Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 1. 1. 2022

Foto: Malysheva Liudmyla, Shutterstock.com

Foto: Malysheva Liudmyla, Shutterstock.com

Reklama

Je docela možné, že budete silvestrovsky juchat až do bílého rána. Nejspíš tedy usoudíte, že v posteli vám bude nejlépe. Slavnostní oběd byste nejraději vypustily, jenže to nejde, když vás pozvali vaši nebo jeho rodiče. Během dne to tedy na sex nevypadá. Erotické touhy se o to intenzivněji ohlásí večer. A jestli platí rčení, že „jak na Nový rok, tak po celý rok“, máte se nač těšit!

Článek

Beran 

Sex nechte klidně a bez výčitek svědomí až na pozdní hodiny. Ke své i partnerově spokojenosti totiž využijete konjunkci mezi Lunou a Marsem, která se uzavírá v 21.02 hodin. S její pomocí se postaráte, aby vaše první letošní erotické laškování mělo grády.

Býk

Opravdu nevíte, co partner vlastně v sexu chce a vyžaduje. Jeho požadavky jsou tak rozporuplné, že se v nich přes veškerou snahu nevyznáte. Nakonec si umíníte, že se nebude zbytečně namáhat a všechno necháte na něm. Velice rychle se ukáže, že to bylo rozumné a prozíravé rozhodnutí.

Blíženci

Luna ve vašem partnerském sektoru dodá vašemu erotickému životu jen to nejlepší. Když budete chtít, dokážete se na partnera naladit takovým stylem, že docílíte toho, aby se naprosto uvolnil. Pokud díky tomu odpíská svoji touhu překonávat rekordy a soustředí se na to, aby vám oběma bylo spolu co nejlépe, za svoji snahu zasloužíte medaili.

Rak

Pocit, že vám to s partnerem přes veškerou snahu neladí tak, jak byste si představovaly, pomalu vyprchává. Uvědomujete si, že vztah sice není ideální, ale že je vám s ním přesto dobře. V sexu to bude ještě lepší, jelikož v této oblasti máte široké pole působnosti, abyste vylepšily, co se jen dá, a to včetně sexuálních praktik.

Lev

S některými lidmi se nedomluvíte, ani kdybyste se na hlavu stavěly. Pokud k nim patří i miláček, nevadí. Verbálně s ním komunikovat nemusíte, hlavně, že vám to v posteli bude klapat naprosto skvěle. Až večer začne působit trigon mezi Sluncem a Uranem, dávejte si pozor, abyste mu ve slabé chvilce na sebe něco neprozradily. Opravdu nemusí vědět všechno.

Panna

V lásce překvapujete nejen okolí a svého partnera, ale především samy sebe. V 10.15 vrcholí trigon mezi Sluncem a Uranem, který má na váš erotický život zásadní vliv. Opravdu nevidíte důvod, proč byste se měly za své touhy stydět a ostýchaly se je projevit. Partnerovi je dáte jednoznačně najevo a necháte ho, ať si to přebere, jak umí.

Váhy 

Není zrovna rozumné, abyste veškerou energii investovaly do vztahu, který není ani tak skutečností, jako vaším pečlivě vymodelovaným snem. Pokud pochopíte, že je to zbytečné, máte šanci seznámit se s někým „z tohoto světa“. Na sex to sice zatím nevypadá, ale to nevadí. Naštěstí si umíte na hezké věci počkat.

Štír

Při Venuši ve svém sektoru komunikace dokážete dávat lásku najevo tak, aby o vašich úmyslech partner ani na vteřinu nepochyboval. S vyjadřováním erotických potřeb je to komplikovanější. Zkuste si tedy místo novoročního předsevzetí slíbit, že budete o sexu mluvit stejně otevřeně jako o čemkoli jiném. Partner to skutečně ocení.

Střelec

Šance na zásadní obrat k lepšímu, na který ve vašem vztahu už tak dlouho čekáte, je konečně tady. Když miláček kápne božskou, že si dosud neuvědomoval, jak moc vás trápí to, co dělá, pocit satisfakce si vychutnejte, ale najevo nic nedávejte. Na to, abyste navzájem rozebírali city a emoce, není vhodný čas.

Kozoroh

Musíte počítat s tím, že partner vyrukuje s netradičními plány. Nejspíš navrhne, abyste si v poledne místo novoročního oběda dopřáli erotické hrátky. Inspirovala ho energii sextilu mezi Sluncem a Uranem ve vašem sektoru lásky a romantiky. Měly byste souhlasit, lepší start do nového roku nevymyslíte.

Vodnář

Představa ideálního vztahu, kdy si bez dlouhých řečí vyhovíte v tom, co je podstatné i nepodstatné, se může celkem snadno naplnit. Stačí, když v tomto směru projevíte aktivitu jako první. Rychlost, se kterou miláček vstřícně zareaguje, vás potěší. Konečně vám dojde, že vás dohromady pojí víc než jen pouhý sex.

Ryby

Milování bude ideální dopoledne, kdy budete čerpat energii kvadratury mezi Lunou a Neptunem ve svém znamení. Pod tímto vlivem sice nebudete přesně vědět, jestli se opravdu milujete, nebo se vám právě zdá smyslný sen, ale to nevadí. Ať je to, jak chce, všechno si vychutnáte.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám