Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 15. května

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Reklama

Citlivá, nebo poněkud trapná záležitost se dostane do další fáze vývoje a příliš radosti vám bohužel neudělá. Z drobných náznaků usoudíte, že dotyčný spoléhá na to, že se k němu neotočíte zády, i když se nezachoval zrovna hezky. Nejlepší bude, když svoje stanovisko a následně i rozhodnutí odložíte. Nezdůrazňujte, že si potřebujete ujasnit pár věcí o samotě. Však jste se taky nejednou pořádně načekaly…

Článek

Beran

Při Luně v Raku je potřeba, abyste vsadily především na něhu. Jakmile usoudíte, že by veškeré pokusy, které v tomto směru učiníte, mohly vyznít neupřímně, přenechte aktivitu partnerovi. Bude nadšený. Konečně se dočká toho, že se slastně uvelebíte a bez námitek si budete užívat jeho něžností a laskání. Pro vás to bude rovněž příjemný erotický zážitek.

Býk

Je třeba, abyste miláčkovi připomněly, že postel není jenom na spaní a milování. Když jste spolu sami, můžete čas využít k tomu, abyste se jeden k druhému přitulili a navzájem si předávali energii. Pokud nevíte, jak na to, zkuste začít tím, že miláčka namasírujete. Nelámejte si hlavu s tím, pokud neznáte pravidla erotické masáže. Řiďte se intuicí a jeho reakcemi a všechno bude v nejlepším pořádku.

Blíženci

Ve vlastním zájmu se stáhněte někam, kde budete samy, abyste mohly přemýšlet. Musíte k sobě ale být upřímnější než obvykle. Pokud si ve finále přiznáte, že vás podstatně víc než oficiální partner přitahuje jeho kamarád, nebo sourozenec, koledujete si o průšvih. V takové situaci sice žádné dobré východisko neexistuje, ale vy něco vymyslet musíte. Naštěstí není potřeba, abyste s řešením pospíchaly.

Rak

S pozitivní energií Luny ve svém znamení můžete partnera přesvědčit, že má zapomenout na všechno kolem a věnovat se jenom vám. To, že měl původně v plánu něco jiného, vás nemusí zajímat. Když ráno využijete zbytků energie nočního trigonu mezi Lunou a Jupiterem, jenž vrcholí v 3.47 hodin, vytvoříte kolem sebe „silové pole“, jemuž neodolá. Kdyby to jen trochu šlo, zůstaňte s miláčkem v posteli co nejdéle, klidně až do oběda.

Lev

Nezatahujte do vašeho jinak celkem vydařeného vztahu osoby, které tam nemají co pohledávat. Ve společnosti stávajícího partnera rozhodně nevzpomínejte na své bývalé lásky. Když se do podobných vzpomínek bude chtít ponořit taky, zabraňte mu v tom způsobem, kterým dáte jasně najevo, že o tom nic vědět nepotřebujete. A kdyby vyrukoval se stesky, jak jste spolu kdysi řádili a teď už je sex vlažný, rovnou mu činy dokažte, že je na velkém omylu.

Panna

To, co si má miláček myslet a co má dělat, mu poručit nemůžete. Můžete mu však názorně nastínit nepříjemnosti, o které si svým nerozumným jednáním koleduje. Pokud víte, že má sklony s každou ženou flirtovat, aby si dokázal, že je neodolatelný, v dobrém, leč důrazně ho varujte. Ujistěte ho, že scény sice dělat nebudete, ale taky nemůže počítat s tím, že budete stejně velkorysé jako obvykle.

Váhy

Na to, abyste nového partnera učily tomu, co potřebujete pro erotické uspokojení, nemáte pravou dávku trpělivosti. Můžete mu sice naznačit, co byste chtěly, ale tím to z vaší strany končí. Když se mu „poučování“ líbit nebude, nebo zareaguje jinak, než jste si představovaly, rozčilovat se nebudete. Místo toho usoudíte, že utajovaný milenec vlastně vůbec není špatný nápad…

Štír

Díky Luně, která aktuálně prochází vaším sektorem duchovna, dokážete do vztahu vnést to, po čem jste vždycky toužily, ale dosud bytostně postrádáte. Dokážete partnerovi vysvětlit, že chcete sex, při němž bude fungovat nejen souznění těl, ale i duší. Navrhněte mu to hned ráno, kdy doznívá vliv nočního trigonu mezi Lunou a Jupiterem. Můžete si být jisté, že vás pochopí.

Střelec

I když se miláček podle vašeho názoru zachová netaktně, vyčítat byste mu to neměly. Už ve chvíli, kdy spustíte, vám bude jasné, že vůbec nechápe, o čem vlastně mluvíte. Kdybyste si místo výchovných proslovů uvědomily, že prostě není ve vyjadřování moc obratný, hned vás přejde vztek. Dost možná mu úplně odpustíte, když vám údajné příkoří vášnivě vynahradí v posteli.

Kozoroh

Pokud sex neproběhne přesně tak, jak jste si představovaly, pro vás nebude zklamání, ale naopak podnět ke zlepšení. Díky Luně ve svém partnerském sektoru rychle pochopíte, jak byste měly miláčka motivovat a vést. Bude prozíravé, abyste se do erotického zdokonalování pustili hned ráno. S přispěním trigonu mezi Lunou a Jupiterem budete oba ve velice velkorysé náladě. Vyjdete si vstříc nejen v milování, ale i ve všem ostatním.

Vodnář

I při sexu musíte myslet na zdraví. Dejte si pozor, abyste si nenamohly záda. Pokud máte sportovně založeného miláčka, který má pocit, že by se při jednom milování měly vystřídat minimálně tři polohy, musíte ho trochu zbrzdit. Naštěstí mu dokážete vysvětlit, že sex nevnímáte jako přehlídku fyzické zdatnosti, ale jako aktivitu, která vám oběma má vnést do života pohodu a uvolnění.

Ryby

Ideální čas na sex nastane poté, co se v 3.47 hodin Luna dostane do trigonu s Jupiterem, jelikož vás obdaří vášněmi i něžností. Kdybyste se ale nevzbudily, nebo nedokázaly miláčka přesvědčit, že mu v hluboké noci nabízíte tu nejpříjemnější možnou aktivitu, vůbec to nevadí. Ráno bude vliv planetárních konstelací ještě přetrvávat, takže si sex skvěle užijete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám