Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 20. 12.

Foto: Matyuschenko, Shutterstock.com

Foto: Matyuschenko, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Správně načasovat důvěrnosti, něžnosti, potažmo milování nebude vůbec snadné. Když bude při chuti partner, vám se zrovna nebude chtít ani odložit svršky, a když po sexu zatoužíte vy, on pro změnu bude telefonovat, chatovat nebo marně hledat podstavec pod vánoční stromek. Sladíte se patrně až pozdě večer, ale to už na nějakou divočinu budete moc utahaní. Inu, zítra je taky den…

Článek

Beran 

Při Luně v Raku jste mnohem citlivější než obvykle. Pokud by miláček začal žertovat ohledně vašich erotických talentů nebo vašeho vzhledu, postaráte se, aby toho začal co nejrychleji litovat. K tomu, abyste jeho milostné dovednosti komentovaly, se nesnížíte. Slovem však dokážete bodnout tak, až se sám zastydí.

Býk

Při Luně ve svém sektoru komunikace máte ohledně lásky a sexu naprosto jasno. Chápete, že miláček od vás chce slyšet nějaké lichotky, a taky jste rozhodnuté, že mu přání splníte. To, co k němu cítíte, dokážete podat tak přesvědčivě, že tím spolehlivě navodíte nejdřív láskyplnou a pak erotickou atmosféru.

Blíženci

S láskou potíže nemáte a mít nebudete. S partnerem dokážete komunikovat tak, aby pochopil, že bude lepší, když vás poslechne a zařídí se podle vašich pokynů. Sex v těchto souvislostech vnímáte jako aktivitu, kterou oba nutně potřebujete. Je vám totiž jasné, že to je jediná aktivita, která vás spolehlivě a příjemným způsobem dovede k duševní rovnováze.

Rak

Při Luně ve vašem znamení vás sex baví tak, jak už dlouho ne. Vrchol v tomto ohledu prožijete kolem 7.18 hodin. Luna se totiž dostává do sextilu s Uranem a aktivuje ve vás intenzivní touhy. Milování sice proběhne poněkud překotně, ale to nevadí. I rychlovka vás nabije pozitivní energií, která vám spolehlivě vydrží celý den.

Lev

Luna v Raku ve vás už tradičně aktivuje touhu po člověku, kterého z nejrůznějších důvodů mít nemůžete. I kdybyste se dostaly do situace, ve které byste si padli kolem krku, měly byste si to rozmyslet. Utajovaný poměr založený ponejvíce jen na sexu by vás po psychické stránce rozhodil minimálně do konce roku.

Panna

Po tom, zda vám miláček je a byl věrný, raději nepátrejte. Než byste rozpovídaly lidi, kteří by o tom mohli něco vědět, stálo by vás to spoustu času a námahy. Výsledek by byl navíc sporný. Každý z těch, kterých byste se dotazovaly, by říkal něco jiného. Tím by se věrohodnost získaných informací ještě snížila.

Váhy 

Všechno, co jste ještě nedávno braly jako něco, co vaší lásce brání a váš partnerský vztah narušuje, se vyřeší skoro samo od sebe. Když se rozhodnete, že nebudete do průběhu událostí zasahovat, bude to trefa do černého. I vy přece můžete jednou v ústraní vyčkávat, jak se situace vyvine, a který z uchazečů o vaše srdce a místo v posteli nakonec zvítězí.

Štír

Kdyby vám někdo řekl, že se dostanete do situace, kdy vás bude bavit miláčka svádět a přemlouvat k sexu, asi byste mu nevěřily. Dnes však v této činnosti najdete zalíbení. Pohled na partnera, který se sice zprvu zdráhal, ale vašemu kouzlu a erotické přitažlivosti se stejně neubránil, vás nejen fyzicky vzrušuje, ale taky vám dělá moc dobře psychicky.

Střelec

Luna, která aktuálně prochází vaším sektorem erotiky a sexu, vám zpestří život. O dvojsmyslné řeči a nejrůznější erotické narážky nebudete mít nouzi. Všechno se sice odehrává ve zdánlivě odlehčené atmosféře plné humoru, ale vás to nezmýlí. Velice dobře víte, že by z vaší strany stačilo jedno slůvko a z žertu by se stala naprosto vážná záležitost.

Kozoroh

S projevy lásky zacházíte jako s hodně drahým a vzácným kořením. Je však otázka, zda to není chyba. Pokud je miláček citově založený, měly byste zvážit změnu přístupu. Potřebuje nahlas slyšet, že ho milujete a obdivujete. Vám to sice připadá jako samozřejmost, kterou není třeba rozebírat, ale on je v tomto ohledu jiného názoru. Řekněte mu, že je pro vás jediný na světě, a uvidíte, jak se to rychle a pozitivně odrazí na vašem erotickém životě.

Vodnář

Sextil mezi Sluncem a Jupiterem je příslibem sexu, který bude příjemný, vynalézavý, a navíc v něm nebude chybět smysl pro humor. V každém případě se můžete těšit na partnerovy reakce. Velice rychle přizná, že se ve vaší společnosti, a hlavně ve vaší náruči cítí jako Alenka v říši divů.

Ryby

K partnerovi jste laskavé za všech situací. Kdyby se stalo a on byl náhodou na vrcholu blaha až příliš rychle, necháte to bez komentářů. Při Merkuru v Kozorohu není takový přístup vůbec obtížný. Navíc chápete, že by každé slovo bylo spíš ke škodě než k užitku. Vy slastně mlčíte a partner sbírá síly na další kolo.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám