Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 27. 11.

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všechno funguje jedna radost. V případně vypjaté chvíli se totiž vždy najde něco, čemu se můžete společně zasmát. Navíc jste se rozhodly, že si volný den užijete a nikomu nedovolíte, aby vám to pokazil. Na sex si udělejte čas raději až večer, kdy se kolem vás rozhostí ticho a klid. Je možné, že děti usnou podstatně dřív než obvykle, a poskytnou vám tak čas i prostor, abyste se s miláčkem konečně potěšili.

Článek

Beran 

V lásce a zejména v oblasti sexu dokážete nasadit promyšlenou strategii a přístup, který vám zajistí ty nejlepší výsledky. Je jen potřeba, abyste se dokázaly tvářit lhostejně a předstíraly, že vás člověk, který se uchází o vaši přízeň, vlastně nezajímá. Začne vás svádět a dobývat všemi možnými způsoby a vy si to budete náležitě užívat.

Býk

Luna sice prochází vaším sektorem lásky a romantiky, jenže je pod neharmonickými planetárními vlivy. Právě proto je potřeba, abyste s partnerem mluvily co nejméně a velmi konkrétně. On se s vámi sice může chtít bavit o vašem erotickém životě a o tom, zda jste v této oblasti spokojené, ale vy mu na to nesmíte skočit.

Blíženci

Minimálně jednou se dnes dostanete do situace, kdy si budete muset vybrat mezi sexem a tím, co je doma nutné udělat. Protože znáte život a víte, jak to chodí, je pravděpodobné, že si v takové chvíli vyberete milování. Je vám jasné, že práce počká, ale natěšenost partnera nepotrvá věčně.

Rak

Konečně se vám podaří najít správná slova, jimiž miláčkovi popíšete, co k němu cítíte a co byste s ním v posteli i mimo ni rády zažily. Jeho reakce vás překvapí. Když si navzájem sdělíte svoje vize, zjistíte, že si už dost dlouho představoval něco podobného, a jelikož měl strach, jak na to zareagujete, nechával si to pro sebe.

Lev

Lásku dáváte najevo způsobem, který by někdo mohl označit za příliš divoký. Vy se však jinak chovat nebudete. Svoje emoce nedokážete ani nechcete skrývat, tak vám to vyhovuje a tak to vašeho partnera vzrušuje. Když poznamená, že ho vybudí k akci i váš pouhý smyslný pohled, ani trochu si nevymýšlí.

Panna

Novému objevu dáte najevo, že se u vás doma hraje podle vašich not, a vzbudí to zajímavou reakci. Dost možná poznamená něco v tom smyslu, že jste příliš autoritativní a že z vás jde skoro strach. Vás však vůbec nesmí napadnout, že byste se omlouvaly nebo své jednání měnily. Za chvíli se totiž nechá slyšet, že právě toto chování pokládá za neoddělitelnou součást vašeho šarmu a sex-appealu.

Váhy

To, že chcete s někým flirtovat, a dokázat si, že pořád stojíte za hřích, je naprosto v pořádku. Potíž je v tom, že si vyberete člověka, který se k tomuto účelu vůbec nehodí. V lepším případě byste se dozvěděly, že s ním sice můžete počítat na pár vášnivých nocí, ale nic víc. V horším by vám rovnou pověděl, že nehodlá riskovat, aby mu milostné dobrodružství přerostlo přes hlavu.

Štír

Nemá smysl filozofovat o sexu a jeho dopadech na váš i partnerův život a na to, jak se aktuálně cítíte. Díky Luně z Panny k milování přistupujete realisticky. Miláčkovi dáte najevo své touhy a pak ho necháte, aby si to přebral. Toho, že by nezareagoval vstřícně, se bát nemusíte. Naopak. Zjistíte, že na takový podnět z vaší strany vyloženě čekal.

Střelec

Když si sex chcete pořádně užít, nevymýšlejte žádné experimenty, novoty ani hry. Trvejte na tom, že se s miláčkem pomilujete naprosto přirozeně a tak, aby vám to oběma vyhovovalo. Opět si ověříte, že i klasický a fyzicky nenáročný sex má nepochybné kouzlo.

Kozoroh

Při stávajících konstelacích budete mít pořád pocit, že je něco podstatnější, čemu se musíte věnovat dřív a intenzivněji, takže partner počká. Naštěstí nemáte tolik práce, abyste si to mohly namlouvat celý den. Dopoledne sice k sexu nedojde, ale večer si v tomto směru oba užijete.

Vodnář

Když chcete dát partnerovi najevo, že to, co k němu cítíte, není jen přechodné zalíbení nebo nezvládnutá vášeň, dá vám to dost práce. Zjevně ještě nechápe, že s ním chcete vytvořit stabilní vztah, kterému jste se dosud spíš vyhýbaly. A proměna vašeho postoje k věrnosti ho zaskočí úplně.

Ryby

Pozornost partnera si nesmíte vynucovat. Nevedlo by to k ničemu dobrému. Vy byste se navíc po takové nezdařené akci cítily hloupě. Když ale situaci nastavíte tak, aby sám od sebe dospěl k názoru, že o vás zájem projevit chce, protože jinak by sex nebyl vášnivý, máte vyhráno.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám