Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 30. 10.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trefnými a mírně ironickými poznámkami se vám podaří zvýšit hladinu adrenalinu snad každému chlapíkovi, který se vám připlete do cesty. Nebudete to myslet zle, prostě budete mít vtipnou a zároveň lehce rýpavou náladu, a tu nasměrujete na opačné pohlaví. Tím si zároveň uděláte menší průzkum, kdo z nich má smysl pro humor. Miláčka však už večer nikterak netestujte a raději se soustřeďte na milostnou předehru. Dokáže vás rozpálit něžné políbení, stejně tak známé partnerovo gesto či jeho kolínská.

Článek

Beran 

Dejte si pozor na to, co na téma erotiky říkáte a jak se vyjadřujete k milostnému umění partnera. Může nechtěně slyšet kousek vašeho hovoru s kamarádkou a na podobné poznámky je hodně háklivý. Vy byste mu pak marně vysvětlovaly, že jste to tak nemyslely a že jste jenom vtipkovaly. On by to jako legraci rozhodně nebral.

Býk

Dotyčný má zjevně pocit, že vás oslní tím, jak je finančně za vodou, a sliby, že se s ním budete mít báječně. Při kvadratuře mezi Sluncem a Saturnem však podobné návrhy nebývají myšlené vážně. Když to s ním začnete probírat, dojde vám, že mu jde spíš o sex a o to, aby měl někoho, kdo se o něho postará. Kdyby to řekl na rovinu, měl by větší šanci.

Blíženci

I když si říkáte, že žárlit neumíte, nedokážete a nechcete, najednou bude všechno jinak. Stačí, když zaregistrujete okouzlené pohledy, které společná známá vrhá na vašeho partnera. Můžete si stokrát říkat, že to nic neznamená, ale přesto se cítíte mizerně. Jediný, kdo na tom získá, bude váš miláček. Tomu večer poskytnete tak divoký sex, že na každou jinou kromě vás rázem zapomene.

Rak

Dopoledne máte práce až nad hlavu, takže na přemýšlení o lásce nebo citech nebudete mít čas. Jakmile se v 16.22 hodin Mars přesune do Štíra, postará se vám o velice zajímavé zážitky. Pokud jste si myslely, že miláček ve vztahu k vám v poslední době ochladl, zjistíte, že to tak opravdu není.

Lev

Při Luně ve svém znamení si sex užijete přesně podle svých představ. Vesmírné energie vám neodepřou ani romantiku. Když využijete trigon mezi Lunou a Venuší ve svém sektoru lásky, dopřejete sobě i miláčkovi nezapomenutelné zážitky. Zalíbí se mu tak, že se od vás po zbytek dne ani nehne.

Panna

Představa, že budete mít jednoho partnera na řešení praktických záležitostí a druhého na lásku a sex, se vám nelíbí. Když miláček přijde s tím, že jeho kamarádovi to tak funguje, raději se s ním nehádejte. To, co si myslíte o vztahové inteligenci a erotické gramotnosti jeho přátel, opravdu vědět nemusí.

Váhy

Luna, která do 20.09 hodin prochází vaším sektorem přátel, vás dostane do hodně komplikované situace. Když vám člověk, kterého jste dosud považovaly za kamaráda, nabídne milostný vztah, musíte především zjistit, jak si to představuje. Pokud se jeho představy alespoň částečně kryjí s těmi vašimi, měli byste to spolu aspoň zkusit.

Štír

Dopoledne se do sexu nenuťte. Milování, které by vás nebavilo, by nakonec znechutilo jak partnera, tak vás. Když si však počkáte, využijete smyslnou energii Marsu, který v 16.22 hodin vstupuje do vašeho znamení. Erotické touhy, jež aktivuje, budou sice přímočaré, ale to ani jednomu nevadí.

Střelec

Z lásky musíte občas udělat věci, které vyžadují jak odvahu, tak sebepřemáhání. Když ale budete nad jednáním partnera pořád zavírat oči, nic dobrého to nepřinese. Je potřeba, abyste si spolu promluvili o všem, co vás rozděluje. Pokud věci nenazvete pravými jmény, nepohnete se kupředu. Navíc by vás mohl přestat bavit sex, což by byl průšvih.

Kozoroh

Vaše touhy po sexu a potřebu projevit city v 20.13 hodin zintenzivní sextil mezi Lunou a Marsem, který se dostává do Štíra. Pod jeho vlivem najednou pochopíte, že je zbytečné, abyste se styděly za to, co v erotické oblasti potřebujete. Když miláčkovi jasně řeknete, co po něm chcete, můžete se těšit na krásný, vášnivý, a hlavně příjemný večer bez nedorozumění.

Vodnář

Konečně pochopíte, v čem vězí základ problémů, které se v poslední době vyskytly mezi vámi a partnerem. On by moc chtěl, abyste se vzhledem i projevy podobaly jeho velké životní lásce. Vy mu ale musíte vysvětlit, že taková, jaká byla ona, nikdy nebudete. K jeho škodě to ale nebude. Vy jste totiž mnohem lepší.

Ryby

S projevy citů nešetřete. Nejde o to, abyste opakovaly v každé větě, že ho milujete, nýbrž je potřeba, abyste lásku dávaly najevo každičkým pohledem. Miláček by vám měl něhu oplácet až dojemnou péčí o vaše pohodlí. Jen se sexem zkuste počkat na večer, až bude Mars ve Štíru. Energie budete mít na rozdávání, takže o tom, že byste byly tak unavené, že byste se nechtěly pomilovat, nemůže být řeč.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám