Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 31. 1.

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je potřeba, abyste v lásce udělaly první krok. Miláček musí vědět, že vám na něm záleží. V posteli ovšem iniciativu nechte na něm, aby dal průchod emocím a fantaziím. Překvapí vás, jelikož bude myslet víc na vás než na sebe a vlastní uspokojení. Jestli se o vás mluví v souvislosti se zadaným jedincem, vůbec to neřešte. Čím méně se k tomu budete vyjadřovat, tím dřív drby odezní.

Článek

Beran 

Pocit, že vás miláček nebere dostatečně vážně, můžete mít ráno. Během dopoledne se však stane něco, co ho přiměje, aby přiznal, že jste ve sporné záležitosti měly pravdu vy. Večer plně ovládne Luna ve vašem sektoru přátel, tak proberte všechno důležité, co se staví mezi vás. Na sex patrně nedojde, ale to vám vrásky nenadělá.

Býk

Přestože nesnášíte časné ranní vstávání, měly byste udělat výjimku. Využijete tak konjunkci mezi Lunou a Plutem, která vrcholí v 5.45 hodin. Miláčkovi díky tomu nabídnete neobyčejně vášnivý start do nového dne i týdne. Bude sice překvapený, ale na závěr vaše smyslné snažení vyhodnotí jako to nejlepší, co se mohlo přihodit.

Blíženci

Ranní milování nedopadne vůbec, nebo podle vašich představ. Nepanikařte, to se přece stává. Rozčilovat se kvůli tomu opravdu nemusíte. Když si počkáte na příznivé večerní konstelace, všechno doženete. Přitom nemusíte vytvářet nějakou speciální, erotikou nasycenou atmosféru. Miláček se tohoto ujme sám a poradí si s tím na výbornou.

Rak

Sex pro vás zejména ráno a dopoledne znamená šanci nejen posílit váš vztah, ale také odstartovat otevřenou komunikaci. Kdybyste dokázaly využít energii konjunkce mezi Lunou a Merkurem, můžete si s partnerem hezky popovídat, jelikož bude po milování vláčný a upřímný. Mimo jiné se dozvíte to, co vám původně vůbec nechtěl říct.

Lev

Luna, která prochází vaším partnerským sektorem, bude celý den bez aspektů. Umožní, abyste miláčkovi věnovaly maximální pozornost a otevřely svoje srdce dokořán. Naštěstí vás k tomu nemusí pobízet. Velice dobře si uvědomujete, že vnímavost, pochopení a sexuální zájem ke štěstí vyloženě potřebuje. Přes den se tedy soustředíte na jeho psychiku a v noci na jeho tělo.

Panna

Když zjistíte, že vás miláček v lásce a ve vztazích nenápadně testuje, nerozčílíte se, ale vezmete to s úsměvem. Chápete, že potřebuje jistotu a hmatatelné důkazy, že ho milujete. Po jeho dosavadních citových prohrách je to celkem pochopitelné. Než mu vysvětlíte, že vás zkoušet nemusí, protože to s ním myslíte vážně, bude to chvíli trvat.

Váhy 

To, co mezi vámi a partnerem aktuálně probíhá, můžete označit jako kategorický konec, nebo naopak nový začátek. Záleží na úhlu pohledu… Kdybyste ranní konjunkci Luny s Plutem využily k ukončení toho, co vám nevyhovuje, a následný restart, můžete si gratulovat. Potom Luna přechází do vašeho sektoru lásky a romantiky, takže vám nabídne šance i na vylepšení erotických radovánek.

Štír

Do vztahu se snažte zakomponovat co nejvíc pohody a klidu. I kdyby vám instinkt našeptával, že vaše soužití potřebuje okořenit žárlivostí nebo hádkou, nedělejte to. Příznivá a harmonická atmosféra, k níž jste se konečně dopracovali, je přece tuze příjemná. Odpolední idylka navíc povede k večernímu milování, které vás příjemně zklidní a unaví, takže zapomenete na nesmyslné nápady.

Střelec

Měly byste se uklidnit a z hlavy vypudit pochybnosti, které se týkají partnerovy věrnosti. Pokud máte pocit, že ho zajímá nějaká jiná, nic nepodnikejte, ale jen situaci monitorujte. Na to, abyste do vztahu zaváděly libovolné změny, bude zítřek mnohem vhodnější. Kdybyste se překonaly a večer pojaly ve vášnivém stylu, zbavíte se dotěrných myšlenek už dnes.

Kozoroh

To, že vás miláček rozčiluje, vaše city nepoznamená. Jeho erotické kouzlo, které na vás spolehlivě působí, to nijak neohrozí. Naopak… Ve dne si sice můžete myslet, že se chová nemožně a že vás schválně provokuje. Večer, kdy veškerou energii promění na touhu se s vámi pomilovat, jeho výstřední jednání naopak oceníte.

Vodnář

Na lásku a její všestranné projevy máte nejen čas, ale i náladu. Lunu ve vašem znamení až do půlnoci neovlivňují žádné jiné planety, což znamená, že ji můžete využít jen a pouze pro sebe. Když miláčkovi nastíníte erotická přání, nejdřív se podiví, ale pak usoudí, že byste to mohli, či spíš měli vyzkoušet.

Ryby

Neustále přemýšlíte, zda si máte dělat starosti kvůli miláčkovi a jeho poněkud zvláštnímu chování. Když ho budete zejména dopoledne důkladně pozorovat, dojde vám, že opravdu žárlit nemusíte. Zjistíte, že na internetu nehledá novou známost ani erotické dobrodružství, nýbrž lepší práci.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám