Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 16. 10.

Foto: True Touch Lifestyle, Shutterstock.com

Foto: True Touch Lifestyle, Shutterstock.com

Reklama

Mezilidské vztahy budou pod tlakem vesmírného dění. I miláček tedy bude mít pocit, že byste se mu měly plně věnovat, a nechápe, že by bylo záhodno, aby trochu aktivity projevil i on sám. Bohužel mu to nevysvětlíte. Pro klid doma bude stačit, když se budete tvářit, že ho soustředěně posloucháte, a přitom si můžete myslet svoje. Mluvit se vám sice nechce, ale sex vás bude bavit, dokonce překvapíte erotickou nápaditostí. Konečně mu dojde, že vám má poskytnout prostor i v posteli, jelikož si pak užije dvojnásobně.

Článek

Beran 

S tím, co na sebe miláčkovi prozradíte, zacházejte opatrně. Nemuselo by to dopadnout dobře. Všechny ostatní chápe a jejich eventuální úlety toleruje, ale ve vašem případě by tak velkoryse nejednal. Navenek by sice mohl tvrdit, že mu to opravdu nevadí a že je na váš úspěch u mužů dokonce pyšný, ale ve skutečnosti by začal žárlit. Sice by vás vyslechl, ale s pochopením nepočítejte.

Býk

Jsou věci, kterými byste miláčkovi rozhodně vyhrožovat neměly. Když mu řeknete, že uděláte to a ono, musíte si být jisté, že to v případě potřeby taky dokážete udělat. Když to nezvládnete, hrozí, že se vám bude buď za zády, nebo přímo do očí smát. Vám se to sice líbit nebude, ale nic s tím nenaděláte. To, že vás v takové náladě nebude lákat ani sex, je celkem pochopitelné.

Blíženci

Z nálad svého miláčka jste tak trochu vedle, což je pochopitelné. Ještě pochopitelnější je to v případě, kdy ho na chyby upozorňujete, ale on vás vůbec neposlouchá. Můžete mu sice vysvětlovat, že svým jednáním kazí život sobě a vás neskutečně rozčiluje, ale velké pochopení nečekejte. Budete mít skoro pocit, že vám to snad dělá schválně.

Rak

Při Luně v Rybách sex sice iniciujete a taky si ho dokážete pořádně užít, ale pro vašeho miláčka to zase tak jednoduché nebude. Vy vyžadujete, aby milování bylo „technicky“ dokonalé, a navíc mělo i nepominutelnou duchovní nadstavbu. Vám to připadá jako něco přirozeného, ale pro něho bude váš požadavek překvapivý. Naštěstí je dost inteligentní na to, aby pochopil, co a proč po něm chcete.

Lev

S láskou problémy nemáte. Když chcete někomu říct, že ho pořád milujete, dokážete to tak, že vám málem padne k nohám. Když ale dojde na sex, zachováte se tak, že překvapíte samy sebe. Vy byste si nejraději užívaly den plný romantiky, v němž na soulož ani dojít nemusí. Miláček ale bere romantiku jen jako prostředek, který vede k vášnivému milování.

Panna

Do nových začátků v lásce se raději nepouštějte. Nemuselo by to dopadnout dobře. Bude naopak lepší, když se místo toho budete věnovat vylepšování dosavadního vztahu. Kdybyste partnera ještě dokázaly přesvědčit, že se upřímné a lehce pikantní hovory ve dne pozitivně odrazí na tom, co se bude dít v noci v ložnici, máte vystaráno.

Váhy

Nic z toho, co se kolem vás děje, váš citový ani erotický život nikam neposouvá. Ke všemu přistupujete skoro lhostejně. S tím, že v partnerské oblasti neprožíváte žádné zásadní vzlety, ale ani pády, jste se smířily. Pokud potřebujete romantiku, podíváte se na oblíbený film. Není to sice přesně to, co vás uspokojí, ale pořád je to bezpečnější než nový, problematický milenec.

Štír

Luna, která prochází Rybami, vám dává šanci na erotické zážitky, které můžete bez problémů zařadit do kategorie těch opravdu super. Vhodnou dobu na to, abyste si po této stránce parádně užily, nijak zvlášť hledat nemusíte. Dnes vám v erotice půjde všechno tak, jak si vymyslíte. Je jenom potřeba, abyste daly fantazii zelenou a sebe ani partnera nijak nebrzdily.

Střelec

Ohledně vašeho nového objevu byste měly dát nejen na to, co vám říká, ale co si domyslíte. Pozornost věnujte i tomu, o čem se mluví mezi vašimi společnými známými. Pokud zjistíte, že jde o člověka, který má sbírku „zlomených srdcí“, měly byste zařadit zpátečku. Jste sice dobré, ale na to, abyste takového záletníka zvládly, vám potřebné nadání chybí.

Kozoroh 

Dejte si pozor, abyste miláčkovi nenabízely sex až příliš rozverným a přímočarým způsobem. Pokud usoudí, že mazlení a podobné aktivity považujete za zbytečnou ztrátu času, je celkem logické, že se k vám bude chovat drsněji než dosud. Dnes byste takové jednání uvítaly. Kdyby ho však přestala umravňovat romantická Luna z Ryb, narazíte v posteli na strohou realitu, což se vám rozhodně líbit nebude.

Vodnář

Úvahy o tom, co ještě můžete miláčkovi odpustit a co je už přes čáru, jsou sice při Luně v Rybách pochopitelné, ale vás akorát zdržují. Bude lepší, když mu dáte co nejzřetelněji najevo, že by z hlediska dalšího vývoje vašeho vztahu bylo optimální, abyste mu vůbec nic odpouštět nemusely…

Ryby

Kdybyste si chtěly sex parádně užít, počkejte do pozdního večera, až se Luna dostane do kvadratury s Venuší. Existuje ovšem jisté riziko, že se budete pouštět do zbytečných, a navíc hodně náročných sporů. Sex by pak byl sice mimořádně vášnivý, ale to je krátkozraký postoj. Dnes byste se pomilovali jako smyslu zbavení, jenže už zítra byste si začali lézt na nervy.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám