Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 29. května

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Události se promítnou do velmi zvláštních, místy až erotických snů. Žádné skryté poselství v nich nehledejte, prostě jen máte zamotanou hlavu člověkem, který vás přitahuje čím dál víc, a nevíte si s tím rady. Přitom si zakládáte na tom, že si dokážete poradit v každé situaci. Zase se srovnáte, když si konečně uvědomíte, proč se tolik přemáháte.

Článek

Beran

Vzhledem k Merkuru, který se v 7.14 hodin ve vašem sektoru komunikace setká s Venuší, nastane u partnera zásadní změna životního postoje. Zatímco dosud se o lásce bavit nechtěl, a dokonce nahlas prohlašoval, že to považuje za malicherné, teď s vámi chce rozebírat všechno, co mezi vámi bylo, je a bude. Jindy byste si říkaly, že takové romantické hovory nezaškodí, ale teď máte pocit, že vás tlačí do něčeho, do čeho se vám nechce.

Býk

I když máte partnera moc rády, v některých oblastech byste k němu neměly přistupovat v rukavičkách. Jeho fantazie ohledně toho, co děláte, když s ním nejste, vám můžou zásadně zkomplikovat život. Srdce vám sice radí, abyste to tolerovaly, ale zdravý rozum napovídá, ať zakročíte. Pokud se necháte zahnat do kouta, takže vás bude obviňovat ze všeho možného, čekají vás perné chvilky.

Blíženci

Sex můžete vnímat jako aktivitu, která vám přináší samé pozitivní vjemy. Nehledáte nic nového, ale to, jak jste se s partnerem v posteli sladili, dokážete využít na sto procent. Máte štěstí, že spolu dokáže udržet krok. A kdyby se náhodou stalo, že nevyjdete z ložnice před polednem, rozhodně nebude nic namítat.

Rak

Ráno najdete v elektronické poště nebo v mobilu vzkaz od člověka, který s vámi sice prozatím nemá mnoho společného, ale z jeho jednání je už delší dobu patrné, že by s vámi něco důvěrného mít chtěl. Vy se pak musíte rychle rozhodnout, zda jeho záměrům budete přikládat větší význam, nebo se budete tvářit, jako by šlo o žert, kterým se už dál nehodláte zabývat.

Lev

Miláček se rozhodl, že bude vaše rozpory řešit radikálně. I když mu naznačujete, že se vám to nelíbí, vůbec nechápe, co se vám nezamlouvá. Marně mu vysvětlujete, že by se podle vás měl snažit spíš o soulad, než o konfrontaci. Navíc je vám jasné, že se většina vašich neshod sice dá vyřešit v posteli, ale přesto zůstane pár takových, které ani sexem nesrovnáte.

Panna

Cesta ke zdařilému erotickému životu se vám doširoka otevírá. Je jen potřeba, abyste překonaly ostych a miláčkovi jasně řekly, co po něm vlastně chcete. Nejdřív bude překvapený, pak nadšený. Navíc vám svěří, že jste mu svými představami splnily jedno velké přání. Kdybyste pátraly dál, zjistíte, že těch fantazií, které mu můžete splnit, je ještě víc.

Váhy

Marně přemýšlíte, zda byste se měly spokojit i s přátelstvím, když aspoň prozatím nemůžete doufat v lásku. Pokud vás něco takového napadá, měly byste si to co nejrychleji vymluvit. Při své povaze byste se prozradily spíš dříve než později. V takovém případě bude lepší, když si striktně zakážete milostné touhy a smíříte se s realitou.

Štír

Při Luně v Kozorohu není sex sice nijak vášnivý, ale to vám nevadí. Zase si můžete být jisté, že miláček se bude tuze snažit přesně tak dlouho, jak potřebujete, a možná o trochu déle. Můžete se tedy těšit na milování, kdy nemusíte pospíchat, ale v klidu a pohodě si vychutnáte všechny rozkoše, které si navzájem poskytnete.

Střelec

Čím víc vám rozum napovídá, že byste se do některých vztahů ve vlastním zájmu neměly pouštět, tím víc vás srdce a emoce nutí, abyste si opět namluvily problematického partnera. Díky aktuálním planetárním energiím k tomu budete mít minimálně jednu skvělou příležitost. To, zda ji využijete, nebo ne, je jenom na vás.

Kozoroh

Sex si parádně užijete, když vše předem správně načasujete. Zatímco dopoledne a večer budete oba patřičně naladění na všechny možné erotické záměry, odpoledne to tak jasné není. Při opozici mezi Lunou a Marsem hrozí, že se sice začnete mazlit, ale nakonec budete řešit rodinné trampoty. Milování si pokazíte a problémů se stejně nezbavíte.

Vodnář

Bývalý partner má pocit, že stačí drobný podnět k tomu, abyste mu zase padly kolem krku. Jakmile vyrukuje s tímto scénářem možného vývoje, budete mít co dělat, abyste si neťukaly na čelo. Naštěstí mu dokážete taktně vysvětlit, že vy o něčem podobném neuvažujete a že byste byly moc rády, aby na to co nejrychleji zapomněl i on.

Ryby

Luna prochází znamením konzervativního Kozoroha, což ale váš erotický život naštěstí nijak neohrozí. Když se rozhodnete, že miláčka dostanete do postele, můžete si být jisté, že se vám to podaří celkem snadno. Může mít sice pocit, že jste si počínaly až moc roztouženě, ale nemáte přece sebemenší důvod, abyste svoje touhy tajily a předstíraly nezájem. Z toho jste přece už vyrostly!

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám