Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 2. 10.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Všechno se stabilizuje a vy si užijete klidu, jehož jste během týdne moc neměly. Idylku posílí zdánlivé maličkosti. Zajímejte se o to, co baví miláčka, a zasmějte se jeho vtipům, byť vám připadají dětinské. Bude nadšený, že mu tak báječně rozumíte, a vy zase budete mít radost z toho, že je dobře naladěný, nevrčí a nekouká na televizi.

Článek

Beran 

Některé vztahy byste měly ukončit nejen navenek, ale vnitřně. To, že v duchu vedete se svým bývalým dlouhé hovory, kdy ho přesvědčujete, že se k vám má vrátit, a slibujete, že se budete chovat úplně jinak, skutečně k ničemu nevede. Momentálně vám nejvíc prospěje, když zapomenete na všechno, co vás drželo pohromadě, a to včetně sexu. Raději se pusťte do hledání nového partnera pro novou kapitolu svého života.

Býk

Dosud jste si nedokázaly představit, že si s city dokážete elegantně poradit. Zjistíte, že to v případě potřeby umíte. Chcete-li miláčka přesvědčit, aby vás bral vážně, podaří se vám to poměrně snadno. S prosazováním oprávněných požadavků, včetně uspokojování sexuálních potřeb, to sice bude horší, ale i to se vám podaří. Nakonec pochopí, že bude spokojený jen tehdy, když budete spokojené vy. Zajímavý den nejspíš zakončíte hodně vášnivě.

Blíženci

Ohledně sexu si nemáte nač stěžovat. Při Luně ve Lvu o erotice dokážete mluvit tak, že budete bavit a vzrušovat partnera i sebe. Dávejte si jen pozor na to, aby vaše pikantní debaty neslyšely děti. Na otázky, které by vám kladly, by se vám neodpovídalo snadno. Ze stejného důvodu byste měli zamknout dveře do ložnice. Existuje riziko, že ratolesti v hluboké noci probudí nějaký živý sen, přiběhnou za vámi a vyruší vás v tom nejlepším.

Rak

Kamarádka má nejspíš pocit, že ji v lásce už nic hezkého nečeká, takže se na nic v tomto směru netěší. To však neznamená, že se máte zachovat stejně. Když dostanete pozvání na schůzku nebo na nějakou akci, měly byste se dát do gala a bez obav vyrazit. Nemusí z toho sice být hned láska ani sex, ale to nevadí. Vám bude stačit už jen to, že opustíte obvyklou sociální bublinu a poznáte nové lidi.

Lev

To, co mezi vámi aktuálně probíhá, opravdu není krize. Je to důsledek energie Luny, která prochází vaším znamením a připraví vás o trpělivost. Když k tomu připočítáte únavu, s níž po celém pracovním týdnu zápasíte, je jasné, že dobrou náladu mít nemůžete, ani kdybyste se moc snažily. Jako úspěch berte už jen to, že miláčkovy milostné návrhy neodmítnete rovnou, ale slíbíte, že o sexu budete uvažovat.

Panna

Mezi vámi a partnerem pozvolna přituhuje. Na jedné straně mu chcete dopřát volnost, ale na druhé se bojíte, aby se někde s nějakou náhodou nezapomněl. Pokud mu však dáte jasně najevo, že mu důvěřujete, milujete ho a vnímáte jako toho nejlepšího, kterého vám osud nadělil v lásce i sexu, snižujete riziko jeho případných záletů na minimum.

Váhy

Při Luně ve Lvu dokážete spojit role, které by se daly označit za neslučitelné. Pro miláčka dokážete současně být nejlepší kamarádkou, partnerskou oporou i vzrušující milenkou. Když říká, že s vámi prožívá to, co dosud nezažil, můžete si být jisté, že to myslí naprosto vážně.

Štír

Při sextilu mezi Venuší a Plutem dokážete všechno, co jen chcete. Navíc se chováte tak, že vám pomyslně padají k nohám chlapíci, po nichž marně pokukují kamarádky nebo kolegyně. Vy však ani o jednoho z těchto ctitelů nestojíte. Kdybyste k sobě byly upřímné, přiznáte, že chcete jen toho jediného, který se na vás sice usmívá, ale dává jasně najevo, že se lapit nenechá.

Střelec

I když partnera milujete a pro všechno, co dělá, hledáte vysvětlení a omluvy, tentokrát byste se neměly tolik angažovat. Když udělá něco, co se vám nelíbí, řekněte mu to naplno a přímo do očí. Můžete se sice dozvědět, že jste moc náročné, ale to je jedno. Vy si vztah, ve kterém se nehraje fér, sice umíte představit, ale žít byste v něm nedokázaly.

Kozoroh

S city si nezahrávejte! Díky pro vás příznivé energii sextilu mezi Venuší a Plutem se vám podaří získat každého, na koho se zaměříte. Kdybyste však udělaly všechno pro to, aby se do vás zamiloval, a pak se mu vysmály, že to byl jen flirt pro pobavení, koledujte si o malér. Čím méně budete koketovat a slibovat, tím víc starostí si ušetříte.

Vodnář

Když vám partner začne vyprávět o svém minulém vztahu a rozebírat, proč skončil, nepřerušujte ho. Naštěstí máte dostatek trpělivosti ho vyslechnout až do konce. Velice dobře si uvědomíte, kolik sil ho tento upřímný monolog stál. Když se vypovídá, na nic se ho neptejte. Místo debaty, která by jemu ani vám stejně k ničemu nebyla, ho pohlaďte, obejměte a něžně ho odveďte do ložnice. Láskyplný sex vás oba uklidní a srovná.

Ryby

Sex je to nejlepší, co můžete pro sebe i partnera udělat. Když se rozhodnete, že ráno zahájíte tím, že se s ním začnete mazlit, bude to ideální start do nového dne. V něžných gestech a láskyplných vyznáních budete s větší nebo menší intenzitou pokračovat celou sobotu, možná i celý víkend.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám