Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 23. 8.

Foto: ASDF_MEDIA, Shutterstock.com

Foto: ASDF_MEDIA, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se v miláčkovi nevyznáte, nemusí to být vaše chyba. Nejspíš se schválně vyjadřuje tak, abyste si z jeho slov mohly vybrat téměř cokoli. Hlavně nedovolte, aby vás vyvedl z míry. Naléhejte, ať mluví jasně, nebo ve vlastním zájmu mlčí. Snad jedinou výjimkou budou náznaky, že by se moc rád pomiloval. To pochopíte hned. Sice se na sebe zlobíte, že ustupujete jeho stylu vyjadřování a chování, ale když si představíte, o kolik času by vás připravila debata na toto téma, raději se urychleně přesunete do ložnice.

Článek

Beran

Vhodná chvíle na sex nastává kolem 18.44 hodin. Luna se dostává do opozice s Marsem a vás mimoděk napadne, že vám trocha erotiky udělá moc dobře. Pokud máte v tomto čase miláčka po ruce, klidně a naprosto bez rozpaků ho sveďte. Klidně mu řekněte, že nemá otálet, protože později už při chuti být nemusíte.

Býk

I když si ráno myslíte, že máte ohledně lásky naprosto jasno a nic vám nemůže vyrazit dech. Už odpoledne můžete zjistit, že jste na velkém omylu. Sextil mezi Lunou a Uranem, který vrcholí v 17.06 hodin, se vám postará o překvapení těžkého kalibru. Můžete dokonce zvažovat, že hned všeho necháte a půjdete za hlasem svého srdce, jemuž nedokážete odolat.

Blíženci

Zatímco ráno proběhne v klidu, odpoledne může vypadat jinak. Náročný bude i večer, kdy se potýkáte s vlivem opozice mezi Lunou a Marsem. Všechno, co vám miláček oznámí, berte s rezervou. Když si připomenete situace, kdy jste mu pověděly něco, čeho jste pak trpce litovaly, bude to pro vás snazší. Kdybyste místo neplodných debat dali přednost sexu, zasloužíte si pochvalu.

Rak

Zejména v lásce a ve vztazích vůbec je potřeba, abyste důsledně rozlišovaly fantazii od reality. V partnerových slovech nehledejte žádné jinotaje, ale snažte se vnímat to, co tím opravdu myslí. I díky tomu vám dojde, že ho opravdu ani nenapadne, aby hledal nějaké erotické dobrodružství, když má doma krásnou a náruživou ženu. Uklidníte se a zase vám bude hej.

Lev

Při trigonu mezi Venuší a Saturnem ve vašem partnerském sektoru vás v milostných sférách čeká nejedno překvapení. Je docela možné, že miláček vyrukuje s tím, že mu dosavadní způsob vašeho soužití nevyhovuje a že by chtěl víc jistot. Budete doslova v šoku, protože právě on dosud závazky všeho druhu ze zásady odmítal.

Panna

V lásce naznačujte, ale nic neříkejte naplno. Miláček to sice nahlas nevysloví, ale trochu romantického tajemství uvítá. Nutně potřebuje cítit, že o něho usilujete, jenže to z hrdosti nedáváte najevo. Vy to sice tak jednoznačně nastavené nemáte, ale jeho přání mu celkem ochotně splníte.

Váhy

To, že vás někdo při setkání obejme a políbí, berte jako přátelské gesto a nikoli výzvu k důvěrnému sblížení. Rozvážně počkejte, jak se bude vaše komunikace vyvíjet. Mezitím se rozhodněte, jak budete na případné návrhy reagovat. Bude z toho docela zajímavé, a navíc vzrušující odpoledne, byť se prozatím vše bude odehrávat jen ve vaší fantazii.

Štír

Zejména kolem 17.06 hodin, kdy se Luna dostává do sextilu s Uranem, se nerozpakujete podstoupit vyložená rizika. Když se vám někdo zalíbí, nebo si uvědomíte, že vás fyzicky přitahuje, vyšlete jasný signál, aniž byste přemýšlely, co to způsobí. Velice rychle si však ověříte, že právě důsledkům svých činů jste měly věnovat zvýšenou pozornost.

Střelec

I kdybyste neměly čas vůbec na nic, na sex si ho udělat musíte. Při trigonu mezi Venuší a Saturnem navíc přesně nevíte, zda po milování toužíte víc vy, nebo partner. V každém případě vás čeká vášnivý večer. Vlastně neztrácejte čas a začněte s odváženými doteky, líbáním a mazlením hned, jakmile trigon v 14.49 hodin vyvrcholí. Naštěstí k tomu máte podmínky, nebo si je prostě vytvoříte.

Kozoroh

Některé věci jsou jednodušší, než na první pohled vypadají. Když se vám někdo zamlouvá, klidně mu to řekněte. Bude překvapený, ale nakonec přizná, že jste mu poskytly přesně ten podnět, který potřeboval, protože si první krok netroufal udělat. V sexu tak váhavý naštěstí nebude. V posteli ho budete muset spíš krotit, abyste se sladili ohledně intenzity vzrušení.

Vodnář

Sex vás náramně baví. Díky trigonu mezi Venuší a Saturnem si můžete být jisté, že bude probíhat přesně tak, aby vám i miláčkovi přinesl maximální potěšení. Předem byste si však měly uvědomit, že není vhodný čas na nějaké erotické experimenty ani nezvyklé sexuální pozice. Raději byste měli vsadit na klasiku, která vám oběma vyhovuje, těší vás a spolehlivě vede k orgasmu.

Ryby

Ohledně svých citů dosud nemáte jasno. Velice dobře si uvědomujete, že člověk, který vám lásku nabízí, by se k vám dokonale hodil. Přesto vám něco dělá starosti. Patrně vám dochází, že je to hlas rozumu a chemie mezi vámi nefunguje tak, jak byste si představovaly. Zkuste hrát o čas, abyste se mohly rozhodnout, co podniknete dál.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám