Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 6. 12.

Foto: Rido, Shutterstock.com

Foto: Rido, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nápady miláčka jsou sice skvělé, ale vzhledem k časové tísni nereálné. Hlavně nedovolte, aby se zase ponořil do snění. Jakmile začne vymýšlet způsoby, jak by se to a ono dalo ještě do svátků stihnout, nejspíš vás přesvědčí o své pravdě. Jelikož vám oběma z toho půjde hlava kolem, buď se k sexu postavíte jako k povinnosti, nebo se mu vyhnete. Navzájem se však ujistíte, že si vášnivé milování co nejdřív vynahradíte.

Článek

Beran 

Při Luně v Kozorohu to s láskou není jednoduché. Když budete miláčkovi dávat city najevo, zeptá se, co chcete, že jste na něho tak milé. Když budete skoupé na vyznání, vytkne vám, že vás už vůbec nezajímá. Na balancování na hranici mezi těmito extrémy nemáte náladu. Kdybyste názorové přestřelky raději oba nahradili milováním beze slov, váš vztah to posílí.

Býk

Velice příjemný bude ranní sex. Proběhne pod patronací trigonu mezi Lunou a Uranem a bude stát za to. I kdyby měl miláček pocit, že děsně pospíchá, takže musí urychleně vyskočit z postele, roztomile mu připomeňte, že i rychlovka vám oběma dodá energii na celý den. Po takové argumentaci se vašim touhám moc rád podvolí.

Blíženci

Spory s partnerem ohledně sexu probíhají naštěstí spíš v žertovné rovině. Navzájem si vyčítáte nedostatek, nebo naopak přebytek erotické energie a oba se tomu zasmějete. Dejte si však pozor na to, ať se v tomto duchu nešpičkujete na veřejnosti. Někteří jedinci v blízkém okolí váš svérázný způsob vtipkování nepochopí a budou si o vás dělat starosti.

Rak

Osoba, která vám dohazuje svého příbuzného, známého nebo kolegu, to myslí dobře. Těžko jí budete vysvětlovat, že jste single proto, že chcete, takže o seznámení nestojíte. Nicméně ve vlastním zájmu byste setkání neměly šmahem zavrhnout. Luna ve vašem partnerském sektoru je příznivě ozářená a podobným akcím vyloženě přeje. Zda si padnete do oka, to je prozatím ve hvězdách…

Lev

Partnerská komunikace bude sice intenzivní, ale valné výsledky nepřinese. Kdybyste se rozhodly, že spolu nebudete mluvit, ale zkusíte si sdělovat svoje postoje a představy prostřednictvím doteků a dalších neverbálních signálů, bude to účinnější i zábavnější. Jen tak se totiž dokážete soustředit na to, co je ve vašem vztahu opravdu podstatné a co vaše životy jedinečným stylem obohacuje.

Panna

Sextil mezi Merkurem ve vašem sektoru komunikace a Luny v Kozorohu vám v lásce pomůže víc, než si umíte představit. Najednou pochopíte, že na to, abyste získaly srdce člověka, jehož považujete za nedosažitelného, musíte mít především odvahu. Když přidáte erotické dovednosti a sebejistotu, kterou vám planety v hojné míře dodají, bude váš rychle a nadlouho.

Váhy

Při sextilu mezi Marsem a Plutem nebudete na rozdíl od miláčka zrovna překypovat erotickým nadšením. Rýsuje se tedy obvyklý scénář, kdy on vás bude přemlouvat, ale vy budete dělat drahoty. To, že byste něco přepískly, naštěstí nehrozí. Oba víte, že je to jenom hra, která vás baví a zajistí vám příjemný večer.

Štír

Při sextilu mezi Marsem a Plutem ve vašem sektoru komunikace se můžete těšit na intimní zážitky, které vás vlastně budou provázet celý den. Když vám partner během dopoledne pošle eroticky laděnou zprávu, velice vás potěší. Pokud mu odpovíte v tom smyslu, že se už nemůžete dočkat, až své sliby promění v realitu, nadchnete zase vy jeho.

Střelec

Při Luně v Kozorohu si musíte sex naplánovat stejně jako ostatní důležité činnosti. Za stávajících planetárních podmínek není jiná cesta možná. Pokud se chcete pomilovat, musíte přesně vědět, kdy skončíte se vším ostatním a můžete se začít věnovat sami sobě. Hlavně si dávejte pozor, abyste se do práce nepustily s takovou vervou, že zapomenete na čas a miláček mezitím usne.

Kozoroh

Sextil mezi Plutem ve vašem znamení a Marsem ve vašem sektoru přátel vám nachystá náramné překvapení. Když se o vaši erotickou přízeň začne znovu ucházet kamarád, jehož jste už několikrát odmítly, tentokrát nejspíš jeho milostnému vábení neodoláte. A když bude chtít, klidně s ním strávíte už dnešní noc.

Vodnář

Při dnešních aspektech se můžete několikrát přistihnout při tom, že uvažujete o tajném milostném dobrodružství, nebo aspoň o flirtování. I když máte chuť jít do toho, musíte zapřemýšlet o tom, koho jste si vytipovaly. Pokud je to člověk, který na sebe neprozradí jen to, co opravdu neví, měly byste si svůj plán ještě rozmyslet. Sex by byl sice vynikající, ale vaše pletky by probírali snad všichni kolem.

Ryby

Úvahy o tom, proč a zda miláčka opravdu milujete, můžou být sice naléhavé, ale jsou vyloženě škodlivé. Naštěstí máte rozum a víte, že jakmile ve vztahu objevíte něco objektivního a rozumem zdůvodnitelného, city musejí stranou, což není dobře. Čím méně budete o smyslu života a vaší lásky přemýšlet, tím to mezi vámi bude lepší.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám