Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 26. června

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdánlivě neřešitelnou patálii zvládnete díky osobitému šarmu a taky trochu flirtování. Hlavně se nesnažte věci uspěchat a ve vlastním zájmu byste do všeho měly zasvětit aspoň partnera. Aniž by vedl motivační řeči, zcela přirozeně vám pomůže ujasnit si priority v lásce, a to včetně podvědomé touhy po klidném rodinném zázemí a divokém sexu.

Článek

Beran

Kolem 14.50 hodin, kdy se Luna dostává do opozice s Venuší, si dejte pozor na protivné, naprosto zbytečné dohadování ohledně sexu. Vy můžete mít plné ruce práce, kterou nemůžete přerušit, ale miláček přesto chce, abyste se mu intenzivně věnovaly. Pak je potřeba, abyste ho důrazně upozornily, že jste sice dobré, ale zázraky dělat neumíte.

Býk

S miláčkem se zejména dopoledne naladíte na stejnou notu. Sex si parádně užijete, a to bez ohledu na cokoli, když se v ložnici zamknete kolem 9.36 hodin. Zapůsobí na vás konjunkce Luny s Plutem a postará se o vášnivé zážitky. Pod jejím vlivem se vám dokonce podaří zapomenout na nudné povinnosti a budete se věnovat jen tomu, co je ve vztahu opravdu důležité.

Blíženci

I když si slibujete, že vzdáte veškeré aktivity, které se týkají vaší beznadějné lásky, stejně to nakonec nedokážete. Nevydržíte a dotyčnému pošlete alespoň zprávu, nebo s ním jinak navážete kontakt. Na jedné straně si sice uvědomujete, že to prostě nemůže vyjít, ale na druhé vám v koutku duše pořád zůstává trocha naděje, že by přece jen vyjít mohlo.

Rak

Ideální doba na sex nastane kolem 4.52 hodin. Luna se dostává do sextilu s Neptunem a postará se, abyste se cítily skoro jako víly. Když budete jen trochu chtít, omámíte partnera kouzlem, kterému nedokážete odolat, ani kdyby chtěl. Zcela určitě vám sdělí, že něco takového ještě nezažil. Vy nic neříkáte, protože víte, že si nevymýšlí.

Lev

Než si přece jen dopřejete nějaké letní milostné dobrodružství, dobře si to rozmyslete. Vy i ten druhý byste to sice brali jen jako zábavu, ale to na věci nic nemění. Partner by se to shodnou náhod dozvěděl a rozhodně by nepřijal vysvětlení, že to byl jen flirt bez hlubšího významu. Krize, kterou by takový románek ve vašem stabilním vztahu vyvolal, by byla hluboká a dlouhodobá.

Panna

To, co se ve vašem partnerství děje, vyžaduje důkladné přemýšlení. Zároveň je potřeba, abyste vážně přistupovaly ke snům, které se týkají vašeho vztahu. Pokud se vám stále dokola zdá o tom, že partnera zachraňujete a pečujete o něho, přemýšlejte nad zdrojem, ze kterého tyto vize pramení. Jakmile na to přijdete, dojde vám i jejich poselství.

Váhy

V lásce a partnerských vztazích uspějete pod podmínkou, že nejdřív vytvoříte náležité podmínky. Zejména odpoledne a večer byste měly vsadit na otevřené a upřímné jednání. Nepředstírejte nezájem, když ho necítíte. Když místo toho dáte upřímně najevo, že kromě citů toužíte i po sexu, bude to pro vás jednodušší a pro partnera taky.

Štír

Ideální by bylo, kdybyste se mohli sexu věnovat celé dopoledne. Toho, že by se vám nechtělo, nebo že byste partnera nedokázaly vzrušit, se nebojte. Vaší aktivitou bude nadšený. Později přizná, že už měl málem strach, že o něho ztrácíte zájem. Teď je moc rád, že to není pravda.

Střelec

Skutečně nemusíte mít všechno teď hned. Když je miláček pomalejší, touží po rafinované milostné předehře a po tom, abyste mu následně v náruči vrněly blahem, tak mu to dopřejte. Kdybyste se dokázaly zklidnit, přijdete tomuto „erotickému stylu“ na chuť. Dokonce byste mohly změnit názor a přestat předehru považovat za nudnou zbytečnost.

Kozoroh

Přiznejte si, že vás bez ohledu na oficiálního partnera přitahuje člověk, který pro vás není vhodný a vůbec se k vám nehodí. Potíž je v tom, že ani on se netají tím, že po vás touží. Vy jste dosud o milenci o generaci mladším, či starším neuvažovaly, ale teď si říkáte, že byste to měly alespoň zkusit. Nebudete litovat, ostatně věk je pouhé číslo…

Vodnář

Partnerovi poskytujete klidné zázemí i bouřlivé erotické vyžití. Dnes je však potřeba, abyste mu poskytly i oporu citovou. Nutně potřebuje mluvit s člověkem, který se mu nebude smát a jeho obavy nebude zlehčovat. Vy se navíc chováte tak, aby si potvrdil, že mu věříte, což je důvod, aby si věřil i on sám.

Ryby

Rovnou zapomeňte na to, že se zase bláznivě zamilujete a vypustíte varování rozumu, jak míváte ve zvyku. Sextil mezi Lunou a Neptunem vám totiž nabízí něco jiného. Když budete chtít, máte šanci prožít vztah, který se bude vyvíjet pomalu a do vašeho srdce vnese vytouženou stabilitu. Vyzkoušejte a zjistíte, že jste konečně objevily to pravé…

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám