Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 8. 11.

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pod vlivem nečekaných událostí můžete i prkotiny rozebírat do nejmenších detailů. Když ale miláčka začnete opakovaně drtit všetečnými a nepodstatnými dotazy, na něco údajně neodkladného se vymluví a zmizí. Stejně tak se stáhne do sebe, pokud nachystáte libovolné překvapení. Raději se tedy držte ověřených a zažitých rituálů, a to zejména v posteli, jelikož ho každé vybočení znejistí.

Článek

Beran 

Vše zprvu nasvědčovalo tomu, že začátek týdne bude veskrze pracovní, takže jste nejspíš s milováním vůbec nepočítaly. Situace se však radikálně změní později večer, kdy se Luna dostane do trigonu s Uranem. Spontánně se rozhodnete pro sex, který bude sice rychlý, ale zároveň příjemný. Bude prostě stát za to.

Býk

Máte se nač těšit. Partner si někde přečetl, že sex slouží k udržování fyzické kondice, a tak se rozhodl, že se mu bude věnovat naplno a častěji než dosud. Legrace nastane už ráno, kdy vám pod vlivem trigonu mezi Lunou a Merkurem začne vysvětlovat, že s ním musíte držet tempo. Je možné, že přitom budete trousit „moudra“ ve stylu, že se díky pravidelnému sexu hubne.

Blíženci

To, že si s miláčkem potřebujete něco vyjasnit, ještě neznamená, že to musíte dělat hned. S ohledem na erotický soulad bude lepší, když komunikaci omezíte na vzájemné ujišťování, že jste spolu šťastní. Případně můžete vymýšlet večerní program s erotickým zaměřením. Všechno ostatní je zbytečné a navíc.

Rak

Optimální doba na sex nastane kolem 6.20 hodin. Při konjunkci Luny s Venuší byste se vůbec nemusely snažit, a přesto by z vás byly milenky snů. Navíc se můžete plně spolehnout na partnera a jeho erotickou vynalézavost. Pokud to jen trochu půjde, zaměňte ranní kávu právě za milování. Naladí vás na celý den, ostatně kávu si můžete dát až v práci…

Lev

Ohledně sexu máte jasno. Sice vás nijak zvlášť neláká, ale protože víte, že o intimnosti miláček stojí, umíníte si, že si taky užijete. Naštěstí váš drahý pochopí, že se o vás musí snažit víc než obvykle. Vy se tedy můžete těšit na mazlení, vroucí polibky, něžné doteky, nebo dokonce laškování pod sprchou nebo erotickou masáž.

Panna

Když chcete miláčkovi dát najevo svou lásku, ale přitom nechcete, aby ho byť jenom napadlo, že si z něho utahujete, svoje vyznání načasujte kolem 8.14 hodin. Využijete tak energii sextilu mezi Lunou a Merkurem. S vesmírnou pomocí najdete ta pravá slova i v situaci, kdy byste jindy zaraženě mlčely.

Váhy

Nejspíš zjistíte, že jako jediné můžete dotyčného varovat před nebezpečím, které vyplývá z jeho nového partnerského vztahu. Musíte to udělat, ale zároveň mu vysvětlit důvody, které vás k tomu vedou. Jinak by mohl usoudit, že ho chcete získat pro sebe, a proto haníte jeho vyvolenou. Něco málo na tom možná bude, ovšem vaše výhrady se skutečně zakládají na pravdě.

Štír

Přílišná porce erotické fantazie se může obrátit proti vám. Pokud máte nového partnera a je poněkud podezíravý, může to vygradovat do ostřejší výměny názorů. Docela klidně totiž začnou padat otázky typu, kde jste se naučily to, čím ho okouzlujete a tolik vzrušujete. Zdroj svého milostného umění mu rozhodně neprozrazujte, jelikož bude žárlit ještě víc.

Střelec

Při Luně v Kozorohu nemůžete od miláčka čekat vynalézavost ani originalitu při svádění. Můžete se ale spolehnout na to, že bude mít mimořádnou výdrž. Kdybyste se tedy rozhodly, že vsadíte na trpělivost, užijete si parádní sex. V 22.49 hodin, kdy se Luna dostává do trigonu s Uranem, se tempo milování zrychlí, takže se přece jen následně vyspíte dorůžova.

Kozoroh

Budete si pomyslně gratulovat, že máte k lásce a způsobu vyjadřování citů realistický postoj. Po miláčkovi ohnivá vyznání nevyžadujete. Naprosto vám stačí, že vás pohladí, políbí, obejme a podobně. Tato zdánlivě banální gesta pro vás však znamenají víc než prázdná slova.

Vodnář

Můžete se pustit do všeho, co vás jenom napadne. Přednost však dávejte činnostem, které jsou příjemné, a hlavně vzrušující. Kdybyste chtěly dnešek využít k hledání milence, máte zelenou. Máte totiž šanci narazit na člověka, který stejně jako vy nechce ohrozit stávající svazek, nicméně touží po intenzivních sexuálních zážitcích.

Ryby

Zkuste se v lásce chovat jinak, než míváte ve zvyku. Kdybyste zvolily roli zdrženlivější a vnímavé bytosti, vyvolá to vítanou rovnováhu mezi vámi a partnerem. Tím, že se stáhnete do pozadí, mu poskytnete čas a prostor, aby se mohl projevit jako náruživý a dominantní milenec.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám