Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 27. 12.

Foto: Inna Vlasova, Shutterstock.com

Foto: Inna Vlasova, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro důvěrné hrátky se rozhodnete poměrně rychle a bez zbytečného přemýšlení. Určitě však miláčkovi neříkejte, že sex berete jako účinný způsob, jak se zbavíte stresu, který na vás po svátcích dolehl. Sice vás z toho podezírá, nicméně kdyby to zaznělo nahlas, asi by se urazil. A to vůbec netuší, že sníte o sexu s tajným ctitelem… Z mnoha důvodů si na to však necháte zajít chuť.

Článek

Beran 

Kdybyste s partnerem byli doma, měli byste se do ústraní uchýlit kolem 11.06 hodin. Využili byste tak Lunu ze svého partnerského sektoru a trigon, který tvoří s vaším vládcem Marsem. Oběd by byl sice trochu později, ale to nevadí. Když musíte být v práci, pošlete partnerovi alespoň eroticky laděnou zprávu.

Býk

Miláček chce vědět, co s ním zamýšlíte a jaké místo jste mu ve svém životě určily. Kolem poledne to začne řešit. Dává jasné a jednoznačné otázky a chce jasné a jednoznačné odpovědi. Vy sice můžete zkoušet hrát o čas, ale je vám jasné, že tato taktika nebude dlouho zabírat. Pokud se ho pokusíte umlčet líbáním a ukonejšit sexem, bude to příjemné, jenže se poté začne vyptávat ještě usilovněji.

Blíženci

Když chcete využít všechny svoje i miláčkovy erotické talenty naplno, měly byste se činit kolem 13.56 hodin. Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky je v trigonu se Saturnem. Vaše milování bude sice klasické, ale v tom nejlepším slova smyslu, takže si ho parádně užijete. Díky dobře ozářenému Saturnu miláček vydrží erotické tempo podstatně déle než obvykle.

Rak

Pozor si dávejte na muže, kteří se vám začnou svěřovat a stýskat si na svůj komplikovaný a zpackaný život. Když říkají, že jim nikdo nerozumí a nikdo je nechápe, můžou mít pravdu. Zapomenou však dodat, že si za to z valné části můžou sami. Než se rozhodnete, zda sex bude, nebo nebude, měly byste ujasnit, co si o nich myslíte.

Lev

O tom, že byste využívaly manipulaci, vůbec neuvažujete. Dobře víte, že by podobné jednání z vaší strany vypadalo velice nevěrohodně. Když ale po miláčkovi v oblasti sexu něco chcete, dokážete o to požádat tak neodolatelným způsobem, že udělá všechno pro to, aby vaše přání dokázal splnit co nejrychleji a ve špičkové kvalitě.

Panna

Konečně je mezi vámi jasno a příjemně. Dokonce i legrácky, které si jeden z druhého děláte, si dokážete náležitě užít. Oba konstatujete, že byste s někým jiným měli život možná klidnější, ale nikdy byste se tak výtečně nepobavili. O tom, že by nebylo zdaleka tak vášnivé milování, ani nemluvě.

Váhy 

Miláček patří k lidem, kteří vás v žádném případě nenechají zahálet. Když je doma, bude k erotickým hrátkám připravený skoro pořád. A pokud bude v práci, neopomene vám každou chvíli poslat zprávičku na téma svých erotických fantazií, a jak se těší, až je po návratu domů promění ve skutek.

Štír

S láskou si poradit dokážete. Pokud má někdo dojem, že kvůli jeho citům potlačíte všechno, co je pro vás důležité, dokážete mu slušně, leč velmi důrazně vysvětlit, že se v této záležitosti zásadně plete. Navíc mu dáte najevo, že je v sexu sice hodně dobrý, ale ani kvůli tomu nepopřete samy sebe.

Střelec

Člověk, který se rozhodne, že vás získá, pro to udělá naprosto všechno, co se jen dá. Zprvu se tím budete dobře bavit, ale pak vám dojde, že tlačí až moc na pilu. Když se na něj a jeho dosavadní vztahy trochu poptáte, zjistíte, že se o tohoto jedince raději obejdete. Navíc jste si poměrně jisté, že byste spolu neladili ani v posteli.

Kozoroh

Kdybyste se víc orientovaly na sex a méně na práci, bude to vynikající. I když miláček nahlas neřekne ani slovo, nutně potřebuje vědět, že vám na něm záleží a že vás erotický život uspokojuje. Pokud mu to dokážete dát najevo, nic jiného pro vylepšení vztahu udělat nemusíte.

Vodnář

Pocit, že se s láskou nedá nic dělat, není na místě. Předem se samy sebe zeptejte, zda s ní něco vůbec dělat chcete. Pokud svůj nynější stav vnímáte jako něco, co není sice ideální, ale co vám nijak zásadně nevadí, bude lepší, když zatím všechno necháte tak, jak to je. Čas ukáže, zda a co byste měly měnit.

Ryby

Můžete si vybrat, zda na sebe necháte dnešní Lunu působit jako planetu, která má pod palcem cizí peníze, nebo takovou, která ovlivňuje erotický a sexuální život. Potíž je v tom, že obě oblasti najednou obsáhnout nezvládnete. Když nevíte, co máte udělat, nezbude, než abyste si hodily korunou.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám