Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 25. 12.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Reklama

Čeká vás krásně líný, poněkud sentimentální sváteční den. Kdyby záleželo jen na vás, zůstaly byste až do večera v pyžamu, vleže absolvovaly pohádkový televizní maraton a celodenní menu by sestávalo z řízku, nebo smaženého kapra a bramborového salátu. Místo cukroví pomyslíte na sex, patrně to však nedopadne. Partner se kvůli tomu zlobit nebude. Kdyby byl upřímný, stejně by tiše přiznal, že se mu do žádných postelových výkonů vlastně nechce.

Článek

Beran 

Sex bude optimální dopoledne. Využijete stoupající vliv konjunkce Venuše s Plutem, který vrcholí v 13.24 hodin. Dodá vám energii, vášeň, ale i potřebu dát miláčkovi najevo, že je pro vás tím jediným na světě. Pokud o tom občas zapochyboval, můžete si být jisté, že teď už nebude.

Býk

Čeká vás zajímavé dopoledne. Zatímco vy byste nejraději jen tak relaxovaly, miláček usoudí, že bez sexu to není ono. Zkuste využít ranní trigon mezi Lunou a Uranem, s jehož pomocí utišíte jeho „erotický hlad“, aniž byste se moc snažily. Večer se pak můžete pomilovat v klidu ještě jednou.

Blíženci

Seznámení se ženou, které se váš partner očividně líbí, proběhne v pohodě. Dokonce si pomyslíte, že by vám za jiných okolností byla celkem sympatická. Tentokrát se však spokojíte s tím, že jste spolu schopné vést normální společenskou konverzaci. Musíte jen dbát na to, aby se za žádných okolností řeč nesvezla na sex, což naštěstí dokážete.

Rak

Ideální čas na lásku i sex nastane kolem 13.24 hodin. Ve vašem partnerském sektoru se setká Venuše s Plutem a vaše touhy výrazně povzbudí. Co kdybyste siestu po obědě harmonicky spojili s erotickou kratochvílí? Po zdařilém milování si dejte něco dobrého na zub a bude vám nádherně.

Lev

Pocit, že vám chybí něha a projevy lásky podle vašich představ, je nepříjemně intenzivní. Elegantním řešením bude, když miláčkovi aspoň naznačíte, že byste od něho chtěly ještě jeden dárek navíc. Bude koukat vyjeveně, ale až mu otevřeně povíte, že chcete milování podle vašich představ, chytne se toho. Spokojení budete oba.

Panna

S láskou je to komplikované. Vy máte jasné představy, jak by to mezi vámi mělo vypadat. Partner má však vlastní názory, které nehodlá měnit. Kdybyste však kolem 13.24 hodin využily konjunkci Venuše s Plutem, dokážete své požadavky podpořit smyslnými pohledy, což by mělo zabrat. Ustoupí, aniž bude tušit, že to dělá.

Váhy 

To, co v nitru prožíváte, se nedá označit jinak než jako vzedmutí vášní. Právě proto je potřeba, abyste si zatím všechno nechaly pro sebe. Je totiž značná šance, že během několika dalších dní své stanovisko přehodnotíte a změníte názor na člověka, který vnesl do vaší duše takový neklid. Když zatím necháte všechno, včetně sexu tak, jak to je, zjednodušíte si život.

Štír

S láskou si poradit umíte celkem hravě. S náhlou erotickou touhou, kterou vyvolá konjunkce Venuše s Plutem, to však bude horší. I když vám rozum napovídá, že by bylo lepší, abyste se ovládaly a nedávaly emoce najevo, hrozí, že to nedokážete. Stačí, abyste se na dotyčného jen podívaly, a všem kolem bude jasné, že váš vztah není zdaleka tak nevinný, jak se snažíte všem namluvit.

Střelec

Na všem důležitém se dokážete domluvit bez problémů a poměrně rychle. Výjimku tvoří sex. Na téma, jak, kdy a zda se vůbec hrnout do milování, povedete nekonečné diskuse. Až později vám dojde, že je partner iniciuje právě proto, aby s vámi mohl o sexu diskutovat, což ho vlastně vzrušuje.

Kozoroh

Při konjunkci mezi Venuší a Plutem máte jedinou starost. Nutně potřebujete vědět, zda miláček vaše tempo vydrží a vaše erotické potřeby uspokojí. Pokud usoudíte, že to nevypadá slavně, nevadí. Do hry klidně zapojíte erotické pomůcky, a to včetně těch, které jste dostaly jako dárek pod stromeček.

Vodnář

Luna, která se nachází v sektoru erotiky a sexu, váš intimní život zpestří tak, až budete koukat. Miláček, který budil dojem, že ho nic nebaví, o vás projeví intenzivní zájem. Kdyby bylo na vás, dokážete se bez problémů milovat od rána do večera.

Ryby

S láskou si poradíte poměrně snadno. Je jen potřeba, abyste miláčkovi rozuměly a na jeho otevřené erotické návrhy mu stejně upřímně odpovídaly. Bude velice překvapený. Dokonce přizná, že se mu takové reakce neobyčejně zamlouvají. Vy se pak můžete jen usmát a čekat na další vývoj událostí.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám