Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 1. 12.

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Foto: Goksi, Shutterstock.com

Reklama

Přihodí se vám zajímavé věci, k nimž však přistoupíte s humorem. I díky tomu najdete pozitivní odezvu pro svoje nápady, dokonce i miláček bude souhlasit, byť o jisté záležitosti dosud nechtěl ani slyšet. Děje na obloze zase zabrnkají na vaši smyslnou strunu. Naslouchejte svému nitru. Máte jedinečnou možnost propojit erotiku s duchovní složkou své osobnosti, takže nejdřív povídání a pak milování, obojí bude úchvatné.

Článek

Beran 

Zvládnete spoustu věcí. Není tedy divu, že večer už na sex nemáte energii. Naštěstí máte partnera, který se umí o svá práva přihlásit způsobem, jemuž nedokážete odolat, i kdybyste opravdu chtěly. A když na to přijde a vy se budete muset této otázce postavit čelem, dojde vám, že vlastně vůbec nechcete.

Býk

I když vám zejména odpoledne a večer připadá, že byste měly mít miláčka nenápadně pod dohledem, raději to nepřehánějte. Neriskujte, že se naštve a uděláte přesně to, čeho se obáváte. Uvědomte si, že jste si vybraly svobodomyslného jedince, jehož nemůžete dirigovat příkazy, ale jenom láskou.

Blíženci

Hlavně neříkejte, že po nedávných událostech o nový vztah nestojíte a žádnou lásku prožívat nechcete. Budete tak přesvědčivé, že to všichni kolem vezmou jako skutečnost, kterou myslíte naprosto vážně. Vy nejspíš v hloubi duše chcete, aby se našel někdo, kdo se tím nenechá odradit a bude vás přemlouvat, ale to nikdo nepochopí.

Rak

Patrně budete mít podezření, že je na vás miláček závislý. O tom, že se bez vás neobejde v erotickém slova smyslu, víte dávno, a dokonce vám to lichotí. Když vám však různými způsoby brání v hovoru s kamarádkami s tím, že si přece můžete povídat spolu, měly byste zbystřit a přemýšlet, zda se náhodou neženete do maléru.

Lev

Než se partnerovi svěříte s něčím, co se týká samých začátků vašeho milostného života, přemýšlejte, zda danou věc opravdu potřebuje vědět. Pokud vám bleskne hlavou, že by to mohlo váš vztah narušit, měly byste všechno raději probrat s kamarádkou. Nevnášejte do svého dosud harmonického soužití stíny, které tam nepatří.

Panna

I když vás zlomyslnost a taky trochu touha po pomstě popouzí, podlehnout byste neměly. Když potkáte bývalého partnera, chovejte se tak, aby se to jeho současné přítelkyně nedotklo. Nasaďte kamarádský výraz a projevte zájem o to, co dělá a jak se mu daří. Doma pak obejměte miláčka, abyste si opět připomněly, že je vám s ním mnohem lépe, než vám bylo s jeho předchůdcem.

Váhy

Na téma, že o vaší lásce občas pochybujete, se partnerem raději nebavte. Kdybyste mu to řekly, dáte mu do rukou zbraň, kterou může proti vám kdykoli použít. Vaše podezírání a černé myšlenky jsou navíc založeny na něčem, co nemá logické zdůvodnění a s fakty nic společného. Kdybyste si místo přemýšlení dopřáli erotické chvilky, bude to lepší.

Štír

Vánoční dárky nemusejí být tak klasické, jak jste zvyklé a jaké miláčkovi dáváte pod stromeček každý rok. Kdybyste tentokrát zamířily do sex-shopu, byla by to vítaná změna. Jeho však s sebou neberte. Bude lepší, abyste samy vybraly něco, s čím nemáte zkušenosti a co můžete zkoušet spolu.

Střelec

Pozor si dejte na lidi, kteří se snaží vrazit mezi vás klín jenom proto, že můžou a že je to baví. Naštěstí je na vaší straně sextil mezi Sluncem a Saturnem. Velice rychle zjistíte, že se sice můžou snažit, ale to, co vás dva spojuje, se jim narušit nepodaří. Vztah založený nejen na erotice je ve vašem případě ten nejpevnější.

Kozoroh

Kvadratura mezi Lunou a Plutem ve vašem znamení vrcholí v 4.44 hodin a výrazně ovlivní jak styl vaší komunikace, tak erotické prožitky. Můžete sice vrčet, ale když se na sebe podíváte, bude vám oběma jasné, že vám hlavou kolují stejné „hříšné myšlenky“ s nepochybným erotickým podtextem.

Vodnář

Před tím, co byste označily jako problémy v lásce, nezavírejte oči a samy sobě nenamlouvejte, že bijete na poplach kvůli něčemu, co za to nestojí. To, co vám na vašem vztahu vadí, a tedy ohrožuje pohodu, byste měly nejdřív jasně definovat a pak o tom přemýšlet. Zjistíte, že cesta ven je jednodušší, než se vám v první chvíli zdálo.

Ryby

Luna, která se po poledni přesune do vášnivého Štíra, vás ohledně erotiky inspiruje k naprosto nečekaným výkonům. Stejně tak vám vnukne nápady, jimiž překvapíte nejen miláčka, ale hlavně samy sebe. Budíte dojem, že pro vás v sexu neexistují žádná tabu. A kdyby náhodou nějaká byla, vy si s nimi dokážete poradit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám