Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 12. 2.

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vstanete ve skvělém rozmaru a do čeho se pustíte, to uděláte rychle, kvalitně a s úsměvem. Dobrou náladu a pozitivní postoj šíříte kolem a snažíte se, aby bylo hezky všem, hlavně partnerovi. Máte totiž „postranní“ úmysly, s ohledem na konstelace se dá předpokládat zvýšená milostná aktivita. Vy se s tím srovnáte, ale on bude jako u vytržení z toho, jak roztouženě se k němu budete tulit.

Článek

Beran 

Při Luně v Raku se vám podaří harmonicky sladit sex s dobrým jídlem. Když miláčkovi přinesete snídani do postele, bude vyloženě nadšený. Když za ním vklouznete pod peřinu, bude se mu to zamlouvat ještě víc. Nakonec nahlas připustí, že tato kombinace hýčkání je přesně to pravé, co po náročných dnech potřeboval.

Býk

Miláček patrně vyrukuje s nápadem ohledně erotiky nebo života jako takového. Jestli se vám nebude zamlouvat, měly byste ho hned zarazit. Naštěstí to pro vás není problém. Díky Luně ve svém komunikačním sektoru mu spoustu záležitostí dokážete vysvětlit takovým stylem, že sám od sebe připustí, že tudy cesta k vaší erotické spokojenosti nevede.

Blíženci

I když jste původně svátek zamilovaných slavit nechtěly, usoudíte, že by to vlastně mohlo být docela zajímavé. Místo čokolády nebo jiné tradiční valentýnky ovšem partnerovi nadělte nějakou legrační erotickou hračku. Výběru věnujte soustředěnou pozornost a klidně sáhněte hlouběji do peněženky. Je to přece investice to ozvláštnění sexu, což se vám vyplatí.

Rak

Ve vztahu potřebujete jistoty a v sexu spíš sázíte na klasiku. Právě proto vám přijde vhod pozitivní dopad Luny z vašeho znamení. Pod vlivem této energie se budete milovat pomalu a tak, aby se to líbilo především vám. Miláček si tak opět ověří, že měl ve výběru vnímavé, smyslné a poněkud zdrženlivé partnerky šťastnou ruku.

Lev

Partner patrně navrhne, že vás v posteli namasíruje, a vy budete přemýšlet, co provedl, že si to u vás tímto stylem hodlá vyžehlit. Když se vás poprvé dotkne, na podobné pochybnosti rázem zapomenete. Sobě i jemu dopřejete pocit, že vás ovládá a přitom vzrušuje tak, abyste oba byli s průběhem milování i velkým finále nadmíru spokojení.

Panna

O svém erotickém životě uvažujte nejlépe, jak můžete. Vám sice může připadat, že místo dobrodružství v něm převládá rutina, ale to je omyl. Snažte se využít energii stávajících konstelací, abyste zachovaly to dobré a méně uspokojivých zvyklostí se zbavily. Večer, kdy bude Luna v trigonu s Jupiterem ve vašem znamení, se vaše úsilí v ložnici promítne do praktické roviny.

Váhy 

Na osobu, která je známá tím, že se jen tak z plezíru zajímá o cizí partnery, se díváte vlastně s pochopením. Dnes byste však měly být ve střehu. Váš miláček sice tvrdí, že mu není sympatická, ba dokonce je mu protivná, jenže nesmíte podceňovat mužskou ješitnost. Dotyčná přesně ví, na jakou strunku má zabrnkat, a proto ji raději mějte pod dohledem.

Štír

Při Luně v Raku si budete večer lásku vychutnávat ve všech podobách a za všech okolností. Kdybyste se měly rozhodovat, zda vyrazíte do společnosti, nebo zůstanete doma, zvítězí pravděpodobně představa, že v náručí partnera v pohodlí vlastní ložnice zažijete něco výjimečného, co vám sebezábavnější akce poskytnout nemůže.

Střelec

Usoudíte-li, že něco nejde nikoli proto, že by se vám nechtělo, ale proto, že je to zcela neproveditelné, miláčkovi to neříkejte. Objektivní okolnosti by nebral v úvahu, a proto by si myslel, že mu prostě nechcete vyhovět. Celkové rozladění by se přeneslo i do erotické sféry, což by byla náramná škoda.

Kozoroh

Ohledně sexu si nemáte nač stěžovat. Možná byste daly přednost trochu něžnějším praktikám, než jste si s partnerem dosud poskytovali. Naštěstí to půjde snadno zařídit. Zejména večer totiž budete pod vlivem trigonu mezi Lunou a Jupiterem, vaše erotické fantazie dosáhnou vrcholu a fyzické síly budou takřka nevyčerpatelné.

Vodnář

Člověku, k němuž jste kdysi chovaly něžné city, se nenápadně připomeňte. Nejde o to, že byste kvůli němu chtěly měnit dosavadní život, ale o to, že by se ze staré lásky mohlo vyklubat příjemné a taky užitečné přátelství. O tom, zda se nakonec přece jen přechýlí do erotiky, se můžete rozhodnout později.

Ryby

Při Luně, která přijímá pozitivní aspekty od Jupiteru i Uranu, se vám v milostných záležitostech bude dařit naprosto skvěle. Ze známosti, která teprve nedávno začala jako něco neurčitého, se při troše chtění může už během tohoto večera stát plnohodnotný vztah. Sice to na vás bude kapánek rychlé, ale o to víc si to užijete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám