Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 25. 9.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Úplnou náhodou potkáte známé, s nimiž některé akce v minulosti skončily pořádnou ostudou. Jenže i vy se potřebujete občas uvolnit a pobavit. Tak ani v duchu neřešte, že se na veřejnosti dopustíte faux pas, a přidejte se k nim. Je docela možné, že mezi nimi bude někdo nový, s nímž si okamžitě padnete do oka. K důvěrnostem mezi vámi může dojít již tuto noc. Díky konstelacím si totiž najde cestu nejen do vašeho srdce, ale i do ložnice.

Článek

Beran 

S chladnou hlavou dojdete k závěru, že už nastal čas, abyste se definitivně zbavily památek na bývalého partnera. Samy přece uznáte, že vás vyloženě stresují, když je pořád máte na očích. Kdybyste věci, které vám ho připomínají, rovnou vyhodily, je to správný krok k tomu, že se dáte psychicky do pořádku. A to je předpoklad vylepšení současného erotického života.

Býk

Při Luně ve svém znamení můžete vzít klidně režii erotického života do svých rukou. Můžete si být jisté, že partner nebude mít výhrady. Zejména poté, co v 9.25 hodin vyvrcholí sextil mezi Lunou a Neptunem, bude atmosféra v tomto směru nesmírně obohacující. Vaše erotické fantazie nastíní scénář, na který můžete být hrdé.

Blíženci

Vy máte práce a starostí až nad hlavu, zatímco miláček přemýšlí jen o sexu a o tom, jak ho co nejvíc zpestřit. Kdybyste však trochu ubraly ohledně toho, co chcete a potřebujete zvládnout, a třeba ho přemluvily, aby něco z toho udělal místo vás, mohli byste oba prožít jak činorodý den, tak vzrušující večer.

Rak

Ve vašem případě hrozí, že si můžete lásku a zamilovanost plést s „charitou“. To, že je vám někoho líto, ještě neznamená, že se s ním hned musíte vyspat. I když vás dotyčný ohnivě přesvědčuje, že bez vás propadne všem možným neřestem, nenechte se zlomit. Dalšího člověka, kterého byste podporovaly a držely nad vodou, opravdu nepotřebujete.

Lev

Je potřeba, abyste v sobě aktivovaly přirozené potřeby. Dejte partnerovi najevo, že chcete, aby se o vás ve všech směrech staral. Odložte touhu po dominanci a oddejte se něze. Jde o přístup, který je pro vás sice nezvyklý, ale o to víc si ho užijete. Navíc zjistíte, že nemusíte mít všechno pod kontrolou, a to včetně sexu.

Panna

Láska ve všech podobách na vás zapůsobí vyloženě blahodárně. Zejména odpoledne, kdy jste pod vlivem trigonu mezi Lunou a Plutem, nutně potřebujete ventil, abyste upustily přebytek energie. Miláčkovi, který to pochopí, budete vděčné. Po vášnivém sexuálním intermezzu bude vaše nálada podstatně lepší.

Váhy

Kvůli lásce jste schopny udělat věci, nad nimiž byste jindy nevěříce kroutily hlavou. Předem byste však měly přemýšlet, zda jsou vaše skutky alespoň trochu rozumné. Měly byste ctít pravidlo, že věci, které celkem obstojně fungují, necháte na pokoji. Místo zásadních životních změn můžete zapracovat na vylepšení sexuálního života. Nebojte se, půjde to.

Štír

Je zjevné, že byste se zase moc rády zamilovaly a pocítily pověstné motýlky v břiše. Dnes by to však nebylo vhodné. Vztah, který odstartujete, by byl hodně dramatický, a to kvůli žárlivosti a majetnickým sklonům protějšku. Důsledkem by byly neustálé hádky, které ani erotika nezastaví.

Střelec

Když je miláček naštvaný, sex nenavrhujte. Hrozí, že se rozčílí ještě víc. Při Luně v Býku dokážete vymyslet spolehlivý způsob, kterým ho srovnáte. Nabízí se třeba masáž. Když pak zjistí, že zklidňující masáž jakýmsi zázrakem přešla do sféry erotické, rozhodně nebude nic namítat.

Kozoroh

Pod vlivem Luny ve vašem sektoru lásky a romantiky se kamarádky rozhodnou, že vás s někým seznámí. Kupodivu se trefí do vašeho gusta. Půjde o člověka, který vám bude na první pohled sympatický a s nímž byste se moc rády sešly znovu. O tom, že ho zaujmete, nepochybujte. K sexu sice hned tak nedojde, ale to nevadí.

Vodnář

Je potřeba, abyste se naučily číst mezi řádky. Když vám člověk, s nímž máte domluvené rande nebo jinou domluvenou aktivitu, začne vysvětlovat, že nemá čas, na nic se ho neptejte. S ohledem na svoji hrdost bude lepší, když se zatváříte nevzrušeně a hned mu řeknete, že je to vlastně dobře, protože vy jste právě přemýšlely, jak se vám podaří všechno stihnout.

Ryby

Ve vašem případě bude na milování nejlepší dopoledne. Budete pod vlivem sextilu mezi Lunou a Neptunem, takže dokážete bez problémů převést své tajné představy ve velice lákavou a vzrušující skutečnost. Partner bude nejdřív překvapeně koukat, ale pak vaše snahy nejen ocení, ale ještě rozvine.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám