Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 25. 10.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když chcete něco vědět nebo si ověřit nějakou informaci, otázku budete muset položit několikrát. Miláček totiž bude kličkovat, slovně manévrovat, jen aby nemusel s pravdou ven. Tím se nenechte odradit, použijte „ženské zbraně“ a zjistíte všechno, co potřebujete. Večer ovšem neplýtvejte energií, jelikož vůči erotickému vábení bude imunní. Dojde-li na sex, tak až tehdy, když po něm zatouží on. Nerozčilujte se, brzy se karta obrátí.

Článek

Beran 

Ať se pro projevy touhy rozhodnete kdykoli, můžete si být jisté, že vám zkusí odolávat, ale neodolá. Vzrušující zážitky si pojistíte tím, že se mnohem víc soustředíte na partnera a souzvuk vašich těl i duší. O tom, zda vás dostatečně miluje, nepřemýšlejte. V krajním případě si můžete říct, že kdyby vás nemiloval, tak by s vámi nebyl.

Býk

Harmonická Luna ve vašem sektoru peněz vlastních vás dostane do zvláštní situace. Zjistíte, že člověk, který se o vás uchází, je na tom finančně podstatně lépe, než jste si myslely. Napadne vás, že byste měly být rády, ale ve skutečnosti jste na rozpacích. Máte strach, aby to, co k němu cítíte, a následné erotické prožitky neovlivňoval stav jeho bankovního konta.

Blíženci

Ohledně lásky máte sklony dělat si zbytečné starosti. Kdybyste se zejména dnes, kdy je Luna ve vašem znamení, rozhodly, že všechno necháte volně plynout, nebudete se stresovat. Pokud se vám ještě povede využít trigon mezi Lunou a Marsem, jenž vrcholí v 16.12 hodin, mílovými kroky směřujete k mimořádně vzrušujícímu milování, které bude korunované orgasmy.

Rak

Pocit, že máte s partnerem na sex podstatně méně času, než si představujete, je stále intenzivnější. Právě proto je potřeba, abyste s tím něco udělaly. Dnešní Luna ve vašem sektoru majetku a věcí skrytých vám v tom pomůže. Budete-li chtít, můžete si třeba zahrát na milence, kteří vědí, že se už nikdy víc nesetkají. Při troše snahy z toho bude mimořádně vášnivá noc. Navíc miláčka poznáte v jiné podobě, než jste zvyklé.

Lev

Předpoklady ohledně erotického života se spíš nenaplní. Vaši spokojenost to však v žádném případě nenaruší. Díky trigonu mezi Lunou a Jupiterem ve vašem partnerském sektoru si sex užijete tak, jako už dlouho ne. Konečně si uvědomíte, že v posteli se musíte soustředit výhradně na miláčka, jeho sny a potřeby, dále na vlastní uspokojení, ale všechny starosti nechat za dveřmi ložnice.

Panna 

Při Luně v Blížencích vás partner sice může rozčilovat, ale to váš erotický život nesmí poznamenat. Klidně si přiznejte, třeba to i řekněte nahlas, že jeho objetí nutně potřebujete a že si neumíte představit život bez sexu. Je to spolehlivý způsob, kterým upustíte přebytečnou negativní energii. Tu pozitivní následně soustředíte tak, abyste uskutečnily všechno, co je pro vás důležité a podstatné.

Váhy

Když vám miláček začne vytýkat, že v poslední době sex zanedbáváte, takže byste v tomto směru měli přidat, můžete se leda pousmát. Dobře víte, že o tom sice může krásně a přesvědčivě řečnit, ale intenzivnější tempo nezvládne. Naštěstí jste chápavé, proto mu to nahlas neřeknete, ale celou záležitost diplomaticky zahrajete do autu.

Štír

Strategii na získání člověka, který vám dosud odolával, si musíte pořádně promyslet. Tím spíš, pokud se tvářil, jako by ani netušil, o co vám jde. Než s tím pořádně začnete, uvažujte, proč ho vlastně tak moc chcete. Kdybyste usoudily, že jenom proto, že vám připomíná vaši první lásku, je to sice pochopitelné, ale dostatečný důvod to rozhodně není. Když nad celou záležitostí a zejména nad jejím dopadem na váš život budete ještě chvíli přemýšlet, třeba dojdete k závěru, že dotyčný nestojí za námahu.

Střelec

Ohledně sexu máte jasno. Vy víte, jak to máte rády, a miláček si umínil, že se vám pokusí vyhovět. Výsledek sice nebude úplně ideální, ale to nevadí. Kvitujete to dokonce s povděkem. Uvědomujete si, že při existenci drobných, vesměs roztomilých chybiček, se otevírá prostor, abyste se je společně snažili odstranit. Máte na to čas i chuť, takže vám nic nestojí v cestě.

Kozoroh

Při Luně v Blížencích potřebujete do sexu začlenit mnohem víc komunikace. Kdybyste se rozhodly, že v rámci vylepšování vztahu v sobě probudíte romantičky, půjde to hravě. To, že jste dosud miláčkovi nepsaly básně, ve kterých byste opěvovaly společně strávené chvíle, přece neznamená, že to nemůžete zkusit. Uvidíte, že vám veršování půjde od ruky a on bude dojatý.

Vodnář

Při Luně, která se až do 23.00 hodin pohybuje vaším sektorem lásky a romantiky, se vám v milostných sférách bude dařit. K tomu, abyste někoho získaly, nemusíte vyvíjet zvláštní snahu. Stačí, když se rozpustile podíváte a líbezně se usmějete. Pak to půjde samo. Navíc rychlostí, která vás vyvede z míry, a navíc vás ujistí, že jste stále sexy a žádoucí.

Ryby

Člověk, který chce získat vaši pozornost, to udělá způsobem, který by vás měl podle jeho názoru pobavit, ale místo toho vás rozčiluje. Když se následně začne vychloubat, s kolika ženami měl pletky a jaký byl v posteli kabrňák, zprotiví se vám úplně. Při první příležitosti jeho řečnění přerušíte a upozorníte ho, že vás si na seznam milenek rozhodně nepřipíše.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám