Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 6. 11.

Foto: Taras Potapenko, Shutterstock.com

Foto: Taras Potapenko, Shutterstock.com

Reklama

U snídaně bude miláček nejspíš vykulený z toho, že ho v noci několikrát vzbudil stejný sen. Nechte si ho podrobně vyprávět. Jeho symbolika vám naznačí, co mu škodí a kvůli čemu v jistých oblastech stagnuje. Hned budete mít jasno, co by měl ze života vyloučit, jen mu to sdělte šetrně. Má-li ve zvyku strávit sobotu nějakou fyzicky náročnou činností, třeba sportem, měl by se tentokrát šetřit. Vám se totiž zdály erotické sny, takže večerní i noční program je daný.

Článek

Beran 

Než začnete miláčkovi něco bouřlivě a umíněně vysvětlovat, dobře se nad tím zamyslete. Pokud se naštve, hrozí, že přeruší veškerou komunikaci, včetně té laškovně erotické. Vzhledem k tomu, že se na sex opravdu těšíte, byla by to škoda. Nechte ho, ať si mluví, co chce. Po zdařilém milování mu hravě dokážete, že pravdu máte vy.

Býk

Venuše v Kozorohu vás nutí, abyste o svém partnerském vztahu a všech jeho stránkách soustředěně přemýšlely. Jen to ale nepřehánějte. Jako moudré ženy víte, že zejména v erotice a sexu je kapka praxe pro život podstatně lepší a užitečnější než tuna teorie. Když si to budete připomínat pokaždé, když miláčka obejmete, bude z toho fajn den.

Blíženci

Sextil mezi Merkurem a Venuší na vás sice přímo nepůsobí, ale můžete si být jisté, že na vaše nápadníky fungovat bude. Člověk, který opravdu stojí o vaši přízeň, dokáže s vesmírnou pomocí argumentovat tak, že mu podlehnete spíš dřív než později. Pokud takový úlet v úmyslu nemáte, bude lepší, když se s ním nebudete pouštět do žádné diskuse.

Rak

Ohledně sexu a toho, kde a jak ho provozovat, má miláček nápady, z nichž nehodlá slevit. Vy ho sice můžete přesvědčovat a předkládat důkazy, že to není rozumné, ale jeho názor nezměníte. Navíc během rozhovoru zjistíte, že se na rafinované zážitky vlastně těšíte. Je velká šance, že něco zcela nového nejen zažijete, ale taky si to pořádně užijete.

Lev

Pocit, že máte s láskou samé starosti, je velice intenzivní. Občas si dokonce říkáte, že by vám bez partnera bylo lépe, neb by se vám dýchalo volněji. Když si však představíte osamělé večery a noci, názor rychle změníte. Pochopíte, že váš vztah kromě trochy dobré vůle nic jiného nepotřebuje. V sexu si notujete, takže je jen potřeba, abyste doladili zbytek.

Panna

Slunce, které je spolu s Lunou ve Štíru, tudíž ve vašem komunikačním sektoru, vám vnukne taktiku, kterou byste měly využít. Když dokážete správně zkombinovat upřímný zájem a lehounce ho okořeníte předstíraným nezájmem, můžete si být jisté, že svého vyvoleného dostanete nejen do postele, ale všude, kam chcete.

Váhy

S láskou si dokážete poradit. Musíte si však dávat pozor, aby původně láskyplná a eroticky laděná komunikace nesklouzla k úvahám o tom, že je zle a bude ještě hůř. Situace tak sice může chvílemi vypadat, ale vás to nesmí rozhodit. Kdyby se vám podařilo miláčka všemi prostředky, včetně něžností, přesvědčit, že to, co před vámi je, je přece jen dobré, užijete si příjemný víkend.

Štír

Ohledně lásky a sexu si nemáte nač stěžovat. Kromě vzrušujících fyzických kontaktů se můžete těšit i na láskyplná vyznání. Kdyby se náhodou stalo a miláček vám svoje city popsal ve verších, nedělejte si z něho legraci. Když si uvědomíte, kolik energie musel vynaložit, aby se k něčemu takovému dopracoval, měly byste ho náležitě ocenit.

Střelec

Při Luně ve Štíru je miláček sice eroticky naladěný a mimořádně výkonný, ale právě to může nadělat potíže, jelikož to pouze tvrdí. Máte pocit, že se k sexu neustále jenom schyluje, ale v praxi se pořád odkládá na neurčito. Kdybyste ho dokázaly přimět ke změně chování, aby méně mluvil a víc konal, bude to mezi vámi rázem lepší.

Kozoroh

To, že se vám v erotice splnilo jedno velké přání, ještě neznamená, že to tak bude i nadále, nemusíte se o nic snažit, protože to zařídí osud. Pokud chcete, aby bylo všechno v pořádku, musíte soustředěně zapracovat na partnerském souladu. V některých záležitostech budete muset ustoupit, ale to nevadí. Berte to jako vklad do vaší společné budoucnosti.

Vodnář

Ohledně lásky si můžete gratulovat. Miláček pochopil, že vás nemá ve vlastním zájmu zbytečně provokovat. Pokud to udělá, musí počítat s tím, že ho čekají nepříjemné dny a ještě horší noci. Tentokrát si naštěstí uvědomil, že se mu vyplatí docela jiná taktika, a proto tradiční jedovaté poznámky omezil. Sex s vámi mu za to rozhodně stojí.

Ryby

S miláčkem se kupodivu hravě shodnete, jak strávíte večer. Kdyby navrhl, že si dáte společnou koupel, měly byste toho využít. Když si do koupelny připravíte láhev sektu a misku s nakrájeným ananasem, bude z toho parádní milostná předehra. Vyzkoušejte a uvidíte, že to stojí za to.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám