Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 20. 9.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Máte-li volný vztah, aspoň mu naznačte, že toužíte po něčem víc. Konstelace napovídají, že vše, co si spolu dohodnete, vaše partnerství utuží, a hlavně žádný slib ani plán nevyšumí doztracena. Pokud se dnes zamilujete, nečekejte žádné romantické oťukávání. Váš nový idol půjde rovnou na věc. Nemůže si totiž pomoct, nejspíš ho budou velice vzrušovat dvojsmyslné vtípky, stejně tak vaše oči a ňadra.

Článek

Beran

Pocit, že vám láska nedává to, co chcete, je stále silnější. Přemýšlejte, zda je problém v partnerovi, nebo ve vás. V každém případě dumejte nad tím, jestli byste do vašeho vztahu dokázaly vnést vítaný rozruch vlastními silami. Když budete jen trochu chtít, určitě přijdete na něco, co úroveň vašeho erotického života pozvedne.

Býk

Někteří vás podezírají, že máte utajovaného milence, kvůli němuž hodláte od základů změnit celý svůj život. Nic jim nevysvětlujte, nemá to cenu. Bude lepší, když se s nimi nebudete bavit a obrníte se důstojným mlčením. Když přidáte jeden ze svých tajemných úsměvů, budou zmatení úplně.

Blíženci

Inspirace pro svůj erotický život najdete tam, kde byste je nejspíš nikdy nehledaly. Stačí, když náhodně otevřete publikaci věnovanou klasickému výtvarnému umění. Na dílech mistrů uvidíte tolik, že budete samy překvapené. Když si knihou začnete listovat s miláčkem, bude to vzrušující, neboť si začnete některé „výjevy“ zkoušet prakticky.

Rak

O tom, zda je vám partner věrný, raději nepřemýšlejte. Byla by to akorát ztráta času. Uvědomte si, že vám věrnost nemůže dokázat. Kdyby vás náhodou napadlo, že prohledáte jeho mobil, počítač nebo kapsy, měly byste si to kategoricky zakázat. I kdybyste něco našly, budete se cítit mizerně, a pokud neodhalíte nic, budete se cítit ještě hůř.

Lev

Harmonická Luna aktuálně prochází vaším sektorem sexu. Máte zelenou, pokud ji hodláte využít k tomu, že si najdete milence. Je ale potřeba, abyste dotyčného nejdřív důkladně otestovaly. Když si nad veškerou pochybnost potvrdíte, že nebudete jenom jedna z mnoha, dejte se do toho.

Panna

To, že začnete partnera podezírat z něčeho, co ho ani nenapadlo, mezi vámi vytvoří neprostupnou překážku, nebo alespoň hodně zkomplikuje dosavadní přívětivou atmosféru. Právě proto by bylo dobré, abyste si veškeré projevy žárlivosti odpustily. Dnes jako provokativní milostná předehra rozhodně nezafungují.

Váhy

Sex vnímáte jako něco, čemu se věnujete s chutí hlavně proto, abyste nemusely přemýšlet o tom, co se ve vašem životě děje a co se vám zas tak moc nelíbí. S těmito myšlenkovými pochody se však miláčkovi nesvěřujte. Nedopadlo by to dobře. Hrozí, že se urazí a na milování můžete zapomenout úplně, nebo erotické aktivity značně omezí.

Štír

Sex si pořádně užijete, pokud využijete erotikou nabitý sextil mezi Lunou a Plutem. Vrcholí v 18.46 hodin a jeho pozitivní vliv se začne nejvíc projevovat až později večer. S jeho pomocí dokážete partnera naladit tak, aby sám od sebe pochopil, že má naprosto všechno odložit a přednostně se věnovat vašim i svým sexuálním potřebám.

Střelec

Máte-li dojem, že vás někdo miluje, nebo se alespoň řadí mezi vaše vytrvalé ctitele, nic neznamená. Když budete jeho jednání zkoumat podrobněji, zjistíte, že se podobně chová ke všem ženám v okolí. Čím dřív si uvědomíte, že si tímto člověkem nemůžete být jisté, protože koketování je jeho hobby, tím snadněji se „odmilujete“.

Kozoroh

Ve vašem případě bude nejlepší, když k erotickým hrátkám využijete vliv sextilu mezi Lunou a Uranem, který prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Vrcholí sice v 00.27 hodin, ale jeho vliv obestře celou noc i ráno. Pokud vás v noci probudí milostné touhy, klidně partnera vzbuďte. Je naprosto jisté, že se zlobit nebude.

Vodnář

Kvůli tomu, abyste partnera svedly, jste odhodlané udělat opravdu hodně. Potíž je v tom, že to na něho nezabere tak, jak si představujete. Kdybyste se ho zeptaly, co se děje, patrně by vám odpověděl něco v tom smyslu, že je na vašem strojeném chování vidět, že vám nejde od srdce. Vy byste se s ním nehádaly, protože má pravdu.

Ryby

Nepřemýšlejte nad tím, zda máte dávat miláčkovi city najevo intenzivněji než dosud. Byla by to zbytečná ztráta času. Když odpoledne nebo večer správně využijete energii sextilu mezi Lunou a Plutem, zjistíte, že mu erotické představy servírujete přesně tak, aby ho vzrušovaly, ale nevyděsily.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám