Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 5. července

Foto: Nomad_Soul, Shutterstock.com

Foto: Nomad_Soul, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Souhrou náhod se dozvíte, jak to s jistou záležitostí bylo doopravdy. Zachováte se tak, jak by od vás čekal málokdo. Připadne vám tím pádem hlavní role v událostech, které však neovlivníte vůlí, natož rozčilováním. Nezbývá než vyčkat, až se vypjaté období přežene. Zdá se, že se všemu s odstupem času s miláčkem upřímně zasmějete.

Článek

Beran

Samy nevíte, zda vás miláčkovy proslovy, že byste si měli častěji a intenzivněji dávat lásku najevo, spíš baví, nebo rozčilují. Zpočátku to necháte bez připomínek, ale nakonec nevydržíte a přímo se ho zeptáte, proč se sám neřídí tím, co hlásá. Bude velice překvapený. Možná se dozvíte, že on je přece coby milenec dokonalý, a jediný, kdo to nechápe, jste vy.

Býk

Když vás partner začne nabádat, abyste se pro klid v rodině zřekly dlouholetého kamaráda a přerušily s ním veškeré styky, máte zprvu pocit, že si dělá legraci. Jakmile si ověříte, že to myslí vážně, upřímně se naštvete. To, co miláčkovi řeknete, vám půjde přímo ze srdce, a je jisté, že se mu to líbit nebude. Mimo jiné mu připomenete, že když on si nedokáže představit ryzí přátelství mezi mužem a ženou, tak je to jeho problém.

Blíženci

Kdybyste měly v plánu erotický úlet, máte zelenou. Bez obav můžete učinit první krok. Když však už budete skoro rozhodnuté, je pravděpodobné, že se stane něco, co vaše odhodlání na poslední chvíli zvrátí. Stávající partner se nejspíš zachová tak, že usoudíte, že je vlastně ze všech nejlepší, takže nikoho jiného hledat nemusíte a nepotřebujete.

Rak

Ohledně lásky máte naprosto jasno, s postojem k sexu to už tak jednoduché není. Právě proto by bylo dobré, abyste dopoledne, kdy nastupuje sextil mezi Lunou a Neptunem, využily právě k milování. Miláček bude nejdřív překvapený a potom nadšený. Konečně mu dojde, že když budete spokojené a uspokojené díky němu, nebudete mít tendenci pokukovat po jiných.

Lev

Na to, abyste koketovaly a někoho vábily, vás zrovna neužije. Kdybyste byly k sobě upřímné, řeknete si, že to vnímáte jako ztrátu času. Pokud vás někdo chce, měl by se chovat tak, abyste si toho všimly a mohly náležitě reagovat. Kvůli člověku, který se pořád drží zpátky, se rozhodně nehodláte rozčilovat. Vyhodnotíte ho jako hlupáka, který si vaše city ani snahy o sblížení nezaslouží.

Panna

Na sex bude ideální večer. Využijete tak nejen doznívající energii trigonu mezi Lunou a Plutem, ale i nastupující sextil Slunce s Uranem. Počítejte však s tím, že miláčka překvapíte. Pokud se někdy domníval, že Panny jsou spíš odměřené, chladné a radost ze sexu si neumějí pořádně vychutnat, musí konstatovat, že to je holý nesmysl.

Váhy

Potíže můžou být s miláčkem, jelikož se začne projevovat majetnicky v domnění, že na to má svaté právo. I když se ovládáte, bude na vás vidět, že se vám takové jednání ani trochu nelíbí. Bude překvapený. Dokonce vám sdělí, že jste tím pádem výjimka. Dozvíte se, že jeho předchozí známosti byly podobným přístupem nadšené. Můžete utrousit něco jízlivého v tom smyslu, že rozhodně neplujete s davem.

Štír

Nemusíte se obávat, sex proběhne a bude fajn. Díky harmonické Luně ve vašem partnerském sektoru vás v tomto ohledu dokonce čeká příjemné překvapení. Miláček si bude vyloženě užívat toho, že nikam nepospícháte a máte na sebe dost času. Vy si zase vychutnáte něhu, hýčkání a nejspíš také opakované orgasmy.

Střelec

Vypadá to, že k sexu budete muset miláčka přemlouvat a motivovat. Až za chvíli vám dojde, že nezájem jen hraje a předstírá. Ve skutečnosti se chce pomilovat stejně jako vy. Taky ale chce, abyste mu opakovaly, že jeho objetí nutně ke štěstí potřebujete. Jakmile pochopíte, o co mu opravdu jde, řeknete mu všechno, co chce slyšet, a možná něco navíc.

Kozoroh

O tom, jak jste se s partnerem dali dohromady, se s nikým nebavte, a hlavně nic nikomu nevysvětlujte. Kdybyste řekly pravdu, stejně by vám nevěřili. Nikdo by nepochopil, že jste váš vydařený vztah mohli začít tak divoce, díky souhrám náhod, nebo dokonce malérem. Pokud pocítíte touhu se k tomuto tématu vyjádřit, omezte se obecné fráze ve smyslu, že to byl osud.

Vodnář

O sexuálním napětí, které mezi vámi panuje, se s partnerem nebavte. Patrně by vám začal oponovat s tím, že si jen vymýšlíte něco, co nemá se skutečností nic společného. Měly byste však dbát na to, abyste si odpoledne vyčlenili alespoň trochu času, který můžete strávit spolu, a nikdo vás nebude rušit. Je to jediný způsob, jak atmosféru uvolníte.

Ryby

Ohledně lásky máte jasno. Opravdu nevidíte důvod, proč byste měly ztrácet čas s někým, kdo si neumí a nedokáže poradit s vlastním životem. Jeho příbuzní a známí vám sice můžou tvrdit, že to z vaší strany bude dobrý skutek, ale to vám může být jedno. Doby, kdy jste se obětovaly kvůli něčemu, co se vás přímo netýká, jsou už dávno pryč.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám