Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 3. července

Foto: MGrigollo, Shutterstock.com

Foto: MGrigollo, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto a prázdniny ve vás vyvolají hromadu vzpomínek. Změnou postoje k jistému prožitku konečně docílíte toho, že přestane být tak trapný, či dokonce bolestný. Stejně však můžete mít nostalgickou náladu, která postupně přejde do bojovné. Než ale začnete kritizovat, zvažte, zda jsou vaše výtky skutečně oprávněné. Chování či jednání miláčka posuzujte s větší shovívavostí, třeba jen proto, abyste nepokazily blížící se dovolenou.

Článek

Beran

Ve vašem případě je čas na sex jasně daný a definovaný. Erotiku si pořádně užijete, když se začnete mazlit brzy ráno. Zachytíte tak pozitivní vliv kvadratury mezi Lunou a Plutem. Budete plné energie a popustíte uzdu erotickým fantaziím, až se tomu samy podivíte. Partner samozřejmě nebude nic namítat. Usoudí, že kvůli takovým vzrušujícím zážitkům klidně spánek obětuje.

Býk

Zdá se, že si miláček vůbec neuvědomuje, že jste se na něho naštvaly. Když se nad situací zamyslíte, usoudíte, že mu vlastně vyhovuje, když se s ním bavíte jen o běžných provozních věcech. Nezbude, než abyste v 18.20 hodin využily sextil mezi Lunou ve svém znamení a Jupiterem, a důkladně ho seznámily se vším, co máte na srdci. Tím, že mu odepřete sex, ale nevyhrožujte. Je to možnost, které se upřímně bojí.

Blíženci

Při Luně v Beranu miláček vyvine nezvyklou aktivitu. Dokonce se může stát, že vás vzbudí něžnými doteky a polibky. Budete překvapené, ale na jeho mazlení zareagujete velice vstřícně. Když však budete chtít v něžnostech pokračovat, dozvíte se, že to nejde, protože musíte vstávat a věnovat se něčemu rozumnému. Je to sice pravda, ale přesto vás jeho proměna naštve.

Rak

Kdyby to jen trochu šlo, odložte erotické hrátky na pozdější odpoledne nebo až na večer. Začít můžete třeba tím, že miláčkovi namasírujete krční páteř. To, jak rychle a efektivně to zapůsobí, vás překvapí. Jakmile si uvolní krk, vrátí se mu erotické touhy. Nemusí se bát, že ho každý pohyb bude bolet, takže se klidně můžete pustit i do docela náročných pozic.

Lev

Nahlas sice říkáte, že po romantice netoužíte, ale ve skutečnosti ji nutně potřebujete. Když už opravdu nevíte, jak to zaonačit, vyzvěte partnera k večerní procházce pod hvězdnou oblohou. Kdyby náhodou pršelo, nevadí. V tom případě mu můžete ukázat, jak skvělý je sex za zvukového efektu dešťových kapek bubnujících na parapet. Způsobů, jak miláčka okouzlíte, máte prostě spoustu…

Panna

Zdá se, že konečně nastal čas, abyste si sex začaly užívat a pořádně vychutnávat. Je jen potřeba, abyste k tomu vytvořily náležité podmínky. Odsuňte stranou veškeré povinnosti. Místo toho přemýšlejte, co uděláte, aby se milování vám i miláčkovi co nejvíc líbilo. Nápady, které budete mít zejména v podvečer, budou opravdu stát za to.

Váhy

I když máte chuť pořádně s partnerem zatřást, aby si uvědomil, že se k vám má chovat vnímavěji a citlivěji, nedělejte to. Ve vašem případě bude lepší, když vsadíte na vstřícnost a třeba i lehkou ironii. Emocionální výbuch by ho leda vyděsil. I když je to těžko představitelné, je opravdu křehká duše, takže ho rozhodíte snáz, než myslíte.

Štír

Nedostatku sexu se bát nemusíte. Vy i partner máte erotické energie na rozdávání. Potíž je v tom, že bude při chuti zejména brzy ráno, zatímco vy spíš později večer. Kdybyste se dohodli, že si dopřejete odpolední siestu, díky které doplníte síly, mohli byste sex provozovat jak ráno, tak večer. Spokojenost a nadšení budou oboustranné.

Střelec

Miláček vás dvojsmyslnými vtípky se zjevným erotickým podtextem nejen překvapí, ale doslova vám vyrazí dech. Musíte uznat, že ho v takové roli neznáte, ale hodnotíte ji jako neobyčejně přitažlivou. Dosud jste měly pocit, že je až příliš seriózní, ale teď si říkáte, že v sobě skrývá něco, co vás neskutečně vzrušuje.

Kozoroh

Sextil mezi Lunou a Jupiterem, který na vás odpoledne působí, se vám postará o štěstí zejména v milostných sférách. Díky jeho pozitivnímu vlivu dokážete odložit ostýchavost a o sexu mluvit tak, aby miláček konečně pochopil, co opravdu chcete. Naštěstí je chápavý, takže mu nic nemusíte vysvětlovat dvakrát.

Vodnář

To, že se navzájem milujete, ještě neznamená, že půjde všechno hladce. Zejména odpoledne budete mít oba pocit, že přímo přitahujete komplikace a trapasy. Právě proto by bylo dobré, abyste osud neprovokovaly. Když vás napadne pomilovat se na malebném místě v přírodě, můžete si být jisté, že si lehnete poblíž mraveniště, nebo kolem zrovna půjde početný turistický oddíl.

Ryby

Nový milence vám do života přinese spoustu zajímavých podnětů. Je ovšem potřeba, abyste vy do nich vnesly náležitý systém. Nejvíc vás překvapí tím, že bude chtít vaše společné zážitky pořád dokola rozebírat a hodnotit. V takovém případě mu vlídně řekněte, že to vůbec není potřeba. Vám se to líbilo a víc nepotřebujete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení

Načítám