Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 10. července

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejspíš pocítíte nutkavou potřebu změnit snad všechno ve svém životě. Jen dbejte na to, abyste přitom nepopřely sebe sama, nezapomínaly věřit na zázraky a krásně snít. Jinak vás převálcuje mizerná nálada, kdy budete mít chuť se vším praštit a odjet někam daleko, což ale může být i neblahý důsledek přemíry aktivit. Když se uvolníte a zvolníte, elán i optimismus se vám vrátí.

Článek

Beran

Podívejte se pravdě do očí. Když usoudíte, že člověk, jehož tajně milujete nebo se vám jen líbí, nejeví dostatečný zájem, raději vycouvejte. Bude to sice bolet, ale kdybyste na konci léta zjistily, že jste investovaly čas, síly a naděje do něčeho, co nemohlo vyjít, dost by vás to rozhodilo. Teď se sice budete cítit mizerně, ale zítra to už bude lepší.

Býk

Pocit, že se sice můžete snažit, ale s láskou to přesto není a nebude jednoduché, je ve vašem případě stále silnější a intenzivnější. Navíc si dobře uvědomujete, že miláček má nejenom plusy, ale i minusy. Na ty jste si však v poslední době zvykly, takže si říkáte, že tvoří neoddělitelnou součást jeho osobnosti a že by vás Pan Dokonalý vlastně ani nebavil. Tyto slabiny se rozhodně netýkají sexu, takže se projeví jako výtečný milenec.

Blíženci

Něhu, laškování i samotný sex si užijete vrchovatě, pokud milostné aktivity odložíte až na večer. V 18.11 hodin totiž vrcholí opozice mezi Lunou a Plutem, která dělá skvělé milence i z jedinců, kteří se jinak projevují spíš chladně, odtažitě či zdrženlivě. Zejména partneři ze znamení Kozoroha a Raka vás velice mile překvapí tím, jak budou vášniví a nápadití.

Rak

Časně ranní novoluní ve svém znamení, které vrcholí v 3.18 hodin, můžete mimo jiné využít ke zpestření erotického života. Partner bude tím, že projevíte iniciativu, tak překvapený, že se ani nezmůže na slovo, natož aby měl řeči kvůli tomu, že jste ho probudily. Je sice možné, že v polospánku zapochybuje, zda jde o sen, nebo o příjemnou realitu, ale můžete si být jisté, že na vaše doteky a polibky zareaguje vstřícně a téměř okamžitě.

Lev

Úvahy o milostném románku, který s létem jaksi podvědomě spojujete, jsou ve vašem případě sice intenzivní, ale k ničemu. I kdyby k něčemu mohlo dojít, vy „neslušné návrhy“ stejně odmítnete. Saturn z vašeho partnerského sektoru na vás sice přímo nepůsobí, ale přesto se postará, abyste se zachovaly rozumně. Přijdete o pár vzrušujících zážitků, ale zase budete čisté svědomí a klidný spánek.

Panna

Čím víc budete řešit, zda partnerovi dostatečně imponujete, tím to bude komplikovanější. Momentálně by bylo nejlepší, abyste se v tomto směru nepřekonávaly, a hlavně si na nic nehrály. Když se budete chovat přirozeně, získáte mnohem víc.

Váhy

Při Luně v Raku sice vy i miláček po něze a intimitě toužíte, ale jednoduché to nebude. Pokaždé, kdy se bude schylovat k sexu, stane se něco, co vám v realizaci milostných záměrů zabrání. Naštěstí vytrváte až do pozdního večera. Pak se všechno zklidní a vy si můžete důvěrností užívat tak, jak jste si představovaly.

Štír

S člověkem, který kdysi neměl dost cti a odvahy, aby vám sdělil přímo do očí, že to mezi vámi skončilo, neztrácejte čas ani teď. Zejména dopoledne může sice dojemně řečnit o tom, že rozchod s vámi byla jeho životní chyba, ale vy ho raději vůbec neposlouchejte. Ušetříte si další zklamání, když nasadíte rozhodný výraz a rovnou mu oznámíte, že nemá šanci.

Střelec

Pokud se rozhodnete, že nebudete v milostných sférách, natož v sexu riskovat, slouží vám to ke cti. Zejména dopoledne byste se mohly dostat do situací, které byste přes veškerou snahu a nemalé životní zkušenosti nemusely zvládnout. Z toho, co jste braly jako jednorázový prázdninový úlet, by se záhy vyklubala emocionální „vichřice“, která by ve vašem životě nenechala kámen na kameni.

Kozoroh

I vy se můžete zamilovat do člověka, který sotva ví, že existujete. Samy sebe tím překvapíte a pak se naštvete. Vzhledem k tomu, že je volný den, budete mít dost času, abyste mohly přemýšlet o tom, co a proč se děje. Máte na vybranou, buď se stáhnete a smíříte s tím, že jste se zamilovaly nešťastně, nebo se přece jen pustíte do boje o jeho sympatie, přízeň a srdce.

Vodnář

Sex prostě potřebujete. Nabíjí vás energií a připomíná, že život je přece jen krásný. Vstřícnou reakcí na vaše erotické podněty vás překvapí i miláček. Podvědomě jste totiž očekávaly, že se zase bude vymlouvat na spoustu práce, málo času, únavu a podobně. Nic z toho ho ani nenapadne, naopak při první příležitosti pustí všechno z rukou a začne se věnovat vám.

Ryby

Sex byste si měli nechat na večer. Je značná šance, že využijete energii náročné, ale přitom neobyčejně slibné opozice mezi Lunou a Plutem. Pod jejím vlivem nebudete ani předstírat, že vás kromě sexu baví i něco jiného. S miláčkem se na večerním programu nemusíte domlouvat. O tom, že jsou pro vás erotické fantazie v praxi důležité, ani jeden z vás nepochybuje.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám