Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 28. 8.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohodové dopoledne raději berte jako klid před bouří. Po obědě se do sebe pustíte kvůli naprosté banalitě, následně budete každý ve svém koutku trucovat a hledat na internetu potvrzení, že máte pravdu. Snad vás večerní konstelace přimějí k tomu, že se usmíříte a zase se na sebe začnete usmívat. Jste-li singl a někdo vám večer padne do oka, bude vám připadat jako z jiného světa. Nebude mít žádné zábrany, bude obdařený mnoha talenty a parádně se spolu pobavíte.

Článek

Beran

V erotických požadavcích na svého miláčka se v žádném případě nemusíte krotit. Čím víc po něm budete vyžadovat, tím spokojenější nakonec budete nejen vy, nýbrž i on. Vyburcujete ho totiž k vlastní aktivitě, takže dokonce využije tajné sexuální fantazie. Na večer si tedy raději nic neplánujte. Vypněte mobily a zaplujte do postele co nejdřív.

Býk

Opět máte šanci dokázat, že erotické hrátky dokážete proměnit na příjemnou aktivitu, při které si přijdou na své všechny smysly. Svůdná sexy košilka, smyslný parfém, podmanivá hudba, něžné a čím dál odvážnější doteky, to vám ale přijde málo. Zkuste tedy něco nového, třeba použijte čokoládu k malování na tělo, kterou miláčka nejdřív „nazdobíte“ a pak s gustem olížete. Následně si můžete role vyměnit.

Blíženci

Miláčka spolehlivě zaujmete a následně vzrušíte jednáním, které je vám vlastní, a v němž dosahujete naprostého mistrovství. Je potřeba, abyste si v jeho přítomnosti dvojsmyslně pohrávaly se slovíčky. Když mu to, co po něm chcete, sdělíte způsobem, který ho donutí přemýšlet, bude psychicky i fyzicky na milování hodně natěšený.

Rak

Drobné potíže můžou nastat s novým partnerem. Než přijdete na to, co jeden po druhém v posteli i mimo ni chcete, bude to chvíli trvat. Naštěstí se dokážete předem domluvit, abyste si nedělali věci, které se vám nelíbí, a navíc vzájemné oťukávání povýšili na hledání rozličných podob rozkoše. Budete překvapené, jak dokáže postupovat systematicky, a ještě si to parádně užívat.

Lev

Ohledně sexu a toho, kdy a kde se pomilovat, máte naprosto jasno. Teď je jen potřeba, abyste miláčka dokázaly přesvědčit, že jsou vaše erotické představy lepší než ty jeho, a proto se mu vyplatí, když vás poslechne. Nejdřív se bude trochu vzpouzet, ale záhy zjistíte, že to dělá jen proto, abyste neměly pocit, že prodal svou kůži moc lacino.

Panna

Při Luně v Býku platí, že láska prochází žaludkem. Pokud si v rámci milostné předehry vezmete do postele zmrzlinu, jahody se šlehačkou nebo podobné pochutiny, můžete se s miláčkem vzájemně krmit. Bude to humorné i vzrušující. Ještě víc vás rozparádí dobře vychlazený sekt, který budete pomalu z jedné číše popíjet v pauzách mezi mazlením či milováním.

Váhy

S láskou zvládnete naprosto všechno. Přesto byste si měly lépe vybírat lidi, jimž své city dáte najevo. Jakmile pojmete podezření, že dotyčný sleduje vlastní cíle, nebo má dokonce zištné úmysly, rázně to ukončete, a to navzdory tomu, že vás silně přitahuje. Jinak hrozí, že budete naštvané nejen na něho, ale hlavně samy na sebe.

Štír

Skutečně platí přísloví: „Kdo si počká, ten se dočká.“ Zatímco ráno miláček vypadá, jako by ho sex vůbec nezajímal, a v projevech touhy bude vyloženě laxní, už odpoledne se situace začne obracet k lepšímu. Když se v 20.15 hodin Luna dostane do přesného trigonu s Marsem, dojde ve vaší ložnici k tomu, co by se dalo přirovnat k výbuchu erotických vášní, takže o orgasmy nebudete mít nouzi.

Střelec

Citům se nevyhnete, i kdybyste se snažily za všech sil. Navíc se zdá, že vás pohltí za okolností, které byste jindy považovaly za neskutečné, ba až nemožné. O tom, že velká a skutečná láska může začít pořádným trapasem, jste dosud jen četly nebo slyšely. Nyní to máte šanci zažít na vlastní kůži, tak se tomu nebraňte.

Kozoroh

Při dnešních aspektech vám nebezpečí v lásce ani z lásky nehrozí. S chutí si budete užívat harmonie, porozumění a pohody, které mezi vámi panují. Večer vás ovlivní energie trigonu mezi Lunou a Marsem, takže se můžete těšit na zdařilý sex. Nebude sice rafinovaný, ale zase bude přesně takový, jak máte rády a jak potřebujete.

Vodnář

V lásce se musíte spolehnout na Venuši, která se nachází ve vám příznivých Vahách. S její pomocí poměrně snadno najdete něco pozitivního i na člověku, který ostatním není sympatický. Vy však zafungujete tak trochu jako hlavní hrdinka v pohádce o panně a netvorovi. Na jedinci, s nímž údajně není rozumná řeč, objevíte něco nového a krásného a on vám to nezůstane dlužen.

Ryby

Kdyby vás sledoval někdo, kdo vás vůbec nezná, z vašeho jednání usoudí, že vás sex vlastně vůbec nezajímá ani nebaví. Všechno, co jen jde, necháváte na miláčkovi. Je vám totiž jasné, že jen tak sám od sebe a bez říkání udělá všechno, aby se vám mazlení i milování co nejvíc líbilo a abyste co nejdřív zatoužily dát si repete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám