Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 29. 1.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobota poplyne příjemně, tak trochu líně a naštěstí si s ničím nemusíte lámat hlavu. Podmínkou víkendové pohodičky je váš vstřícný postoj, což znamená, že byste měly občas ustoupit, a zejména vlídně komunikujte. Miláček však nemusí vědět všechno. Raději si nechte pro sebe, že si prostřednictvím sexu chcete zvýšit sebevědomí čili se utvrdit v tom, že jste sexy, žádoucí a neodolatelné.

Článek

Beran 

Ohledně partnera a jeho názorů si dávejte pozor na to, jak reagujete. To, že ho pošlete do háje, je sice z vašeho pohledu pochopitelné, ale atmosféru to jenom zhorší. Představoval si víkend plný lásky a jen těžko se smiřuje s tím, že začal kritikou. Zkuste se chovat láskyplně, ale vášně nepředstírejte, pokud je necítíte.

Býk

Mezi vámi a člověkem, jehož vidíte poprvé v životě, zafunguje chemie. Je to sice slibné, ale pro radikální změny v životě to nestačí. Ve vašem případě bude lepší, když se ho nejdřív pokusíte víc poznat. Zmírnit natěšení vám pomůže stacionární Venuše, která rychle navazovaným erotickým vztahům nepřeje.

Blíženci

Vynikající čas na sex nastane hned ráno. Využijete Lunu ve svém partnerském sektoru, a navíc i to, že se ve vašem okolí nepohybuje nikdo, kdo by vás rušil. Pak ještě musíte miláčkovi vysvětlit, že si v sobotu klidně můžete déle poležet, ale to zvládnete. Argumentace ohledně sexu vám jdou skvěle.

Rak

O to, aby váš erotický život fungoval, jak náleží, se starat nemusíte. Klidně to nechte na partnerovi. Tento úkol pojme jako věc osobní cti, takže se ho zhostí k vaší plné spokojenosti. Vy ho za to musíte chválit a ujišťovat ho, že se vám sex s ním pořád líbí, i když jste spolu už nějaký ten pátek.

Lev

Díky lásce se dokážete s miláčkem domluvit naprosto na všem. Ohledně sexu to bude těžší. Zejména ráno se k vám do ložnice vnutí děti, které si budou chtít vychutnat vaši pozornost. Oba sice budete předstírat, že se na ně zlobíte, ale budete šťastní, že si takovou rodinnou idylku můžete užívat. Milování klidně odložíte na večer.

Panna

Díky pozitivnímu vlivu stacionární, a tedy velice silné Venuše ve vašem sektoru lásky a romantiky vás v milostných sférách čekají nezapomenutelné zážitky. Je jen potřeba, abyste si je pořádně vychutnaly. Když budete při milování myslet na práci a na to, co všechno musíte zařídit, akorát pokazíte dojmy sobě, potažmo partnerovi.

Váhy 

Patrně bude jednodušší, když vzdáte úsilí o srdce a pozornost člověka, který je očividně šťastně zadaný. Tím, že se budete trápit, nic nezískáte. Kdybyste mu vyznaly lásku a on vás odmítl, cítily byste se nepříjemně, až trapně a „svěřovací akci“ byste si velice vyčítaly. Bude lepší, když alespoň prozatím nebudete podnikat nic, čeho byste mohly litovat.

Štír

Díky silné Venuši ve svém sektoru komunikace dokážete o lásce mluvit tak, abyste partnera hravě přesvědčily, že ho stále milujete. Bude to pro něho šok. Dokonce přizná, že po tak něžném a vášnivém vyznání už dlouho toužil, a už přestal doufat, že se někdy dočká.

Střelec

Někdo má dojem, že vaši upřímnost a optimismus využije k tomu, aby si zahrával s vašimi city. Má v plánu, že vás bude obletovat, a až dosáhne svého, tak se vypaří, nebo dá najevo, že to nemyslel vážně. Jenže se mu situace vymkne z rukou. K vlastnímu překvapení se do vás bláznivě zamiluje. Smůla, protože vás nepřitahuje…

Kozoroh

Při stacionární Venuši ve vašem znamení se vám v lásce a ve vztazích vůbec podaří to, co by se dalo označit jako zázrak. Všechno, co pro partnera uděláte, váš vztah posílí a upevní. Zvlášť krásné bude odpoledne, kdy se ve vašem znamení potká Luna s Marsem. Zahrnete ho erotickou energií takovým stylem, až se mu podlomí kolena.

Vodnář

Když vás miláček ráno vzbudí s tím, že po vás velice touží, nedokážete se na něho zlobit. Do role smyslné, i když poněkud ospalé milenky, se dokáže ponořit tak, že se oba rozvášníte na maximum. Jediné nebezpečí spočívá v tom, že z postele nevstane do oběda, tedy pokud si to můžete s ohledem na další členy rodiny dovolit.

Ryby

Partner bude podrážděný, takže vám může vytýkat i to, že nemáte smysl pro romantiku. Nenechte se vyvést z míry. Když vás ale svými řečmi naštve hodně, jen mu připomeňte, že na rozdíl od něho vidíte věci v pravém světle. Navíc se nenecháte ničím obalamutit do té míry, abyste zapomněly na to, co vám radí zdravý rozum.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám