Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 5. 2.

Foto: PH888, Shutterstock.com

Foto: PH888, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miláček bude patrně vyžadovat, abyste mu objasnily, proč jste dělaly to a ono. Obvykle s komunikací nemíváte problémy, jenže vysvětlovat to, co považujete za samozřejmost, vám připadá absolutně zbytečné. Dejte mu to najevo, ovšem taktně, ať si nepokazíte víkend a taky nenarušíte zjevné erotické jiskření. Skutečně stačí, když se místo peprného komentáře na něho líbezně usmějete. On se usměje taky a další program bude jasný.

Článek

Beran 

S partnerem zvládnete všechno, co potřebujete. Zdařilý sex ovšem prožijete až večer, tak laškování raději odložte. To, co byste ráno braly jako povinnost, kterou musíte ve spěchu zvládnout, po setmění si oba užijete. Navíc se můžete těšit na jeho zajímavé nápady.

Býk

Některé věci proběhnou pomaleji, než doufáte. Když miláčkovi ráno naznačíte, jaké zpestření byste v posteli uvítaly, nečekejte, že se toho hned chopí. Zejména nápady, s nimiž vyrukujete dopoledne, si musí nejdřív pořádně promyslet. To, co hodlá podniknout, vám sdělí až večer. Pak je značná šance, že vás příjemně překvapí.

Blíženci

Miláček vás může zaskočit právě tím, že se zachová přesně tak, jak byste si představovaly. Když vám donese ranní kávu do postele, nepřemýšlejte, co se děje, ale naplno si jeho hýčkání vychutnejte. A kdyby se k vám přitulil, hlavně ho nekárejte v tom smyslu, že radovánky musejí počkat, protože máte práce až nad hlavu.

Rak

Dopoledne jste pod vlivem Luny z Berana, a tak nemáte na sex zrovna náladu. Ještě to však neznamená, že se musíte důvěrností vzdát úplně. Když se na miláčka smyslně zadíváte a naznačíte, že večer budete jisto jistě v pohodě, celý den věnuje vymýšlení, čím vás v posteli překvapí, což taky není k zahození.

Lev

Když ráno bude chtít miláček stihnout milování za každou cenu, vyhovíte mu, ale budete z toho rozmrzelé. Naštěstí se ovládnete natolik, že nebudete situaci zbytečně hrotit. Večer mu však dáte co proto. S přispěním sextilu mezi Sluncem ve svém partnerském sektoru a Lunou v ohnivém Beranu ho v posteli „zničíte“, takže nebude moct popadnout dech.

Panna

Když se rozhodnete, že někoho chcete, nemá šanci. Své představy i potřeby dokážete představit tak rafinovaně, že vám neodolá. Zejména večer, kdy je Luna ve vašem sektoru erotiky a sexu pod příznivými aspekty, toho rozhodně ani jeden nebude litovat. Vy si dokážete svoji neodolatelnost a on si uvědomí, že mu vaše přízeň a náruč chyběly, i když o tom nevěděl.

Váhy 

Pocit, že si s partnerem v poslední době rozumíte jenom v sexu, zatímco ostatní oblasti poněkud drhnou, berte jako něco, co může být i pozitivní. Vychutnejte si každou společnou chvilku, kterou spolu můžete strávit. To, kolik jich bude a jak si je užijete, záleží výhradně na vás.

Štír

Pokud miláčkovi sdělíte všechno, co si o něm myslíte, váš vztah negativně nepoznamená. Naopak! Neurazí se, nýbrž se upřímně rozesmějte. Navíc se dozvíte, že si celý život vedle sebe takovou upřímnou bytost představoval. Vy nebudete vědět, zda se máte zlobit, nebo taky smát. Nakonec oba přestanete filozofovat a užijete si parádní milování.

Střelec

Při Luně v Beranu se můžete milování věnovat v libovolnou denní či noční hodinu. Zatímco ráno se budete tímto příjemným způsobem zbavovat napětí, frustrací a všemožných negativních pocitů, večer se budete prostřednictvím důvěrností vzájemně ujišťovat, že patříte k sobě a že si život bez toho druhého neumíte ani nechcete představit.

Kozoroh

Při Luně v Beranu bude lepší a prozíravější, když necháte veškerou aktivitu, a zejména konkrétní podobu milování na partnerovi. Kdybyste se iniciativy chopily vy, bude zřejmé, že to děláte spíš proto, že podle vás sex k sobotnímu ránu prostě patří. Když radovánky, byť po vzájemné tiché dohodě, odložíte na večer, bude to mnohem lepší.

Vodnář

Pocit, že v lásce a sexu nedostáváte to, co si opravdu přejete a co potřebujete, pomalu mizí. Zejména večer, kdy se Slunce z vašeho znamení dostane do sextilu s Lunou v Beranu, zjistíte, že si v této oblasti vlastně nemáte nač stěžovat. S miláčkem v posteli ladíte, což je hlavní. Dokonce občas dokážete při milování žertovat.

Ryby

Při Luně v Beranu si intimnosti moc nevychutnáte. Máte dojem, že partner postupuje až příliš rychle a energicky a ani se nezeptá, zda s tím souhlasíte. Kdybyste ho dokázaly trochu přibrzdit, užijete si zajímavý sex. Měly byste se o to alespoň pokusit. Šance, že uspějete, jsou zejména odpoledne a večer velice slibné.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám