Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 9. 10.

Foto: Goncharov_Artem, Shutterstock.com

Foto: Goncharov_Artem, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned po probuzení si připomeňte, že milostné vztahy bývají křehké jako pavučinka. Začnete-li partnerovi organizovat život, v dobré víře mu poroučet, co smí a nesmí, odpoledne to vypadá na tichou domácnost. Udobříte si ho hýčkáním a něhou, takže večer už zase bude v dobré náladě a z jeho pohledu v posteli odvede perfektní výkon. Vám však bude sex připomínat spíš náročný tělocvik. Neříkejte to ale nahlas, jinak riskujete, že si zase budete připadat jako v němém filmu.

Článek

Beran

Ráno udělejte všechno proto, aby na sex raději nedošlo. Místo radosti by to pro vás byla spíš splněná „manželská“ povinnost. Když počkáte do večera, využijete pozitivní vliv konjunkce Luny s Venuší a parádně si to užijete. Navíc v sobě objevíte dosud skryté romantické talenty. Když je rozvinete, bude mít partner dvojnásobnou radost.

Býk

Všechno nasvědčuje tomu, že se budete muset rozloučit s jedním ze snů, které jste si v oblasti lásky vytvořily. Rozumově to sice chápete, ale v hloubi duše pořád doufáte, že by se situace dala nějakým způsobem napravit. Kdybyste si co nejrychleji uvědomily, že je to bez šance, a rozhodly se, že začnete jinde a jinak, nebude to sice snadné, ale pro vás jednoznačně nejlepší.

Blíženci

Existuje záruka toho, že sex bude něco extra a že ho ani jeden nebudete brát jako úkol, který k víkendu patří, takže ho musíte zvládnout. Je to celkem prosté, ve vašem případě je nutné, abyste se na to, co právě děláte, maximálně soustředily. Můžete si sice myslet, že je to jedno a že roztěkanost na vašem chování není znát, ale jste na omylu.

Rak

Můžete si vybrat, zda chcete sex snový, nebo vášnivý. Romantiku si užijete kolem 2.54 hodin, kdy se Luna dostává do trigonu s Neptunem. Milování bude něžné, dlouhé a vy si nebudete jisté, zda se vám všechno náhodou nezdá. Na vášeň byste si měly počkat do 8.06 hodin, kdy se důvěrnosti budou odehrávat pod patronací sextilu mezi Lunou a Plutem, takže budou stát za to.

Lev

O sexu dokážete bez uzardění mluvit, navíc docela věcně, ale zároveň tak, aby komunikace byla minimálně dvojsmyslná, ještě lépe smyslná a vzrušující. Když budete zejména večer chtít, dokážete do každé činnosti začlenit sexuální podtext. S trochou nadsázky by se dalo říct, že erotiku dokážete zapojit i do mytí nádobí…

Panna

S láskou to není tak úplně snadné. Moc rády byste své city daly najevo, ale zároveň máte strach, abyste se nevnucovaly, neztratily tvář, nebo si nekoledovaly o odmítnutí. Když počkáte do večera, atmosféra se zásadně změní. S pomocí Luny ze Střelce získáte odvahu a uvědomíte si, že partner od vás jistou formu svádění a dobývání v podstatě očekává.

Váhy

Jste-li čerstvě zamilované, čekají vás mimořádné zážitky. Nejspíš zjistíte, že vedle sebe konečně máte partnera, s nímž si můžete v posteli i mimo ni dopřát luxus naprosté otevřenosti a upřímnosti. Když ho později večer požádáte, aby se k vám choval stejně, patrně to nadšeně přivítá. Jak je vidět, spojení duší a těl skutečně existuje.

Štír

Jsou věci, na které se miláčka z nejrůznějších důvodů ptát nechcete nebo nemůžete. Když se však večer rozhodne, že o nich začne mluvit sám od sebe, neměly byste ho přerušovat, natož něco komentovat. A pokud usoudíte, že je potřeba, abyste jeho svěřování nějak podpořily, měly byste to udělat.

Střelec

Je-li miláček na cestách, nebo jinak nedostupný, sex po telefonu je velice dobré řešení. Jakmile ztratíte zábrany, bude se to líbit vám oběma. Pravděpodobně vám řekne něco v tom smyslu, že jste na něj takto na dálku zafungovaly jako cizí, velice vzrušující ženy. Neurazte se! Je to vlastně poklona, která dokazuje, že jste roli virtuální milenky zahrály moc dobře.

Kozoroh

Neztrácejte čas s člověkem, který vás sice bude ujišťovat, že vás horoucně miluje, ale zároveň vás upozorní, že o vztah jako takový nestojí. Nevymýšlejte si argumenty, jimiž byste ho přiměly změnit názor. Patrně by se vám to podařilo, ale po tomto vítězství by už následovaly jenom prohry. Navíc by sex nestál za moc.

Vodnář

Když partner navrhne, abyste vylepšili váš erotický život, přímo se ho zeptejte, jak si to představuje. V klidu ho vyslechněte a jeho představy doplňte tím, co napadlo vás. Připravte se však na to, že málem oněmí, až mu předestřete svoje erotické fantazie. Sice tušil, že se ve vás skrývají nezkrotné vášně, ale jejich skutečnou podobu si dosud nedovedl představit.

Ryby

Nepříjemnosti, které mezi vámi a partnerem občas vzkypěly, mizí v nenávratnu. Když budete jen trochu chtít, dokážete se i na organizaci intimního života domluvit tak, abyste oba mohli být naprosto spokojení. On se kvůli tomu dokonce vzdá své obvyklé sobotní večerní zábavy, což je další důkaz toho, že vás opravdu miluje.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám