to mnohem víc.

Střelec

Opatrnost ve vztazích bude důležitá zejména odpoledne. Při kvadratuře mezi Lunou a Marsem se lehce může stát, že budete rychleji mluvit, než myslet. To, co byste partnerovi sdělily, je sice pravda, jenže by to atmosféru mezi vámi ještě víc vyostřilo. Snažte se každé jen trochu jedovaté slovo nahradit úsměvem a zase vám spolu bude dobře.

Kozoroh

Když tvrdíte, že s láskou bývají problémy, můžete se u toho sice usmívat, ale ve skutečnosti víte, že je to trpká pravda. Můžete to však změnit! Předně si příště vyberte člověka, který život nevnímá jako jednu velkou tragédii, ale dokáže se upřímně radovat i z maličkostí. Je šance, že dnes na někoho takového opravdu narazíte.

Vodnář

Kdybyste byly upřímné, přiznáte, že vám trošku chybějí milostné trampoty z nedávné doby. S miláčkem jste se konečně domluvili a všechny potíže zdánlivě zmizely. Stále vás ale pronásleduje pocit, že vašemu vztahu chybí něco, co mu dodávalo jiskru a šmrnc. Zdravý rozum vás sice nabádá, ať se nerouháte, jenže ve skrytu duše toužíte po vzrušení a neklidu.

Ryby

Zajímavý vliv na vás bude mít trigon mezi Lunou a Plutem. Vrcholí sice v 1.02 hodin, ale vy jeho odraz budete vnímat až do poledních hodin. S jeho pomocí se nejspíš dostanete do situace, kdy dáte přednost neprospané noci ve dvou před hlubokým spánkem o samotě.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám